NFL America's Game (1966 - 2009)
Торентът включва 44 епизода за шампионите на НФЛ от 1966 до 2009. Допълнително - колекцията The Missing Rings, която показва най-добрите 5 отбора, които не печелят SuperBowl и предаването A Countdown to History.
[offtopic]http://zamunda.net/details.php?id=410438&hit=1[/offtopic]
Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
НФЛ сезон 2015/6 г.
Макар и малко късно /сезонът вече понабра скорост/но пускам тази тема тъй като знам че има достатъчно фенове на американския футбол във форума.Въпреки че е твърде рано спокойно може да каже че два отбора вече ярко се открояват.Пейтрътс и Пакърс.Мощна игра и убедителни победи и от двата отбора.От друга страна традиционни сили в последните години като моите любимци Рейвънс,Фортинайнърс и донякъде Сийхойкс и Стийлърс затънаха безандеждно в класирането.
Re: НФЛ сезон 2015/6 г.
Сезона е прекалено дълъг и всичко може да стане. Изненади са възможни до края на редовния сезон. А в плейофите винаги мачовете са на кантар.
Пейтън как се представя
Много ме кефи - типичен американски селяндур, поне физиономията му е такава, а не е метросексуален като Том Брейди

Леевски, оле

-
- Контакти:
Състав на плейофите, според мен:
AFC
1. Пейтриътс
2. Бенгалс
3. Бронкос
4. Колтс или Тайтънс
5. Билс или Джетс
6. Чарджърс или Стийлърс
Пейтриътс отнасят Бенгалс на финала на конференцията.
NFC
1. Кардиналс
2. Пакърс
3. Фалкънс
4. Джайънтс или Ийгълс или Каубойс (без значение, отпадат в първи кръг, който и от трите да е)
5. Пентърс
6. Вайкингс или Сийхоукс или Рамс
Драматичен финал на стадиона от последния супербоул и Кардс се класират напред.
Супер Боул 50 - Пейтриътс-Кардиналс 34:16. Брейди запълва едната ръка и обещава, че след още 3 награди за най-добър в Супер Боул ше се пенсионира, за да е по-честно
AFC
1. Пейтриътс
2. Бенгалс
3. Бронкос
4. Колтс или Тайтънс
5. Билс или Джетс
6. Чарджърс или Стийлърс
Пейтриътс отнасят Бенгалс на финала на конференцията.
NFC
1. Кардиналс
2. Пакърс
3. Фалкънс
4. Джайънтс или Ийгълс или Каубойс (без значение, отпадат в първи кръг, който и от трите да е)
5. Пентърс
6. Вайкингс или Сийхоукс или Рамс
Драматичен финал на стадиона от последния супербоул и Кардс се класират напред.
Супер Боул 50 - Пейтриътс-Кардиналс 34:16. Брейди запълва едната ръка и обещава, че след още 3 награди за най-добър в Супер Боул ше се пенсионира, за да е по-честно

Последна промяна от седемнамалко на 12 окт 2015 16:18, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
boabbb написа:Пейтън как се представяМного ме кефи - типичен американски селяндур, поне физиономията му е такава, а не е метросексуален като Том Брейди
![]()
Брои си белите косми

седемнамалко написа:boabbb написа:Пейтън как се представяМного ме кефи - типичен американски селяндур, поне физиономията му е такава, а не е метросексуален като Том Брейди
![]()
Брои си белите космии се моли на защитниците си да го измъкват всеки мач след като се е понасрал
А чичо Том какво прави - още ли изпуска топките

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:седемнамалко написа:boabbb написа:Пейтън как се представяМного ме кефи - типичен американски селяндур, поне физиономията му е такава, а не е метросексуален като Том Брейди
![]()
Брои си белите космии се моли на защитниците си да го измъкват всеки мач след като се е понасрал
А чичо Том какво прави - още ли изпуска топките![]()
![]()
Сигурно ги изпуска. В Жизел

Ако Майк Вик спечели поне 1 мач, Питсбърг няма как да изпусне плейофите. Чичо Бен се връща точно за дивизионните битки, а са ни минали вече тези срещу NFC West с изключение на Сиатъл, където сигурно ще паднем. Така че, не бързайте да отписвате Питсбърг. И не надувайте балона на Синсинати, той сам ще се спука в близките седмици. Аз даже бих заложих 1-2 лева, е така за кеф, че няма да стигнат до плейофите. А и да го направят, знаем какво ще стане 
Грийн Бей с Роджърс е извънземен тим, но само в 1 мач може да падне от всеки. И най-вече при липсата на ключови фигури. Мачът с мизерния Чикаго го доказа. Същото важи и за Патс
Канзас пък останаха без Джамал Чарлс, така че не ги пишете на Супербоул, колкото и да е великолепна защитата.
Наблюдавам с интерес, сезонът е прекрасен и много оспорван. Като изключим Кливланд, Чикаго, Вашингтон, може би Тампа, Оукланд и Тенеси, всички други имат шанс за битка за конференцията.
Приятно гледане от мен и GO STEELERS

Грийн Бей с Роджърс е извънземен тим, но само в 1 мач може да падне от всеки. И най-вече при липсата на ключови фигури. Мачът с мизерния Чикаго го доказа. Същото важи и за Патс

Наблюдавам с интерес, сезонът е прекрасен и много оспорван. Като изключим Кливланд, Чикаго, Вашингтон, може би Тампа, Оукланд и Тенеси, всички други имат шанс за битка за конференцията.
Приятно гледане от мен и GO STEELERS

Последна промяна от pens на 12 окт 2015 16:23, променено общо 1 път.
Пише се Левски, чете се Любов.
-
- Контакти:
седемнамалко написа:NFC
6. Вайкингс
Ето тук ме загуби :D Викингите освен АП са напълно посредствен тим.