Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2014 13:47

"Държи поясите, това, че прави така, ако погледнем и от другата страна...В тази атмосфера, която се създаде в този бой, мисля, че повлия. Той не е бил на шампионска титла - там излиза оркестър, пеят, т.н. Той изстива, другият е загрят... Тук малко, там малко, и то се натрупа," завърши Михаил Таков.

Някой може ли да преведе на български език какво казва Таков???Щото аз не разбрах...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 ное 2014 14:02

blue avalanche написа:
"Държи поясите, това, че прави така, ако погледнем и от другата страна...В тази атмосфера, която се създаде в този бой, мисля, че повлия. Той не е бил на шампионска титла - там излиза оркестър, пеят, т.н. Той изстива, другият е загрят... Тук малко, там малко, и то се натрупа," завърши Михаил Таков.

Някой може ли да преведе на български език какво казва Таков???Щото аз не разбрах...

Аз си го превеждам, че Кубрат досега не е участвал в мач с такава атмосфера и това му е повлияло...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 17 ное 2014 14:06

ntodorov написа: "Безчинствата на хунтата в Украйна не спират до тук. Братът на кмета на Киев нанесъл брутален побой над един българин в центъра на Хамбург и то пред погледа на много негови сънародници".

AХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХА..... :) :) :) :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 17 ное 2014 14:13

boabbb написа:Що пък да не се завърне и да продължи да се боксира :roll: Той има титли да защитава, така че ... Кличко има подобен инкасиран нокаут в кариерата си - срещу Рос Пюрити, когато е на 30 и то в Украйна ;) Един брутален нокаут не е нищо особено, живота продължава. Колкото до изказванията на Кубрат - човека го бият цял живот в главата, вие какво очаквате :mrgreen:

Каква титла пък има тоя :!: :!: :!: Влез в час.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 ное 2014 14:16

danielzarev да не би Гунар Майнхард, да е не българин изменник,че пише такива неща за Кобрата?

В събота вечер в Хамбург Кубрат Пулев много приличаше на Сони Листън от 25 май 1965 година

Мачът между Владимир Кличко и Кубрат Пулев ме накара да се върна назад в спомените си от 25 май 1965 година. Тогава Мохамед Али за първи път защити световната си титла. След 105 секунди той просна на земята сънародника си Сони Листън. Жестокият удар срещу брадата на Листън и той остана по гръб на пода, а Али стоеше като звяр над него.

В събота вечер в Хамбург Кубрат Пулев много приличаше на Сони Листън. Но не със стила си на игра, а с позата, която бе заел на ринга в края на мача. Единствената разлика от онзи легендарен мач бе, че нокаутът дойде 49 секунди преди края на петия рунд. Лявото кроше на Владимир Кличко попадна като по учебник в лицето на българина. Усещането сигурно е било ужасно за Пулев, а за Кличко - той беше облекчен. Това бе неговата 17-а защита на световната титла. И също като Мохамед Али в онази вечер Кличко погледна за миг Пулев и прошепна нещо на съдията, преди да бъде изпратен в неутралния ъгъл на ринга.

А Кличко бе наистина шокиран от Кубрат. В 18-годишната си кариера на професионалния ринг той никога не е срещал боксьор, който да проявява такова неуважение към него. Такава арогантност и толкова преувеличено самочувствие, което демонстрира българинът.

Но все пак Пулев постигна своето. Би се за титлата в свръхтежка категория , светът чу за него, а на всичко отгоре си тръгна от Хамбург с една доста прилична сума (1,4 млн. долара)! Явно Кубрат не се сети, че не може да говори така на един голям спортист, който е обичан от милиони. Той няма право да го нарича "световен шампион без сърце или да му казва, че се държи като малко момиченце. Просто няма право и заради това си го получи. И осъзна след мача по пътя към Университетската болница каква болезнена цена е платил.

Сега светът ще забрави за Пулев. Непобеденият в 20 мача българин трябваше да претърпи унижението на три нокдауна, преди да разбере, че не става за Кличко. Но Кубрат има корав характер и това трябва да му бъде признато. Дори и Владимир бе изненадан, че съперникът му се изправи след "Първия чук". Нещо, което другите му опоненти рядко правят.

"Почувствах как всичките ми пет кокалчета на ръката ми изпукаха. Бях сигурен, че Пулев няма да се изправи отново, но той показа голямо сърце", призна Влад.

А шампионът бе категоричен, че гледа с уважение лицето на всичките си съперници. Каза го на пресконференцията преди мача, а противоположната страна отново блестеше с отсъствие. Впрочем именно с решението си да не присъства на брифинга Пулев пое по пътя към Университетската болница.

Гунар Майнхард, Die Welt

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 14:25

cska-632 написа:
boabbb написа:Що пък да не се завърне и да продължи да се боксира :roll: Той има титли да защитава, така че ... Кличко има подобен инкасиран нокаут в кариерата си - срещу Рос Пюрити, когато е на 30 и то в Украйна ;) Един брутален нокаут не е нищо особено, живота продължава. Колкото до изказванията на Кубрат - човека го бият цял живот в главата, вие какво очаквате :mrgreen:

Каква титла пък има тоя :!: :!: :!: Влез в час.

Гледай 5 минути бокс, образовай се малко, и после изказвай мнения ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2014 14:30

W84me написа:
blue avalanche написа:

Аз си го превеждам, че Кубрат досега не е участвал в мач с такава атмосфера и това му е повлияло...

Държи поясите, това, че прави така, ако погледнем и от другата страна...

А това как се превежда???

