Кубрат Пулев - Тони Томпсън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Тони Томпсън

Мнениеот DmG » 24 авг 2013 23:17

viali69 написа:Не го харесвам Пулев. Вероятно, защото е гербер ... :mrgreen:
Прехвален боксьор е, а още не е срещнал класни боксьори. Нещо нагласени ми се струват тези спарингчета, които му направиха напоследък.
Не съм запознат, но да попитам - залагат ли се на бокс много пари ? :oops: Ако се залагат, тогава не ме учудва, че един посредствен доскоро аматьор като Кубрат Пулев идващ от неизвестната за мнозина по света България печели постоянно мачовете си ... Ако ме разбирате какво искам да намекна. :mrgreen: ;)
Сега мнозина ще скочат, че не съм българин, че не подкрепям българина ...
Ами, не ми е симпатичен просто. Вероятно имам право на това, а ? ... :?
Медиите у нас прекалено много хвалби и суперлативи изляха по негов адрес. В този професионален бокс не мога да разбера колко категории и колко титли има ... Все нашият уж взима някакви пояси, а като се стигне до мач с големите Кличко и се оказва, че е ниска топка за тях ...
Извинете ме, че не съм толкова запознат, но някак объркана ми се струва цялата система в профи бокса.
Във футбола примерно е ясно. Победителите се срещат на осминафинали, четвъртфинали, полуфинали и накрая на финала. В бокса обаче се оказва, че някой, който вече има загуба играе с Кличко, а Пулев, който е без загуба не го допускат на директен мач с братята. Някак нелогично ми изглежда. :roll:
Ще го гледаме след малко. Ще видим какво ще направи ...

Как може да гледаш този пошъл капиталистически спорт . А и нямаш ли работа , за утре имаш мандри да обираш и някоя църква да взривиш .

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 авг 2013 23:18

whitebear написа:
Logical person написа:Кличко и да се крие само по-лошо става с всяка изминала годинка. Времето не работи в негова полза :)[/quot

За всяка година, в която е шампион, Кличко получава милиони. На тези години намя как да продължаваш да си най- добрия. Подбира си по-леки съперници и си е шампион и си получава милионите. Аз не разбрах, сега като Кобрата е главен претендент, това означава че следващия мач на Кличко задължително е срещу Пулев ?

Не разбира се , на бас че ще го бави 1 година този мач .НАЙ - МАЛКО !!!!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 24 авг 2013 23:20

И този мач не ме убеди, че Кубрат Пулев е супер боксьор и истински шампион. Ако беше такъв трябваше да нокаутира някъде около 7-ия или 8-ия рунд американеца, който едва стоеше на краката си от умора. Победата на нашия боксьор беше абсолютно заслужена. НО ...
Американците обаче явно здраво са го закъсали щом този е най-добрият им професионален боксьор в тежка категория. Този черен татко на 7 деца беше дошъл с единствената мисъл да остане до края на ринга. Най-вероятно, ако загубиш по точки взимаш повече долари, отколкото, ако загубиш с нокаут. И това беше единствената мисъл след 5-ия рунд за американеца. Явно гледа да изхрани многолюдната си челяд човека ... :lol: Изглеждаше смешен и жалък, когато падна и не можеше да стане без да е получил удар дори.
Човекът може и да е бил добър боксьор, но това е било преди години. Днес е една развалина. И не годините са толкова причината. Спомням си Пастора Джордж Формън, когато се завърна на ринга срещу Тайсън. Мисля, че дори беше по-стар от Томпсън, но се представи отлично и достойно. И то срещу Динозавъра Майк Тайсън, ако не ме лъже паметта. Майк Тайсън - най-добрият боксьор за мен в историята на профи бокса.
Днешният мач беше много бледо копие на онези, които съм гледал преди години между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд например.
Явно наистина след появата на новите бойни спортове като ММА в професионалния бокс не са останали много качествени бойци.
Срещу Кличко, нашият Пулев няма никакви шансове.
Ако го изчака още няколко години да поостарее, може би да. Сега - не !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 24 авг 2013 23:21

Владимир първо ще си защитава титлите в 4-те версии (IBF, WBO, WBA и IBO) срещу Александър Поветкин на 5 октомври т. г. в Москва. Кубрат ще играе с победителя, вече, надявам се :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 авг 2013 23:23

DmG написа:
whitebear написа:
Logical person написа:Кличко и да се крие само по-лошо става с всяка изминала годинка. Времето не работи в негова полза :)[/quot

За всяка година, в която е шампион, Кличко получава милиони. На тези години намя как да продължаваш да си най- добрия. Подбира си по-леки съперници и си е шампион и си получава милионите. Аз не разбрах, сега като Кобрата е главен претендент, това означава че следващия мач на Кличко задължително е срещу Пулев ?

