Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
Мисля че е прав Спиридонов, такава вечер надали скоро ще видим в плувен турнир. Много история се написа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Мисля че е прав Спиридонов, такава вечер надали скоро ще видим в плувен турнир. Много история се написа.
Уручаса американците и все още нямат медал индивидуално при мъжете. :lol: Нямам си на идея от колко години това не се е случвало до този етап на олимпиада.
Жалко за унгареца, това да водиш цяло плуване и да те бият последните метри е жестоко.
Уникално плуване на китаеца.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:rhaegar написа:Мисля че е прав Спиридонов, такава вечер надали скоро ще видим в плувен турнир. Много история се написа.
Уручаса американците и все още нямат медал индивидуално при мъжете. :lol: Нямам си на идея от колко години това не се е случвало до този етап на олимпиада.
To не че и имат още много шансове. Може би в спринта на 50, или на 100 бътерфлай, ама не е като да са супер фаворити и в двете.

Те американците може да си вземат медалите след някой и друг месец вече при завършили игри!
:-)
:-)
rhaegar написа:Мисля че е прав Спиридонов, такава вечер надали скоро ще видим в плувен турнир. Много история се написа.
Абсолютно.
Още като се почна със 100-те метра свободен при жените, където първите 4 се събраха в 20 стотни и Сьострьом изненада фаворитките.
200 бътерфлай при мъжете беше класика. Последното обръщане на Маршан беше нечовешко и направи над секунда на Милак последните 50 метра.
А финалът на сесията с 200 бруст и особено 100 свободен при мъжете беше черешката на тортата.
Уникална вечер.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Жалко за Станимира....
Съмърно ми е 8-)

ivan56 написа:И тука обичайните заподозряни, форумни мрънкачи от другите теми.
Страхотно откриване, много смисъл във всички сигменти от откриването.
Обезглавената Антоанета, Миньоните, Селин, Лейди Гага.
Ако всички бяха повече слушали а не говорили, щяха да знаят какво изобразява така наречената от тях "тайна вечеря"
Тъкмо се бях притеснил за оня полски педер@ст Шкварек, гледам днес е споделен от всички чекиджии с надуваеми кукли вкъщи.
Откриването беше добро, имаме си право да плюем брадати жени, както и да се радваме на деца пеещи в хора.. Ти ако си ок с пробутване на педерастия, някои не сме.
2 транс скандала за седмица олимпиада идват много.
Шкварек е виновен.
Цитирам този постинг, щото много грижовен мод е бърсал.
Сакън осрахме темата .
Поне не сме срали в Сена.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:ivan56 написа:И тука обичайните заподозряни, форумни мрънкачи от другите теми.
Страхотно откриване, много смисъл във всички сигменти от откриването.
Обезглавената Антоанета, Миньоните, Селин, Лейди Гага.
Ако всички бяха повече слушали а не говорили, щяха да знаят какво изобразява така наречената от тях "тайна вечеря"
Тъкмо се бях притеснил за оня полски педер@ст Шкварек, гледам днес е споделен от всички чекиджии с надуваеми кукли вкъщи.
Откриването беше добро, имаме си право да плюем брадати жени, както и да се радваме на деца пеещи в хора.. Ти ако си ок с пробутване на педерастия, някои не сме.
2 транс скандала за седмица олимпиада идват много.
Шкварек е виновен.
Цитирам този постинг, щото много грижовен мод е бърсал.
Сакън осрахме темата .
Поне не сме срали в Сена.
От всичко щом само педерастията ви направи впечатление, нямам кво да кажа.
Аз гледам спорта и много слабо ме интересуват педалските изпълнения, живеем в такива времена, където ще се говори все повече за такива неща.
Честно казано, върнах да изгледам "пед2растията" при откриването след като се вдигна такъв шум.
Обърнах внимание при откриването на съвсем други неща, които лично за мен бяха интересни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Днес четирима наши представители излизат в директен спор за медали, успех на всички :!: