Месец след като ръководството на IBF (Международната боксова федерация) обяви, че победителят от сблъсъка Кубрат Пулев – Александър Устинов ще стане претендент № 1 за световната титла на Владимир Кличко, ситуацията се обърна на 180 градуса.
Победата на българина явно не се оказа достатъчна, за да го постави в ситуация, в която да може да изиска от украинеца да застанат един срещу друг на ринга.
Точно преди месец шефът на IBF Линдзи Тъкър обяви, че ако Пулев победи Устинов, ще може да предизвика Кличко. Сега обаче същата тази Тъкър официално заяви, че Кобрата трябва да направи още една победа, за да получи това право.
“На 22 декември ще има двубой между Томаш Адамек и Стивън Кънингам, като спечелилият срещата трябва да се бие с Кубрат Пулев или който тогава е № 1 в ранглистата, за да заеме мястото на обезателен претендент за световната титла”, изненадващо коментира Тъкър.
В момента Пулев е №1 в световната ранглиста на IBF, след като нокаутира Александър Устинов в края на септември. Най-вероятно Кобрата ще се бие срещу Адамек, който е фаворит в мача срещу Кънингъм. Според специализирания боксов сайт Boxingnews24 Пулев ще смаже Адамек, ако двамата се срещнат на ринга.
Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко
- cska - maina
Re: Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко
бокса е голяма измама и много пари...Кубрат няма гръб, за съжаление 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- shotgun blues
- Контакти:
+1 Ако Кубрат беше американец,руснак и т.н - щеше да има много спонсори и т.н ,ама си е българин и си правят каквото си искат ,Кличко явно ги хвана страх
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Кой е източника на тази информация?
shotgun blues написа:+1 Ако Кубрат беше американец,руснак и т.н - щеше да има много спонсори и т.н ,ама си е българин и си правят каквото си искат ,Кличко явно ги хвана страх
Така ще е по-сладко като стане Световен шампион!А и да не стане официално,за мен той е СВЕТОВЕН ШАМПИОН!
Кличко за пореден път се доказаха какви меки душици са. Бягат и от Поветкин и от нашия.
wolf написа:Кличко за пореден път се доказаха какви меки душици са. Бягат и от Поветкин и от нашия.
Жалко за момчето, което ще се изправи срещу Кубрат !!!!!
След това очаквам Кличко да каже, че е твърде стар вече и се отказва, като действащ шампион !
- vratar4eto
- Контакти:
Всичко в професионалния бокс е пари. Не знам коя българска телевизия би дала милионите, които организаторите ще искат за мач Кличко - Пулев и колко българи биха го гледали Pay-per-view, за да й се върне инвестицията евентуално. Другият вариант е да се намерят други мощни спонсори, които да платят нечовешки за България суми за реклама, но за съжаление не се забелязват такива.
Кубрат беше казал че най-вероятно ще има още един мач преди двубой с Кличко, така че споко, няма драма. Повече се чудя дали Кличко няма да бъде натупан от някой дотогава...
А това дали бг телевизия ще предава мача не ме вълнува много, така или иначе ще намерим къде да го гледаме...
А това дали бг телевизия ще предава мача не ме вълнува много, така или иначе ще намерим къде да го гледаме...
Няма кой да спре Кобрата!Рано или късно на Кличко ще му се наложи да се изправи срещу Кубрат и тогава ще се види кой от двамата е по-добрият боксьор.Но аз за мен си съмнения няма,Кобрата ще победи Кличко с нокаут,както това стори и с последния си противник Александър Устинов.
Ето това го чака Кличко:
Ето това го чака Кличко:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]