Тур дьо Франс 2013/Le Tour de France 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Тур дьо Франс 2013/Le Tour de France 2013

Мнениеот LIMASSOL » 13 юли 2013 12:43

Pichichi написа:Има още един часовник и при моментната преднина почти невъзможен обрат.
Иначе цели 5 човека от Саксо са изпуснати и то в етап който не изглеждаше че може да създаде проблеми на Фруум.

Вторият часовник е по-къс и по-нагънат и се очаква Контадор да не губи чак толкова време.Обрата наистина изглежда много труден,но и вчера се видя че Фруум доста често започна да остава сам.Днес не се очакват подобни драми,но ако и утре на Мон Венту му направят време нищо не се знае.
Вамос Контаааа :)

Изображение

haha

Мнениеот haha » 13 юли 2013 15:36

LIMASSOL написа:
Pichichi написа:Има още един часовник и при моментната преднина почти невъзможен обрат.
Иначе цели 5 човека от Саксо са изпуснати и то в етап който не изглеждаше че може да създаде проблеми на Фруум.

Вторият часовник е по-къс и по-нагънат и се очаква Контадор да не губи чак толкова време.Обрата наистина изглежда много труден,но и вчера се видя че Фруум доста често започна да остава сам.Днес не се очакват подобни драми,но ако и утре на Мон Венту му направят време нищо не се знае.
Вамос Контаааа :)

Да ама и Молема е пред Контадор. 8-)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 09:18

До сега нямах възможност да следя Тур-а, но гледам, че Алберто е само на 2:45 от Фруум :) Не е чак толкова зле.... да видим днес как ще е положението :? Крис все още си е фаворит за краен победител.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 14 юли 2013 10:47

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юли 2013 10:48

Днеска ще е лудницата :twisted:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 14 юли 2013 11:45

Едно е сигурно, че на края на баира ще има големи разлики. В името на интригата, а и защото му симпатизирам повече, ми се иска тези разлики да са в полза на Контадор. Личи му, че е далеч от най-добрата си форма, ама и Фрумчо не може всеки ден да си кара така леко и безгрижно и да им прави такива разлики. Много ми е подозрителна работата с него, защото до преди 3 години беше пълен анонимник и от както го взеха Скай изведнъж стана един от най-добрите колоездачи и мачка всички по баирите и часовниците. :?
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 12:01

Niksh0 написа:Едно е сигурно, че на края на баира ще има големи разлики. В името на интригата, а и защото му симпатизирам повече, ми се иска тези разлики да са в полза на Контадор. Личи му, че е далеч от най-добрата си форма, ама и Фрумчо не може всеки ден да си кара така леко и безгрижно и да им прави такива разлики. Много ми е подозрителна работата с него, защото до преди 3 години беше пълен анонимник и от както го взеха Скай изведнъж стана един от най-добрите колоездачи и мачка всички по баирите и часовниците. :?

Велик спорт е, но това което стана с Ланс :(

haha

Мнениеот haha » 14 юли 2013 14:01

Аз пък си мисля, че днеска етапът няма да е чак толкова интересен, а по-големи разлики ще станат на Алп Д`юез.
Между другото днеска е националният празник на Франция, много е вероятно някое франсе да опита да спечели етапа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 14:05

haha написа:Аз пък си мисля, че днеска етапът няма да е чак толкова интересен, а по-големи разлики ще станат на Алп Д`юез.
Между другото днеска е националният празник на Франция, много е вероятно някое франсе да опита да спечели етапа.

Това да чакаш точно един определен етап... да, може да е кралския за това издание, но е доста несериозно, ако претендираш за крайния успех :| Трябва си постоянни атаки, ама Конта е слаб тази година, а Фруумчо го кара бамбашката. Очаквах повечко от юбилея на изданието... да изригне някое местно момче......

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юли 2013 14:47

MuFc1878 написа:
haha написа:Аз пък си мисля, че днеска етапът няма да е чак толкова интересен, а по-големи разлики ще станат на Алп Д`юез.

Това да чакаш точно един определен етап... да, може да е кралския за това издание, но е доста несериозно, ако претендираш за крайния успех :| Трябва си постоянни атаки, ама Конта е слаб тази година, а Фруумчо го кара бамбашката. Очаквах повечко от юбилея на изданието... да изригне някое местно момче......

Ми то няма кой. Пино миналата година показа някакви наченки на класа, тая година го няма никакъв. Ама пък щом доживяхме британец да вземе Уимбълдън, може в тоя живот да видим и французин, победител в Тура :lol:

Иначе за днес-аз си мисля, че Контадор ще атакува днес. Трябва да свали разликата преди часовника, днес има чудесен шанс. Във вторник ще са свежи след почивния ден, така че днес му е паднало.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Други спортове”