400 дни до Олимпиадата в Сочи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

400 дни до Олимпиадата в Сочи

Мнениеот ros » 03 яну 2013 18:55

Точно 400 дни остават до старта на Зимните олимпийски игри в руския град Сочи. Предолимпийският сезон е в разгара си. Български спортисти има на почти всички трасета, но с променливо представяне. За някакви медали в зимните спортове едва ли имаме шансове или, но поне за призови класирания...
Та в тази връзка искам да попитам следите ли зимните спортове и кои и къде са най-големите ви очаквания за някакъв що годе задоволителен резултат?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

sandi74

Re: 400 дни до Олимпиадата в Сочи

Мнениеот sandi74 » 03 яну 2013 19:22

Хайде не остана. :mrgreen:

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 03 яну 2013 19:45

Сани Жекова :P
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 03 яну 2013 20:13

Скукааааааа.

Поне журналистчетата ще могат да напишат поредните сърцераздирателни редове за българския спорт, но да ме хванат за трибуквието. България никога не е имала зимен спорт с някои епизодични прояви, така че да си запазят глупостите за нещо друго.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 03 яну 2013 20:18

В мъжкия биатлон имаме две много добри момчета, които при известен шанс и развитие в положителна посока до Олимпиадата може и да се доберат до тройката. За Краси Анев и Владко Илиев става дума. При ски скоковете имаме също доста талантливо момче, което вероятно го чака много добро бъдеще, но за медали е почти невъзможно да се мисли-поне на този етап. ;)
Преди малко жените в биатлона се представиха ужасяващо на щафетата-утре чакаме с повече надежди мъжете... ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 яну 2013 20:29

parvanoff написа:В мъжкия биатлон имаме две много добри момчета, които при известен шанс и развитие в положителна посока до Олимпиадата може и да се доберат до тройката. За Краси Анев и Владко Илиев става дума. При ски скоковете имаме също доста талантливо момче, което вероятно го чака много добро бъдеще, но за медали е почти невъзможно да се мисли-поне на този етап. ;)
Преди малко жените в биатлона се представиха ужасяващо на щафетата-утре чакаме с повече надежди мъжете... ;)

Влади Илиев и Краси Анев имат огромни шансове да направят някакво добро класиране. Това е влизане в десетката и то на индивидуалното на 20 км. Владко Зографски най - вероятно ще се бори за топ 15. Естествено отново всичките ни надежди ще са отправени към Сани Жекова, която този сезон вече има един подиум в бордъркроса. Що се касае до женския биатлон и шортрека... някой друг път
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 яну 2013 21:13

Следя с интерес алпийските ски. Иначе най-големите ни надежди за медал са на Сани. ;) <3
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 03 яну 2013 21:38

След 2 провала на Олимпиади, дано най-после Сани Жекова постигне нещо стойностно. Иначе за Анев и Зографски може да се надяваме да влязат в Топ 20, но за техен медал ще е необходимо чудо... Останалите ще са просто туристи с национален екип.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 03 яну 2013 22:08

За Краси и Владко не съм съгласен. Не знам дали следите биатлонът, но Краси беше 8-ми на индивидуалното в Оберхов, а Владко има 6-то място на спринта в Поклюка. Ако имат ден в стрелбата и при добро стечение на обстоятелствата защо не. ;) И двамата бегово стоят много добре, а са млади и имат възможност за развитие, за което аз им стискам палци. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 яну 2013 22:28

Руснаците ще покажат как се прави Олимпиада!
Колкото до нашето представяне,ние никога сме нямали традиции в зимните спортове(с много малки изключения),още повече сега в това състояние на спорта ни като цяло.Все пак имам надежда че Сани може да направи нещо,а на ски скоковете да влезем поне в топ10.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Други спортове”