Преди броени минути от фейсбук профила на Красимир Анев - най-добрия български биатлонист през последните години се появи това:
"Скъпи приятели и фенове на биатлона,след дълго обмисляне реших след края на сезона да сложа край на своята спортна кариера след като завърши сезона.Благодаря на всички,които ме подкрепяха и на всички,които ме критикуваха през годините,защото и подкрепата и критиката са градивни неща.Пожелавам на всичи Ви много здраве и късмет."
Дано е някаква шега или поне не окончателно решение, защо без него в Сочи мъжкия ни биатлон би бил доста постен.
Краси Анев се отказва от биатлона този сезон!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Краси Анев се отказва от биатлона този сезон!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Краси Анев се отказва от биатлона този сезон!!!
Току-що погледнах профила му, няма такова нещо. Май автора на темата лъже или се опитва да прави интрига.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
ros написа:Преди броени минути от фейсбук профила на Красимир Анев - най-добрия български биатлонист през последните години се появи това:
"Скъпи приятели и фенове на биатлона,след дълго обмисляне реших след края на сезона да сложа край на своята спортна кариера след като завърши сезона.Благодаря на всички,които ме подкрепяха и на всички,които ме критикуваха през годините,защото и подкрепата и критиката са градивни неща.Пожелавам на всичи Ви много здраве и късмет."
Дано е някаква шега или поне не окончателно решение, защо без него в Сочи мъжкия ни биатлон би бил доста постен.
Надявам се да не е така! Не виждам да пише нещо в страницата му във фейсбук... Преди малко направи поредното си великолепно класиране и не ми се вярва да е в настроение за отказване

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
dodo7271 написа:Току-що погледнах профила му, няма такова нещо. Май автора на темата лъже или се опитва да прави интрига.
Страшно много искам да не е вярно, но ето от къде го чета
http://www.facebook.com/krasi.samokovec ... ment_reply
Дано е някакъв фалшив профил
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
абе как ще се откаже бе, не се излагайте
да не е идиот? ми нали от това живее?
федерацията взима кинтите от Министерството и им ги раздава
отделно има олимпийска подготовка и т.н
кака ви Мария Гроздева да не се е отказала? 100 федерации направиха, за да са на хранилката. Аман от спортове, дето сме около 10 място, а всъщност никой не се вълнува от тях...
развивайте топ-спортовете, кво ми правите ташаци с някви борби, щанги, биатлони, худ гимн и стрелби
ето, дайте още пари, направете още 2-3 Тезджана, 2-3 Ивети...пратете ги в Щатите, да ги мачка и да си намери техен спонсор, за да й плаща допинга и това е...21 век сме бе
кака ви Мария Гроздева да не се е отказала? 100 федерации направиха, за да са на хранилката. Аман от спортове, дето сме около 10 място, а всъщност никой не се вълнува от тях...
развивайте топ-спортовете, кво ми правите ташаци с някви борби, щанги, биатлони, худ гимн и стрелби
ето, дайте още пари, направете още 2-3 Тезджана, 2-3 Ивети...пратете ги в Щатите, да ги мачка и да си намери техен спонсор, за да й плаща допинга и това е...21 век сме бе
Borislav Pankov - Красимир Анев
Това не може да бъде! Краси, от нещо си афектиран. Не се поддавай. Всеки има трудни моменти, но за разлика от много други ти имаш бъдеще. Изчакай до утре, утрото е по-мъдро от вечерта...
Красимир Анев коментира публикация от Borislav Pankov на стената на Красимир Анев: „Тренер,ти добре знаеш нали?...“
Това не може да бъде! Краси, от нещо си афектиран. Не се поддавай. Всеки има трудни моменти, но за разлика от много други ти имаш бъдеще. Изчакай до утре, утрото е по-мъдро от вечерта...
Красимир Анев коментира публикация от Borislav Pankov на стената на Красимир Анев: „Тренер,ти добре знаеш нали?...“