Не разбира се , на бас че ще го бави 1 година този мач .НАЙ - МАЛКО !!!!

Колкото и да го бави двубой ще има с него, няма къде да бяга повече 8-)

Кобрата е много техничен ако не забелязвате, а дясната му ръка удря като товарен чук. За да станеш най-добрия - първо трябва да биеш най-добрия, а Кобрата е на един двубой от тази цел. :geek:
Последна промяна от Teo на 24 авг 2013 23:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 авг 2013 23:24

whitebear написа:

Мисля че е задължително да играе с победителя от мача между Кличко и Поветкин. Но като че ли няма ясен регламент, кога и как да стане. И то като се отлага много време , боксьорите не искат да губят ритъм и си уреждат други мачове.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 авг 2013 23:25

viali69 написа:И този мач не ме убеди, че Кубрат Пулев е супер боксьор и истински шампион. Ако беше такъв трябваше да нокаутира някъде около 7-ия или 8-ия рунд американеца, който едва стоеше на краката си от умора. Победата на нашия боксьор беше абсолютно заслужена. НО ...
Американците обаче явно здраво са го закъсали щом този е най-добрият им професионален боксьор в тежка категория. Този черен татко на 7 деца беше дошъл с единствената мисъл да остане до края на ринга. Най-вероятно, ако загубиш по точки взимаш повече долари, отколкото, ако загубиш с нокаут. И това беше единствената мисъл след 5-ия рунд за американеца. Явно гледа да изхрани многолюдната си челяд човека ... :lol: Изглеждаше смешен и жалък, когато падна и не можеше да стане без да е получил удар дори.
Човекът може и да е бил добър боксьор, но това е било преди години. Днес е една развалина. И не годините са толкова причината. Спомням си Пастора Джордж Формън, когато се завърна на ринга срещу Тайсън. Мисля, че дори беше по-стар от Томпсън, но се представи отлично и достойно. И то срещу Динозавъра Майк Тайсън, ако не ме лъже паметта. Майк Тайсън - най-добрият боксьор за мен в историята на профи бокса.
Днешният мач беше много бледо копие на онези, които съм гледал преди години между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд например.
Явно наистина след появата на новите бойни спортове като ММА в професионалния бокс не са останали много качествени бойци.
Срещу Кличко, нашият Пулев няма никакви шансове.
Ако го изчака още няколко години да поостарее, може би да. Сега - не !

Много си тъп комунист ( все едно има умен :) ПАРИТЕ СА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРЕДИ МАЧОВЕТЕ , а че си лаик и със антибългарско мнение е напълно нормално за фен на хората , които са взривили българи във църква .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 авг 2013 23:26

whitebear написа:

Колко пари има Кличко?Може ли да се види някъде и състоянието на Пулев? :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 авг 2013 23:27

Честита победа на Кобрата,гледах мача по лимона и не останах много доволен от коментарите на английските селяни в студиото,всяка втора дума беше пари,спонсори,на кой колко щели да му влязат в джоба,и т.н.,лоша работа общо взето,скоро мач не виждам между нашия и Кличко,дано да бъркам все пак,успех Кобра така е по-сладко да им чупиш тиквите без здрави спонсори зад гърба си
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 24 авг 2013 23:28

Logical person написа:
whitebear написа:

Мисля че е задължително да играе с победителя от мача между Кличко и Поветкин. Но като че ли няма ясен регламент, кога и как да стане. И то като се отлага много време , боксьорите не искат да губят ритъм и си уреждат други мачове.

Да, сега Кубрат е официалния претендент за титлата в тежка категория на IBF. Който я защити/спечели на 5 октомври, ще трябва да боксира с нашето момче! Кога точно, обаче, малко божа работа :)
Последна промяна от Ботевъ Пловдивски на 24 авг 2013 23:28, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Върни се в “Други спортове”