Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 17:51

Alexx написа:
ShooterMan написа:ПС: За всички патриотари надъхващи се с това как едно момче тръгнало от залата на ЦСКА излязало срещу богатия сноб Кличко, дето имал какво да яде, имал треньори, имал пари....ЕЙ СМЕШНИЦИ, вие знаете ли Кличко от къде е тръегнал? От ВОЕННИТЕ БАЗИ в Казахстан! Тренирал е като идиот и много помия е изял, за да стигне до върха! ТОЙ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ПАРИТЕ, ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛИКИ ТРЕНЬОРИ, НЕ ГИ Е ВЗЕЛ ДАРОМ>....ама ко да говоря

Кличко е тръгнал от на баща си тестисите според мен. Ама щом казваш може да е клонинг на брат си направен в казахски бази.

Кличко никой нямаше да го знае ако се биеше преди 15 години. Просто защото няма класата на онези боксьори от онези години и най-вече, защото е скучен и никой ама никой ама абсолютно никой нямаше да тръгне да го промотира.

Е скучен, скучен, колко да е скучен. Да, не прави циркови изпълнения - размахва си ръцете 3-4 пъти и отива да празнува победата си. Наглец. Ама да си признаем, че от на Кобрата номерата по-смешни и не скучни няма - тази стойка от някой филм на Джеки Чан ли я е копирал - раненият жерав на един крак. :lol:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 17:52

ntodorov написа:Забележете, че след всеки удар на Пулев в главата на Кличко последваше отвръщащ удар и...нокдаун за Пулев, а в 5 - ия рунд след серията удари на Пулев, Кличко го нокаутира веднага след тях. Последния му удар беше толкова силен, че и кофата на Каматцу да имаше пред лицето на Кубрат пак ударът щеше да стигне фатално до главата му....

Дам,точно и на мен тва ми направи впечатление-е го е,за 5ти или 6ти път го гледам пак целия мач и е точно така, в петия нашия му вкарва два удара,коментатора е близко до оргазъм и истерия и следва ДУУУУУМ...земи тая левачка и айде нани...
Последна промяна от El Commandante на 16 ное 2014 17:54, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 17:53

El Commandante написа:
ntodorov написа:Забележете, че след всеки удар на Пулев в главата на Кличко последваше отвръщащ удар и...нокдаун за Пулев, а в 5 - ия рунд след серията удари на Пулев, Кличко го нокаутира веднага след тях. Последния му удар беше толкова силен, че и кофата на Каматцу да имаше пред лицето на Кубрат пак ударът щеше да стигне фатално до главата му....

Дам,точно и на мен тва ми направи впечатление-е го е,за 5ти или 6ти път го гледам пак целия мач и е точно така, в петия нашия му вкарва два удара,коментатора е близко до оргазъм и истерия и следва ДУУУУУМ...земи тая деснячка и айде нани...

С прословутото си ляво кроше го нокаутира. И с каква техника, точност и сила го намери точно под гарда. Кличко си е класа.
Поне нашия падна красиво. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 17:55

Кировец написа:С прословутото си ляво кроше го нокаутира. И с каква техника, точност и сила го намери точно под гарда. Кличко си е класа.
Поне нашия падна красиво. :mrgreen: :lol:

Точно точно...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 18:09

Der Führer написа:
iliyan написа:За пореден път се убеждавам , че тук някой за първи път гледат за мач от профибокса.Ако това снощи е пребиване , то мачовете на М.Тайсън между 1987 и 1992 какво са ?!
Тогава Тайсън отказваше съперниците за 1 рунд и имаше недоволства от ТВ , че мачовете на Тайсън са прекалено кратки и няма време за реклами ;)
Ако снощи срещу него беше Тайсън от 1987-1992 мача щеше да свърши до 90 секунда и нямаше да е полза на Кличко !

Тайсън изпитваше неимоверни затруднения срещу високи боксьори през цялата си кариера , така че въобще не съм сигурен дали щеше да победи Кличко . Всъщност спирането на Тайсън беше елементарно - държиш го на разстояние , ако играеш добре с крака ( Кличко го може ) и влизаш в клинч в веднага щом Тайсън успее да скъси дистанцията . Справка мачовете с Ленъкс Луис и Холифийлд ( а и в разцвета на кариерата му , срещу "Костотрошача" Смит , където Тайсън все пак успява да спечели по точки ) . А след 6-я рунд Тайсън свършваше и въздуха .

Е в това беше проблема на повечето.Да го докарат до 5 рунд.Просто първите 3 рунда Тайсън беше неудържим и ако в първият рунд успее да свали противника мача беше ясен.
Май това един от малкото мачове на Тайсън които са докарвали до край в онзи период ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 18:13

Според мен беше уреден лично от Кличко, който сам е заложил в кой рунд да нокаутира Пулев. Няма такава наредба. Вместо мачът да продължи 2 минути, гадния Владимир, с гадните му номера и крошета го докара нарочно до 10 минути.
Представяте ли си колко хора са загубили за нокаут на нашия в първи рунд?! :|

sandi74

Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?

Мнениеот sandi74 » 16 ное 2014 18:18

Кировец написа:Според мен беше уреден лично от Кличко, който сам е заложил в кой рунд да нокаутира Пулев. Няма такава наредба. Вместо мачът да продължи 2 минути, гадния Владимир, с гадните му номера и крошета го докара нарочно до 10 минути.
Представяте ли си колко хора са загубили за нокаут на нашия в първи рунд?! :|

Кличко пожали Пулев.Факт.В противен случай едва ли спарингчето щеше да продължи повече от 2-2,5 минути.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 ное 2014 18:23

Според мен Тайсън няма никакъв шанс срещу Владимир, поради вече посочените по-горе причини.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 ное 2014 18:29

Не могат да се сравняват боксьори от различни епохи! Тайсън си е Тайсън, Али - Али и така. Много хора говореха, че техничния Али щял да пребие Тайсън като куче...но Али е падал от типични удрячи като Фрейзър например. Кличко е велик боксьор при това в зенита на кариерата си, където е натрупал и огромен опит и класа, умее да е най-добър в най-тежките си моменти, затова и след всяка прилична серия на Пулев веднага го пращаше да задник на пода да му броят до 10 ;). Майк Тайсън дори не разгъна докрай потенциала си. В най, ама най-добрите си години беше в най-голямата си дупка. Като почнеш от Робин Гивънс до онази пачавра на мафията - Дезире Уошингтън, някъде 88-89 почна да пропада, а беше едва на 23. Според мен целенасочено отрепки като Дон Кинг го вкараха в спиралата надолу, защото иначе поне 7-8 години мачовете щяха да са по 30-40 секунди и това не им изнасяше - ожениха го за пачавра, после му пробутаха склалъпена история с някаква уличница и го натикаха в затвора, а от там излезе на Динозавъра, а боксовия чувал на Холифийлд и Ленъкс Луис. Това е. За мене би бил интересен мач между Кличко и Али как би завършил хахаха :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2014 18:31

Ето мнението на истински специалист за братята Кличко. Всичко което казва е истина !

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qxx60wk_JWU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QKfQQAhuCRE[/youtube]

Върни се в “Други спортове”