Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Гледате ли ве, пъпеши?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нямам нерви да гледам мачове без публика 
Прегледах 3-4 репортажа.... Най-много да си пусна един разширен на Грин Бей и абонатите
Прегледах 3-4 репортажа.... Най-много да си пусна един разширен на Грин Бей и абонатите
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Не беше хубав мач, аз го гледах. До един момент бяха равностойни, после Роджърс стана Роджърс, а Казънс си беше Казънс и нямаше какво друго да се случи. Чичо Том също изглежда презрял и май Беличик за пореден път ще се окаже прав в преценката си да не го спира.
Харесаха ми Аризона, поне каквото видях в репортажа.
КС нищо чудно да дублират, ако се запазят от контузии. Ужасно силен отбор.
Харесаха ми Аризона, поне каквото видях в репортажа.
КС нищо чудно да дублират, ако се запазят от контузии. Ужасно силен отбор.

Б*х тия Далас какво направиха!
Ще играят финал за варела!
Ще играят финал за варела!
Далас - Тампа ще играят на финала!
Мисля че на Тампа ще им се случат нещата след 2 сезона в които се проваляха тотлано от позицията на
топ отбор в редовен сезон.
Мисля че на Тампа ще им се случат нещата след 2 сезона в които се проваляха тотлано от позицията на
топ отбор в редовен сезон.
По-безинтересен от френска гледна точка не знам дали можеше да има.

Честита купа на Тампа. Съдбата ги компенсира за миналия сезон.

Тампа заслужено си спечелиха варела тази година.
Винаги ще са ми черни заради откраднатата титла от Калгари 2004, ама този сезон си заслужават само поздравления.
Винаги ще са ми черни заради откраднатата титла от Калгари 2004, ама този сезон си заслужават само поздравления.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Сиатъл с тази форма на Ръсел са скрития фаворит. Мисля да ги пробвам на 11 коеф 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Много им е палава защитата, иначе бива.