Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Мнениеот sirakov77 » 08 май 2016 01:32

Отдавна не бях гледал бокс и мислех че поне той е останал истински, ама май и тук букитата и големите пари са преебали спорта!
Извинявам се ако бъркам! Честита "победа" на Кубрат, ама ако са такива и мачовете на Кличко............... ебати цирка! :(
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 май 2016 01:32

Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата. А накрая това със съдиите винаги ми е било странно. Какви са тия точки и как си ги измислят само те си знаят(говоря по принцип, не само за тоя мач). Всички дават различни точки, по време на мача няма никакви индикации или броячи, и накрая -хоп всеки си измисля по 2 числа. И обикновено винаги са около 110-115 точки всички мачове по 12 рунда. Абе смешна работа. Май по-добре да си бях легнал по-рано вместо да зяпам някакъв немски стрийм по нощите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 май 2016 01:36

galin56 написа:Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата.

Човек, няма такъв нежен "бокс", и това е пръфешънъл боксинг, дето трябва да е зрелище. :lol: :lol: :lol: Мъка ми е, като знам какви боксьори съм гледал, това днес е потрес. Гледах този мач само защото българин игра в него, ама ако не беше с БГ участие, въобще нямаше и да се мъча да гледам, то това не се гледа. :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 08 май 2016 01:36

AnalBreaker написа:Само на мен ли ми се стори или в 9-тия рунд след като изяде балтиите, нашия трябваше да кимне на Чисора, че е ОК, един вид оня се уплаши да не вземе да смъкне нашето момче и Кобрата трябваше да го успокои. Малко конспирации, разбира се по-вероятно да се грешни

+1 За мен абсолютно нагласен мач.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 08 май 2016 01:37

Едно време Тайсън какви мачове правеше

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2016 01:41

Пълна пародия на мач (и пълна пародия на меле преди мача). Айде спомнете си 2-3 силни и отчни удари да са направили. Браво на съдията, дето даде мача за Чисора, защото 2:1 е реалния резултат. Чисора тръгна да мъчи разни контраатаки, да изненада нещо нашия, Кобрата въобще не му подходи по акъла и мача си мина... Равностойно... Не видях Кубрат с какво е заслужил победата... да има как на равно да бяха завършили по-реалистично щеше да е. Просто тактиката на Чисора беше да се дава леко предимство на Кобрата, които да тръгне да си прави 2-3те маркови удара и англичанина да го изненада с контри и това остави усещането за преимущество на Кобрата. И като не му мина опита за контри и изненадващи атаки на нагличанина, това остави впечатлението ,че е бил толкова наидгран... Жалко за изгубеното време - толквоа скучен мач отдавна не бях гледал.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 08 май 2016 01:41

bobbi написа:Едно време Тайсън какви мачове правеше

А знаеш ли Майк Тайсън колко бол е изял ок незнайни противници?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2016 01:43

Шиб*н швейцарец. Нещастник малоумен. Тъп ли е или сляп ? Или и двете. Скандално е, че даде гласа си за чисора.
А тоя чисора не спря да нарушава правилата, а съдията нищо.
Кубрат беше в пъти по-добър и напълно заслужена победа!
Последна промяна от Eminem на 08 май 2016 01:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 май 2016 01:43

1982 написа:
galin56 написа:Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата.

Човек, няма такъв нежен "бокс", и това е пръфешънъл боксинг, дето трябва да е зрелище. :lol: :lol: :lol: Мъка ми е, като знам какви боксьори съм гледал, това днес е потрес. Гледах този мач само защото българин игра в него, ама ако не беше с БГ участие, въобще нямаше и да се мъча да гледам, то това не се гледа. :|

Абе да ти кажа чак така не е. По принцип си се бият. Ама това явно е някаква нова тактика на Пулев. Дано да е само за тоя мач щото ако му гледам още един мач в който се прави на гей и повече прегръща отколкото влиза в бой, направо спирам да го гледам повече. Не, че от това ще му накривя шапката ама като не ми е интересно не бих го гледал повече.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2016 01:47

galin56 написа:Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата. А накрая това със съдиите винаги ми е било странно. Какви са тия точки и как си ги измислят само те си знаят(говоря по принцип, не само за тоя мач). Всички дават различни точки, по време на мача няма никакви индикации или броячи, и накрая -хоп всеки си измисля по 2 числа. И обикновено винаги са около 110-115 точки всички мачове по 12 рунда. Абе смешна работа. Май по-добре да си бях легнал по-рано вместо да зяпам някакъв немски стрийм по нощите.

Еми спечелен рунд е 10-9, мисля, че нокдаун е 10-8 и т.н. имаше си някаква схема как се смятаха

А защо в статията си за мача, ГОНГ са писали, че резултата на съдиите отразява ударите в срещата, така и не разбрах.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Други спортове”