Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 09:33

Кубрат се би достойно, опита се да се бие, да стои по-близо до Кличко, но то просто се видя, че оня е по-добър :roll: Доста по-бърз и адекватен в мача, отнесе няколко сериозни удара от Кобрата, но не мръдна, докато неговите чисти попадения, обикновено пращаха нашия по гъз :lol: Не ми хареса меко казано ниския и неорганизиран гард на Кубрат :x Това размахване на ръцете, ала "30-те години" ... не става така :lol: Повече игра с краката трябваше, да търси рязко скъсяване на дистанцията, това седене в обсег и водене на боя от средата на ринга, води до доста кьотек срещу класен съперник. Оттук-натам нашия продължава да си защитава титлите, дето ги има ( европейска и интерконтинентална на IBF ) и да гледа да се държи начело в IBF-класацията, защото така може да си осигури нов мач за тая титла ;) А Кличко, може да направи още една защита, евентуално да размаже Бригс ... и следва мач за обединение на всички титли 8-) На 13-ти има мач Стивърн - Уайлдър за титлата WBA, дето преди я държше Виталий. Мисля, че Уайлдър бързо ще се разправи с канадеца и ще следва доста здрав мач за обединение, защото оня има всичко нужно, за да създаде проблеми на Кличко :lol: Пича е 201см, на 29 години и млати като животно - 32 мача - всичко му е с нокаут 8-) Така че, аз лично очаквам с нетърпение мач Кличко - Уайлдър
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 ное 2014 10:00

Наистина след такъв мач е по-добре Пулев да замълчи.Още по-добре ще бъде да си вземе обещаните пари, да ги
инвестира в някой доходоносен бизнес, чрез който би отворил още работни места в България или да си ги изхарчи с кеф.
Така ще добави смисъл на усилията си. От тук насетне напъните му в боксовите среди ще изглеждат, като напъните на
оная мравка, която искала да оножда слона. Това са реалностите. Дали е бил "чист" мачът, дали е бил нечист - няма значение.
Точно сега приказките на Пулев за предрешеност на мача му с Кличко нямат и 0.00001 % шанс да променят нещата
...най-малко пък имат значение в сегашната конюнктура на световния профи бокс. Мафия или не - поне на мен ми е все тая
вече, но е факт, че същата тази мафия отряза едно малко парченце от тортата си ( според пресата и слуховете 1.4 млн. долара)
и я даде на нашия Пулев и екипът му... ТолкоЗ. Кой, каквото е заслужил - това е и получил. Сега обаче Пулев трябва да замълчи
и да бъде благодарен, че въобще са го допуснали до тази битка с Кличко. Ако пък тази битка е била истинска ( в което не се съмнявам вече )
на Пулев би трябвало вече да му е ясно, че още не е узрял за нея. Ако е имал пък Пулев други усещания и надежди относно своята боеспособност
трябва да се сърди на трЕнерите си и на тези, които са знаели, в каква неравна битка го вкарват.(тук си мисля, че е истината)
Във всички случаи - жалко за Пулев. Употребен беше в пълна сила и аз лично трудно ще повярвам, че той ще се завърне на ринга по-мотивиран
и по - обнадежден. Убеден съм, че репертоарът му в този боксов формат е изчерпан. Ако пък ли не - смятам, че всяко "ново начало" ще бъде
загуба на средства, време и надежди...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 ное 2014 10:12

1982 написа:Това с освиркването на химна на Украйна и на самия Кличко беше мега-простотия.

Човекът нищо лошо не е казал за България или Кубрат, защо е цялата тая простащина и злоба, ние не сме хора, а някакви олигофрени. Подкрепяй си Кубрат, защо трябва да мразиш някого, какво ти е сторил ?!

Това и аз не го разбирам...Варварство, гавра, първичност. Помните ли в Армения ( на мача Армения - България в квалификацията за Световното в Бразилия ) как ни освиркваха ония химна. На мен ми беше страшно грозно,
чувствах се омерзен. Страшно ме доядя на арменците, но до момента, в който не си припомних мачът между двата отбора в София ( преди този в Армения ) и неистовите свирки, дюдюкания и крещене, които нашите фенове "упражниха" по време на техния химн...Е. Какво да искаме ? Уважение от някой ли ? Как и защо ?...а и явно забравяме една стара наша поговорка: "Каквото повикало, такова се и обадило"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 17 ное 2014 10:17