izumrud написа:абе как ще се откаже бе, не се излагайте
Виж-ако мислиш, че ти си центърът на Вселената хубаво. Но е още по-хубаво да си отвориш очите и да се усетиш, че не ти си носителят на абсолютният вкус и че има и хора, на които примерно не им харесва бягането, а предпочитат да погледат някой друг спорт. И че тези хора не са казали защо ги има тези спортове... Защото са осъзнали, че всеки спорт си има фенове... Това че има хора, които крадат пари от държавата и чрез спорта не е причина да се закриват спортове! И когато ти завършиш в топ 10 в целия свят на някой спорт, тогава сякаш е редно да почваш да обиждаш хора, които са го правели в името на Родината си!
само Левски и България
Пич - успокой се. Моля те, не излизай с обяснението, че на някой нещо му харесвало - ти добре ли си? и знаеш ли къде се намираш? тук става дума за ДЪРЖАВНА СТРАТЕГИЯ НА БЕДНА ДЪРЖАВА. СТава въпрос за това, че спортът в 21 век не е ентусиазъм. В 21 век има три вида спорт
1. комерсиален - който прави огромен бизнес, пари и генерира огромни приходи (пример Шампионската лига, Формула 1, НБА, Диамантената лига по лека атлетика, Световните първенства по футбол, баскет, атлетика, 4-те обиколки по колоездене)
2. рекреативен, който е любим на голяма част на населението и то го практикува, за да бъде здраво и работоспособно. Спорт, който можеш ей така да излезеш и да го практикуваш, за да ти е кеф - ритай мач, играй баскет, виси на лостовете..разбираш ли?
3. имиджов спорт - който е сравнително популярен, но не в твоята страна. Но ти имаш такъв спортист, който е номер 1 - пример Адам Малиш в Полша, Жан-Мишел Сев в Белгия (тенис на маса). Те не са номер 1 в страната ти, но твоят човек е номер 1 и ти казваш: ето, той е НАЙ-ДОБРИЯТ И ТОВА Е ЛИЦЕТО НА СТРАНАТА
Биатлонът при това положение и при тази схема за бедни държави къде го виждаш, ама честно? Да направим по едно трасе край блока и да си се пързаляме и да стреляме, а?
разбира се, богатите държави и тези, които географията ги е предопределила да го развиват, няма проблеми. Но за мене лично е 20 пъти по-полезно да се направят 20 терена в София или където и да е за спорт, който ше се практикува от хората, отколкото да се дават за спортове без покритие
и къде е 10-и Красимир Анев? в Крайното класиране за Световната купа ли? Не се сещам, макар да чета само резултатите...ако на някакво състезание е бил случайно 10-и, но е като успехите на ЦСКА - изиграли 1 мач и си го помнят. Както казва треньорът на Интер - легендата Хеленио Херера: "нито едно първенство не се състои само от един мач"
1. комерсиален - който прави огромен бизнес, пари и генерира огромни приходи (пример Шампионската лига, Формула 1, НБА, Диамантената лига по лека атлетика, Световните първенства по футбол, баскет, атлетика, 4-те обиколки по колоездене)
2. рекреативен, който е любим на голяма част на населението и то го практикува, за да бъде здраво и работоспособно. Спорт, който можеш ей така да излезеш и да го практикуваш, за да ти е кеф - ритай мач, играй баскет, виси на лостовете..разбираш ли?
3. имиджов спорт - който е сравнително популярен, но не в твоята страна. Но ти имаш такъв спортист, който е номер 1 - пример Адам Малиш в Полша, Жан-Мишел Сев в Белгия (тенис на маса). Те не са номер 1 в страната ти, но твоят човек е номер 1 и ти казваш: ето, той е НАЙ-ДОБРИЯТ И ТОВА Е ЛИЦЕТО НА СТРАНАТА
Биатлонът при това положение и при тази схема за бедни държави къде го виждаш, ама честно? Да направим по едно трасе край блока и да си се пързаляме и да стреляме, а?
разбира се, богатите държави и тези, които географията ги е предопределила да го развиват, няма проблеми. Но за мене лично е 20 пъти по-полезно да се направят 20 терена в София или където и да е за спорт, който ше се практикува от хората, отколкото да се дават за спортове без покритие
и къде е 10-и Красимир Анев? в Крайното класиране за Световната купа ли? Не се сещам, макар да чета само резултатите...ако на някакво състезание е бил случайно 10-и, но е като успехите на ЦСКА - изиграли 1 мач и си го помнят. Както казва треньорът на Интер - легендата Хеленио Херера: "нито едно първенство не се състои само от един мач"
Жалко за Краси Анев ако наистина е така наистина е един великолепен спортист .......... и най важното родени сме на една и съща дата
не се отказвай Красииииии
...

izumrud написа:Пич - успокой се. Моля те, не излизай с обяснението, че на някой нещо му харесвало - ти добре ли си? и знаеш ли къде се намираш? тук става дума за ДЪРЖАВНА СТРАТЕГИЯ НА БЕДНА ДЪРЖАВА. СТава въпрос за това, че спортът в 21 век не е ентусиазъм. В 21 век има три вида спорт
Като гледам ти си се нервирал нещо, а не аз, така че е ясно кой трябва да се успокои...

Последна промяна от parvanoff на 07 мар 2013 23:59, променено общо 2 пъти.
само Левски и България