Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 19:25

El Commandante написа:
Alexx написа:Ето мнението на истински специалист за братята Кличко. Всичко което казва е истина !

Истина my ass..скучни били Кличко брадърс,па виж мача на Виталий с Ленъкс Луис например дали е скучен,виж му след тва мача с Кори Сандърс,да не говориме за снощния мач колко бил скучен, деба киселото грозде щото от Кличко брадърс американци не могат да хванат ръка от не знам колко години и че в края на краищата "интересните" боксьори некакси се озовават по гъз на ринга,ай сиктир...

Ми ти тогава виж Кличко - Поветкин и ако успеещ да го изгледащ без да заспиш си истински фен на Кличко :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 ное 2014 19:27

Пулев трябва да си направи много изводи от снощния мач.Не само,че беше по-слаб спортно-технически,а и всичко останало около мача.Кличко има 22 човека в щаба си,нашия-2.Там нищо не е случайно и всеки отговаря за нещо-ръкавиците,пресконференцията и другите уж малки неща не са измислени от Владимир,а от хората около него.Всичко това става с пари,а Кобрата тръгна срещу това с гол ентусиазъм.Няма как да стане.
Сега за Кобрата остава да се вдигне и да спечели следващите си 20 мача.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 ное 2014 19:34

Владимир не е истински боксьор, защото използва твърде много трикове навсякъде – от ръкавиците до всичко, служи си с всичко нечестно… Уважавам Виталий, но Владимир и К2 е един монопол в бокса, това е истината, това е самата истина. Това е всичко. Чувствам се много добре, аз съм толкова млад, може би ще се бия още веднъж и ще спечеля. Мисля, че ще спечеля. Може би нямам много мачове, но миля, че следващия път ще спечеля. К2 е един монопол в бокса. Владимир обаче е добър боксьор. Но днес спечели с късмет. Ще искам още един мач. Не може би, а ще искам реванш", заяви Пулев.

Как да уважаваш подобен човек? Претрепаха го от бой и пак се зъби и се прави на отворен.

Не ме разбирайте погрешно: стисках палци за Кубрат и вероятно отново ще стискам в бъдеще. Но това не е спортсменско държание.

Патриотизмът си е патриотизъм, но възпитанието до 7 години е съвсем друга бира.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2014 19:40

Стига с това спортсменство.
Това е бокс,а не балет. Навремето големите боксьори се псуваха и се заканваха,че ще се убият един друг. Например Тайсън каза,че иска да изяде децата на Ленъкс.
Кличко да не мислите,че е голям жентълмен? Не не е. Това,че пуска лицемерни комплименти нищо не означава.

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 16 ное 2014 19:42

Чудя се на Пулев какъв е този гард ръцете толкова високо, чак не пазят нищо от главата му. Освен това първия нокдаун беше предвидим и можеше да го избегне, Кличко твърде много залягаше преди крошето. Мисля, че Пулев съвсем арогантно постъпи и това му коства мача, просто след тези два бързи нокдауна, краката му съвсем омекнаха и после Кличко се движеше където и както си поиска. Да играха му мръсни номера, но това не е причина да играеш толкова безразсъдно. Дано си смени щаба и играта му да тръгне нагоре.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 19:44

Alexx написа:Стига с това спортсменство.
Това е бокс,а не балет. Навремето големите боксьори се псуваха и се заканваха,че ще се убият един друг. Например Тайсън каза,че иска да изяде децата на Ленъкс.
Кличко да не мислите,че е голям жентълмен? Не не е. Това,че пуска лицемерни комплименти нищо не означава.

Точно главата на Тайсън, най-вече мозъкът му, му попречи да е най-великия, така че даваш глупав пример. 8-)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 19:47

iliyan написа:Ми ти тогава виж Кличко - Поветкин и ако успеещ да го изгледащ без да заспиш си истински фен на Кличко :lol: :lol: :lol:

Са,което си е така си е така,има го и това,ама изцяло да са скучни,извинете...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 ное 2014 19:48

Какво ми го давате този Тайсън за пример. Бил 3,5 г. шампион и голямата работа.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 19:50

Alexx написа:Например Тайсън каза,че иска да изяде децата на Ленъкс.

:) :) :) :)

Цитирам отговора на майката на Луис в конкретния случай: What is this guy talkin' about?You have no children.... :) :) :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 19:50

slash1912 написа:Пулев трябва да си направи много изводи от снощния мач.Не само,че беше по-слаб спортно-технически,а и всичко останало около мача.Кличко има 22 човека в щаба си,нашия-2.Там нищо не е случайно и всеки отговаря за нещо-ръкавиците,пресконференцията и другите уж малки неща не са измислени от Владимир,а от хората около него.Всичко това става с пари,а Кобрата тръгна срещу това с гол ентусиазъм.Няма как да стане.
Сега за Кобрата остава да се вдигне и да спечели следващите си 20 мача.

Всичко затова което говориш го е измислил Дон Кинг.Просто са го изкопирали и дано Кубрат го проумее и следващият път когато се бие за титла да е достатъчно подготвен.
Вече само с голи юмруци не става.Дано смени тези немци с истински промоутъри.Някъде някой спомена , че на немците дори не им стискало да платят за да се бие за всичките титли на Кличко.
Това само говори колко неговите промоутъри са били убедени , че ще победи.Време е за промяна при Кубрат ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Други спортове”