ntodorov написа:Наистина след такъв мач е по-добре Пулев да замълчи.Още по-добре ще бъде да си вземе обещаните пари, да ги
инвестира в някой доходоносен бизнес, чрез който би отворил още работни места в България или да си ги изхарчи с кеф.
Така ще добави смисъл на усилията си. От тук насетне напъните му в боксовите среди ще изглеждат, като напъните на
оная мравка, която искала да оножда слона. Това са реалностите. Дали е бил "чист" мачът, дали е бил нечист - няма значение.
Точно сега приказките на Пулев за предрешеност на мача му с Кличко нямат и 0.00001 % шанс да променят нещата
...най-малко пък имат значение в сегашната конюнктура на световния профи бокс. Мафия или не - поне на мен ми е все тая
вече, но е факт, че същата тази мафия отряза едно малко парченце от тортата си ( според пресата и слуховете 1.4 млн. долара)
и я даде на нашия Пулев и екипът му... ТолкоЗ. Кой, каквото е заслужил - това е и получил. Сега обаче Пулев трябва да замълчи
и да бъде благодарен, че въобще са го допуснали до тази битка с Кличко. Ако пък тази битка е била истинска ( в което не се съмнявам вече )
на Пулев би трябвало вече да му е ясно, че още не е узрял за нея. Ако е имал пък Пулев други усещания и надежди относно своята боеспособност
трябва да се сърди на трЕнерите си и на тези, които са знаели, в каква неравна битка го вкарват.(тук си мисля, че е истината)
Във всички случаи - жалко за Пулев. Употребен беше в пълна сила и аз лично трудно ще повярвам, че той ще се завърне на ринга по-мотивиран
и по - обнадежден. Убеден съм, че репертоарът му в този боксов формат е изчерпан. Ако пък ли не - смятам, че всяко "ново начало" ще бъде
загуба на средства, време и надежди...

Да бе, да - доходоносен бизнес, работни мести. Тя, Андреасина вече ги е наместила мангизите.
Жалкото е, че такива нагли и умствено ограничени мутрички като Пулев са със статут на звезди и известни хора в това подобие на държава. В тази връзка, до колкото разбрах го готвят този юнак за политиката, но дано да е някакъв слух, защото аман от мутри в правителство, парламент. Самия факт, че жената до него е това силиконово същество, показва и доказва какъв е човешкия потенциал на Пулев.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 10:56

Що пък да не се завърне и да продължи да се боксира :roll: Той има титли да защитава, така че ... Кличко има подобен инкасиран нокаут в кариерата си - срещу Рос Пюрити, когато е на 30 и то в Украйна ;) Един брутален нокаут не е нищо особено, живота продължава. Колкото до изказванията на Кубрат - човека го бият цял живот в главата, вие какво очаквате :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 ное 2014 11:42

boabbb написа:Що пък да не се завърне и да продължи да се боксира :roll: Той има титли да защитава, така че ... Кличко има подобен инкасиран нокаут в кариерата си - срещу Рос Пюрити, когато е на 30 и то в Украйна ;) Един брутален нокаут не е нищо особено, живота продължава. Колкото до изказванията на Кубрат - човека го бият цял живот в главата, вие какво очаквате :mrgreen:

Ами, защото на опашката желаещи да се бият с Кличко има от тук до Украйна и всеки защитава някакъв си пояс получен по неясни причини.
И нашия имаше пояси, но сравнени с тези на Кличко явно са, като тия спасителните, които ги продават на плажа.
Разликата в класите е сериозна. Много сериозна. Нали разбираш, че към днешния ден целта на всяка една мениджърска агенция е да закара боец
до мач със световния Кличко. Е. На Пулев му мина реда. Ако пак му се чака на опашката - добре, но пък за да чака на нея трябва и някой да го нареди там, като
през това време ще трябват нови битки, нов ПР, време, средства, пари. Абе нещо, като да си правиш основен ремонт на старата и амортизирана кола. Наливаш едни пари и
получаваш пак същото..Абе обречена работа.
На сегашните му мениджъри ( договорът му с тях изтича и, ако се поднови лично аз ще бъда изненадан )ще им бъде по-лесно и по-интересно да вкарат средства за нов боец и вече по старите утъпкани пътеки да си го закарат до върха в битка за славата. И те така. Ако имат повече късмет - могат и по-големи пари да изкарат...и до 8 рунд поне да издържат.
Последна промяна от ntodorov на 17 ное 2014 11:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 11:42

Не мога да повярвам какви жалкари и комплексари има в този скапан форум, а и в цяла България! Вместо да се гордеете, че българин е стигнал до това изключително високо ниво на световния бокс за да се изправи срещу Кличко, вие коментирате нашия какъв слабак бил, жена му каква била и как Кличко малко го бил! Не ви ли е срам? Нима не чухте химна на България в залата, нима не се почувствахте горди в онзи момент? Резлутата няма никаво занчение, нито пък какво е говорил Пулев преди и след срещата. Този човек накара почти цяла България да тръпне в очакване, накара половин България да се гордее, НО останаха и такива който все са недоволни, все ще погледната в чуждата паница и все ще застанат на страната на чужденеца, но това нали е типично за българския народ, чуждопоклонничество и братско предателство са ни все познати черти.