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 14:37

Spiro Spirov написа:
danielzarev написа:Кое по-точно не разбирам? Обясни ми ако обичаш, че нещо не схващам идеята на коментара ти... Поведението на Пулев след мача не беше адекватно и повтори поне 12 пъти ,,продължаваме напред'' и какво от това? Все пак той не знаеше къде се намира, относно отношението му към Кличко го подкрепям напълно! Да, казано на прост уличен език, Кубрат му се дърви и мнго говори, а Владимир му го наби! Ти какво очакваше след срещата Пулев да отиде и да му се извини или да падне на колене и да му иска прошка за думите и да му признае, че Украйна и той са най-великите? Пулев сам каза, че загубата си е загуба и не търси оправдание, но и не уважава Кличко и си е абсолютно прав! Кличко е по-силен, по-добър боец, но уважението е нещо съвсем друго и то се печели и постига по-различен начин от това което демонстрира Кличко!
Относно Славейков, ми се струва, че го разбираш и четеш както ,,Дяволът евангелието''.

Явно виждаме нещата по различен начин. Славейков го оставяме настрана, но за Пулев ще се опитам обясня моята гледна точка.

Първо, "неадекватността" като гледам продължава вече трети ден, така че това не е никакво оправдание. Тука става въпрос за характер.

Второ, никой не очаква Кубрат да рецитира оди за Кличко, но поне едно простичко "Загубих заслужено. Той беше наистина по-добрият боксьор тази вечер. Моите поздравления." щеше да направи много по-добро впечатление от истеричния му "патриотизъм". Толкова уважение, чисто професионално уважение, Кличко определено заслужава.

Трето, тази работа за "вината в себе си" и т. н. много сериозно се подкопава от доста по-често повтарящите се рефрени за "мафия" и пр. теории на конспирацията.

Четвърто, последно и най-важно, нашият въобще нямаше работа на този ринг. След като цяла година се урежда този мач, след като сума ти простотия се изсипа по адрес на Кличко, след като Кубрат настояваше в първия рунд да се прави на нещо средно между фламинго и Джийн Симънс, след всичко това един нокдаун, една аркада на физиономията на Кличко да не може да покаже, да не говорим как го проснаха за няма и 20 минути, това си е направо срамно. Не знам къде е причината - дали Кубрат толкова си може, дали се беше спекъл, дали щабът му е кофти - но не ме и интересува. Важни са резултатите. И резултатите са плачевни.

Какво да направя аз сега? Да му се възхищавам на Кобрата и да го подкрепям? Няма как да стане.

----

Много хубави изрази са "Загубих заслужено. Той беше наистина по-добрият боксьор тази вечер. Моите поздравления." от един човек който е загубил от достоен противник, но в този случай не смятам, че Кличко заслижава да ги чуе от Пулев.
Защо?
- ,,Железния чук'' не пожела да даде дори и една допинг проба, а нашето момче даде поне 6 такива по принуда. Какво ти говори това? Първо: Аз определям правилата даже и федерацията, но може да ме накара да дам проба, защото тя е ,,моя''. Второ: Аз съм много по-велик от теб и ти не си никой да ми казваш и определяш как и кога да давам проби. Къде виждаш уважение и спортсменство от страна на Кличко? Или един вид излиза следното: Кличко се друса здраво така, че даже и да не го боли докато го удря, а на 38 години издържа 12 рунда( в предишни срещи) и дори не му личи, че е изморен. Изводите са за теб.
- В този спорт, за съжаление всичко е пари и общо взето бокса беше истински( за мен лично) някъде от Али и завърши с Тайсън и Люис. От там нататък нещата се изродиха и по-подобие и футбола, визирам ,,шампионска лига''. Пулев бе принуден да се бие с ръкавици, които произвежда фирмата на Кличко( не, че ръкаиците са супер голям фактор, но все пак), а дори и да се беше стигнало до съдийско решение нямаше как Кубрат да спечели( Кличко има 3 загуби и всичките които са го победили кават в интервюта, че единствения начин да победиш Кличко е с нокаут).
- Отлагането на срещата определено също повлия и допълнително превъзбуди и надъжа Пулевм, но за съжаление се получи обратен ефект от това. Дали наистина Кличко беше контузен? Не знам , но мога да преценя, но защо като толкова уважава противниците си и ги учи на респекте, не показа поне един медицински документ с който да удостовери, че е контузен.

Има и още факти, но според мен няма вече смисъл да ти ги изтъквам. Не твърдя, че Кубрат е по-силен и по-добър боец, но нали ставаше въпрос за уважение... или просто защото има пояси и медали ние всички трябва да му се кланяме! Няма как да стане и тук Кобрата наистина е прав, Кличко не заслужава уважение!!!

Недей да се възшищаваш на Пулев никой не те кара, но не е и редно да го съдиш. Нямаш право на това най-малкото, защото той носи малка националана гордост на тази измъчена и разединена страна!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 ное 2014 14:39

blue avalanche написа:Аз си го превеждам, че Кубрат досега не е участвал в мач с такава атмосфера и това му е повлияло...

Държи поясите, това, че прави така, ако погледнем и от другата страна...

А това как се превежда???[/quote]
Това е за експерти, не се превежда :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

pomiqr203

Мнениеот pomiqr203 » 17 ное 2014 14:54

danielzarev
Да беше чувал поне за Джо Луиз. Боксът започвал от Али :mrgreen:

http://pomiqrat.blog.bg/sport/2014/11/17/dori-i-boksyt-e-za-umni-hora.1314605

Върни се в “Други спортове”