viali69 написа:Не го харесвам Пулев. Вероятно, защото е гербер ...![]()
Прехвален боксьор е, а още не е срещнал класни боксьори. Нещо нагласени ми се струват тези спарингчета, които му направиха напоследък.
Не съм запознат, но да попитам - залагат ли се на бокс много пари ?Ако се залагат, тогава не ме учудва, че един посредствен доскоро аматьор като Кубрат Пулев идващ от неизвестната за мнозина по света България печели постоянно мачовете си ... Ако ме разбирате какво искам да намекна.
![]()
![]()
Сега мнозина ще скочат, че не съм българин, че не подкрепям българина ...
Ами, не ми е симпатичен просто. Вероятно имам право на това, а ? ...![]()
Медиите у нас прекалено много хвалби и суперлативи изляха по негов адрес. В този професионален бокс не мога да разбера колко категории и колко титли има ... Все нашият уж взима някакви пояси, а като се стигне до мач с големите Кличко и се оказва, че е ниска топка за тях ...
Извинете ме, че не съм толкова запознат, но някак объркана ми се струва цялата система в профи бокса.
Във футбола примерно е ясно. Победителите се срещат на осминафинали, четвъртфинали, полуфинали и накрая на финала. В бокса обаче се оказва, че някой, който вече има загуба играе с Кличко, а Пулев, който е без загуба не го допускат на директен мач с братята. Някак нелогично ми изглежда.![]()
Ще го гледаме след малко. Ще видим какво ще направи ...
Как може да гледаш този пошъл капиталистически спорт . А и нямаш ли работа , за утре имаш мандри да обираш и някоя църква да взривиш .
[/center][center]

[/center]