Великият Славейков правилно си ни го е казал:

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 11:47

ntodorov написа:
boabbb написа:Що пък да не се завърне и да продължи да се боксира :roll: Той има титли да защитава, така че ... Кличко има подобен инкасиран нокаут в кариерата си - срещу Рос Пюрити, когато е на 30 и то в Украйна ;) Един брутален нокаут не е нищо особено, живота продължава. Колкото до изказванията на Кубрат - човека го бият цял живот в главата, вие какво очаквате :mrgreen:

Ами, защото на опашката желаещи да се бият с Кличко има от тук до Украйна и всеки защитава някакъв си пояс получен по неясни причини.
И нашия имаше пояси, но сравнени с тези на Кличко явно са, като тия спасителните, които ги продават на плажа.
Разликата в класите е сериозна. Много сериозна. Нали разбираш, че към днешния ден целта на всяка една мениджърска агенция е да закара боец
до мач със световния Кличко. Е. На Пулев му мина реда. Ако пак му се чака на опашката - добре, но пък за да чака на нея трябва и някой да го нареди там, като
през това време ще трябват нови битки, нов ПР, време, средства, пари. Абе нещо, като да си правиш основен ремонт на старата и амортизирана кола. Наливаш едни пари и
получаваш пак същото..Абе обречена работа.
На сегашните му мениджъри ( договорът му с тях изтича и, ако се поднови лично аз ще бъда изненадан )ще им бъде по-лесно и по-интересно да вкарат средства за нов боец и вече по старите утъпкани пътеки да си го закарат до върха в битка за славата. И те така. Ако имат повече късмет - могат и по-големи пари да изкарат...и до 8 рунд поне да издържат.

Има си ранглиста на IBF, титлите се защитават по график, следващата защита на тая титла трябва да е, например, след 2 години ;) Ако тогава нашия пак е номер 1 в IBF - пак ще му налепят пестниците за милион и половина :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 ное 2014 12:07

Не мога да повярвам какви жалкари и комплексари има в този скапан форум, а и в цяла България! Вместо да се гордеете, че българин е стигнал до това изключително високо ниво на световния бокс за да се изправи срещу Кличко, вие коментирате нашия какъв слабак бил, жена му каква била и как Кличко малко го бил! Не ви ли е срам? Нима не чухте химна на България в залата, нима не се почувствахте горди в онзи момент? Резлутата няма никаво занчение, нито пък какво е говорил Пулев преди и след срещата. Този човек накара почти цяла България да тръпне в очакване, накара половин България да се гордее, НО останаха и такива който все са недоволни, все ще погледната в чуждата паница и все ще застанат на страната на чужденеца, но това нали е типично за българския народ, чуждопоклонничество и братско предателство са ни все познати черти.

Приятелю. Повечето тук не отричат постигнатото от Пулев.
Напротив. Аз лично ( ако и мен визираш ) се ядосвам, че
нашия, българинът Пулев, респективно нашата Държава, хората
в нея и тези пътували до Хамбург бяха използвани от алчните за бързи
и лесни пари боксови агенти и ПР...Както си/сме се гордял/и от химна, кажи:
Приятно ли ти беше да гледаш човека, в който всички вперихме очи да лежи неподвижен
на пода, и да бъде млатен по часовник. Какво ти беше на душата, когато гледаше люлеещ се
на ринга Пулев и то още в 1-вия рунд. На мен ми се беше свило сърцето и душата и тук ще
кажа, че още след този рунд усещах накъде вървят нещата. Вече се притеснявах за здравето
на Пулев. Тогава и аз самия разбрах, какви фалшиви надежди и очаквания са вменили ПР и екипа
на Пулев относно този мач. Нима не са знаяли ?
ПС: И понеже сме спортен форум с футболна насоченост. Колега. Ти знаеше ли, че в Бразилия децата на Черноморец
Бургас представяха България на мини световното първенство под егидата на Данон ?
chernomorets/viewtopic.php?f=55&t=185735
Тези деца играят с екипите на България и спечелиха първото място в своята група побеждавайки отборът
на Уругвай, завършвайки наравно с Аржентина и Англия, загубили от Саудитска арабия с 3-1, но победили
след това Германия и САЩ за да играят с Франция за класиране на 9-то място. Така, че в далечна Бразилия едни
невръстни деца бяха причина химна ни да звучи много пъти и то с гордо вдигане на знамето ни. И за да сме истински патриоти
не е нужно да заставаме зад всеки наш химн, а да осмисляме и целта на използването му.
....Щот и на мачовете с Лудогорец се свиреше химна на България въпреки, че там се обслужва само едно его - това на Домусчиев. НЪл ?
Ай нека не бъдем по-католици от папата, ами и да мислим ...Иначе си прав, че сме единни тогава, когато няма много смисъл и сме
разединени, точно тогава, когато трябва да сме обединени и за да разведря обстановката ето един виц, който е тръгнал от Украйна:
Русия пише в своята преса: "Безчинствата на хунтата в Украйна не спират до тук. Братът на кмета на Киев нанесъл брутален побой над един българин в центъра на Хамбург и то пред погледа на много негови сънародници".
Последна промяна от ntodorov на 17 ное 2014 12:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Други спортове”