Божидар Василев: Фен Тема!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Божидар Василев: Фен Тема!!!

Мнениеот shumkar_44 » 23 юли 2012 12:01

Здравейте, приятели. От години следя с интерес състезанията по спортно ходене, като без капка доза самохвалство бих изтъкнал, че като по-млад често ''палех гуменетките''. Днес става дума за една млада надежда на този вълнуващ спорт:

http://www.sportal.bg/news.php?news=356213

Какм мислите, дали Божко ще се класира за световното първенство в Мекленбург- Шверин?
Последна промяна от shumkar_44 на 23 юли 2012 12:35, променено общо 1 път.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
fen na stanley roise
Контакти:

Re: Божидар Василев: Фен Тема!!!

Мнениеот fen na stanley roise » 23 юли 2012 12:16

Оправи си линка!
Иначе и аз съм запален по спортното ходене - много вълнуващ спорт :)
Целият вътре сух!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 23 юли 2012 12:45

Благодаря за забележката, колега. Иначе не може да не се съгласиш с мене, че едно от най -големите светила в този спор в момента е именно Владимир Канайкин, но нашето момче безпроблемно може да го конкурира.
Проблемът тук е, че нямаме бази, треньори и най-вече НИКАКВО ФИНАНСИРАНЕ!!! Много ми се иска един ден да видя всички подрастващи в захлас да кръстосват улиците на България, пък и кой знае... може сред тях да се крие новият Хеферсон Перез или Павол Блажек!

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 юли 2012 13:20

Много странен спорт. Колко ли хора могат да се развълнуват от него...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 23 юли 2012 13:37

ehh написа:Много странен спорт. Колко ли хора могат да се развълнуват от него...

Не разбирам недоумението Ви колега. За разлика от нашата мила татковина, в чужбина, и особено в държави като Русия, Франция и САЩ ценят този спорт страшно много. Аз лично се запалих докато следвах в държавния астрономически институт „Щернберг” към университета в Москва. Смея да твърдя, че имаше доста добра съветска школа, която по нищо не отстъпваше на американската такава! Бих се радвал да информирам всеки, който се вълнува по темата всякакъв вид материял. Вкъщи имам изрезки от в. "Росица" и в. "Работническо дело", както и записи от състезания на магнетофон.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 юли 2012 14:09

Ами информирай ни. Дай подробности за този вид спорт, неща, заради които неутрални любители на спорта биха седнали да гледат надпреварите на Олимпиадата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 23 юли 2012 14:23

http://www.scribd.com/doc/79940631/50/%D0%93%D0%9B%D0%90%D0%92%D0%90-V%D0%86%D0%86-%D0%A1%D0%9F%D0%9E%D0%A0%D0%A2%D0%9D%D0%9E-%D0%A5%D0%9E%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%95
Toва е правилникът, колега, а клипове има много из глобалната интернет мрежа.

Иначе, извинете, със Сашо Диков ли си пиша?

SirStenleyRoys
Контакти:

Мнениеот SirStenleyRoys » 23 юли 2012 14:29

Доста скучен спорт като цяло. Дори колоезденето и маратона са по-интересни от спортното ходене. Споменахте , че няма бази , а аз да попитам какви бази ти трябват, не може ли просто да отидеш в някое паркче и да тренираш спортно ходене ?

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 23 юли 2012 14:48

SirStenleyRoys написа:Доста скучен спорт като цяло. Дори колоезденето и маратона са по-интересни от спортното ходене. Споменахте , че няма бази , а аз да попитам какви бази ти трябват, не може ли просто да отидеш в някое паркче и да тренираш спортно ходене ?

Явно си доста невеж, но възпитанието не ми позволява да приложа по-силна дума, за да отговоря на твоето мнение. За да отговоря на въпроса ти - ами не, при професионалното спортно ходене е изключително важна настилката за бягане, и за тази цел - достъпа до писта за лека атлетика. Такъв достъп нямат много младежи из цяла България!
Всяка друга настилка постепенно натъртва ставите на участниците и съкращава кариерата им многократно.

Да ме питаш дали не можело да се тренира спортно ходене в ''паркче'' е все едно да се изхрачиш в лицето на Франсиско Фернандес. Толкова от мен.

SirStenleyRoys
Контакти:

Мнениеот SirStenleyRoys » 23 юли 2012 15:08

Личи си колко си невеж, дори наричаш спорта, който уж толкова обичаш -"бягане", извини ме , но това не е бягане , а спортно ходене! Това че смятам спорта за скучен и смятам че може да се тренира при всякакви условия не ме прави глупав или както там ти се изрази.... явно ти е останало от стария строй това да критикуваш всяко мнение различно от теб !

Върни се в “Други спортове”