Хокей на лед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cfc_blue_angels
Контакти:

Хокей на лед

Мнениеот cfc_blue_angels » 10 юли 2008 08:02

Имам едно малко питане......радиото е супер,сайта също......Евалата на Томето екипа му е уникален супер е,че оспя да го спаси през онзи кошмарен денотбелязал края на най-якото радио Гонг,обаче на фона на всички те новини(футбол,тенис,формула 1,щанги,атлетика)...... за феновете на хокея отвъд океана(NHL)почти няма информация няма новинки е да намира се от време на време по някоя друга,но не би ли се намерило начин да се обърне повече внимание на този спорт(в момента в NHL-а кипят трансфери)и мисля че има каква информация да се отбележи тук!!

pens
Контакти:

Re: Хокей на лед

Мнениеот pens » 10 юли 2008 10:54

Фьодоров за още една година в Кепс с 4 милиона долара договор, Ерхоф подписа за 3 години за 9,6 милиона долара със Сан Хосе и изглежда там ще си умре. Брендън Уит в Айлъндърс.
Питай и ще разбереш ;) пък и е по-добре, че не пишат, защото не разбират. Само ще ме нервят :)
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 10 юли 2008 11:17

pens,
какво ще кажеш за подписалият при вас Яне Песонен? Не е ли малко в разрез с политиката ви на налагане на млади играчи? За мен той направи добър минал сезон но...ще повтори ли? на всичкото отгоре изпуснахте Хоса...как ви виждаш?
Аз съм страхотен фен на New York Rangers, от вече 15 год. но това лято за сега съм разочарован от нашите трансфери, и дори не говоря за махането на Ягър и подписването на Маркус Наслунд. Голям хокеист е, Но няма да може да замени Ягър...

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 10 юли 2008 11:48

Хоса ми е един от любимците, но таванът на заплатите е малко над 50 мил долара, а само Малкин и Сид взимат 20. Нямаше как да остане. За Песонен нямам големи впечатления, но щом е толкова успешен във Финландия, едва ли ще се изложи и в НХЛ. Той е заместникът на Хоса. Мисля, че ни трябва вратар и някой на синята линия. Не ме е яд толкова за Хоса, колкото за Малоун. Истински мъж! Искам Юе в пенс.
Рейнджърс е страхотен отбор и ако не тази година, то след една или две ще вдигнат Стенли. Лундквист е обречен да е шампион..

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 10 юли 2008 11:49

ПС. Ягър търсеше пари, на години е. Дори забравих, че се махна. Беше един от първите.

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 10 юли 2008 12:10

Хоса е феноменален играч, и щом Сид искаше да си даде част от заплатата за него, говори достатъчно.
За Rangers, малко съм скептичен като техен фен. Раздялата не само с Ягър ами и с Шанахан, Eйвъри(Avery), Тютин, Бекман.....незнам просто. За Хенрик си прав, но дали ще е с Rangers е въпроса...
Ти иначе какво мнение имаш за трансферите досега в Лигата?

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 10 юли 2008 12:54

Рано е за мнения, бомбите тепърва предстоят. Драфта е съвсем скоро и там ще е интересно. Сега напуснаха хокеисти, които нямат желание да играят в определен отбор. Както каза Блатер за футбола, от такива хора губят и двете страни, така че е по-добре да си тръгнат. За това трябва да се разсъждава философски за трансферите досега. Искрено се надявам пенс да има късмета от последните години за пръв избор. Удобно е доста, но не очаквам гръмки имена, защото тавана на заплатите пречи при наличието на Малкин и Сид. Както вече казах, аз искам Юе или Бирон (невъзможно) и някой за синята линия (пак). Очаквам повече трансфери към запада, защото там е кръвопролитието напоследък. Монреал ще стане по-слаб и мисля, че е редно Тампа да се възроди (незнам как). Тотаджиите от Далас тоя сезон ще се оакат и мисля, че в класирането ще ги замести Чикаго. Това обаче са само предположения :) Успех на Рейнджърс, симпатичен отбор, въпреки че са в Атлантическата. И нека от ТВ7 вземат добри коментатори.... единствено Витомир ме впечатли, но на световното по Диема.

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 10 юли 2008 13:11

Izvinqvam se, che pisha na latinica, ama pisha edin dogovor v Bankata, i mejduvremenno da si napisha i posta.
Malkin me podrazni s tova che poiska novo uvelichenie na zaplatata, zashtoto realno poglednato, te ne specheliha nishto koeto da zaslujava takava zaplata. 8.7 miliona e prekaleno mnogo spored men lichno, sushtoto vaji i za Alex Ovechkin. I dvamata sa fenomenalni, no purvo spechelete posle iskaite. Mojeshe da ne iska visoka zaplata, da se pomuchite da zadurjite Hosa, s edin nov za sinqta liniq, i nqkoi da smeni Marc Andre Fleury i mojeshe da dignete varela. Sega da si priznaq, pak ste favoriti, no ne vqrvam prosto. Tazi godina shte sledq Devils s interes, zashtoto sled slab sezon, moje i da se postegnat malko. Monreal puk spored men shte stanat oshte po silni, i tazi godina za men sa osnoven favorit za varela. Razbira se moite rangeri de :) Detroit - pri tqh 50% ot igrachite im, izpqha lebedovata si pesen, no vijdam favoritite tam da sa San Jose, shte vidim kak shte se razviqt neshtata.
Otnosno komentatorite, mnogo sum radosten che prosto mojem da gledame hockey, a puk rano ili kusno momchetata shte nauchat. Ne e kato vuv futbola da ima pristrastni komentatori, taka che se radvam na tova che se uchat v techenie na vremeto i machovete, no e po dobre ot nishto. Znaesh li na kakuv princip davat machovete, toest ima li tolerirani otbori za predavane i zashto playoffite gi davaha s vecher zakusnenie?
Oshte vednuj se izvinqvam za latinicata, ama se nadqvam da ne e bilo problem!

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 10 юли 2008 13:35

Ами мачове бяха live на cablesports7, а по тв7 на запис. Каквото не дават се гледа в нета myp2p.eu.
Прав си за Малкин и Кросби, за мен нищо не направиха. Големите момчета бяха други. Като Малоун например. Малкин е егоист по принцип и така постъпи с бившия си отбор също. Кросби е малък за капитан. Детройт имат още сили. Монреал умира за мен. :)

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 10 юли 2008 13:54

Abe znaeh si az che ima neshto gnilo, i che e smeshno da predavat s 24 chasa zakusnenie, a to kakvo bilo :) Az bqh v Munchen cqlata godina ta prez myp2p si gi gledah, ama bashta mi se interesuvashe. Az za krosbi drugo osven che e strahoten igrach ne moga da kaja, vuprosa e, da produlji da se razviva. Dali e mlad za kapitan, moje bi e taka, no poveche ne mogat da mu vzemat "C"-to zashtoto toi shte se iznervi i razocharova i nqma da e sushtiq. Malkin, nikoga ne sum go haresval, egoist e bil vinagi, i spored men, taka ne pecheli uvajenie ot nikogo, koeto rano ili kusno shte mu izqde glavata. Pri oshte edin neuspeshen sezon za nego( i v otboren i lichen(zashtoto i tam ne specheli nishto)) spored men upravata shte se iznervi. Detroit shte vidim, prez sezona shte izkarat shto gode dobre, i za playoffite shte sa umoreni, taka pone gi vijdam az neshtata.
Chakame oshte transferi i shte gledame napred kum nov krasiv sezon.
PS radvam se che ima hora koito razbirat ot hockey i uchastvat v tozi forum!

Върни се в “Други спортове”