Кубрат Пулев vs Джоуи Абел - Победа за Кубрат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Кубрат Пулев vs Джоуи Абел | 14.12.2013 | 21.30ч | Диема

Мнениеот futbolqga » 15 дек 2013 00:32

viali69 написа:
futbolqga написа:Виали, безброй пъти си ни доказвал какъв олигофрен си, има ли нужда да продължаваш? Какво случайно кроше те гони - Абел изобщо не удари Кубрат, когато смешния американски съдия реши да му отброява нок даун. Реакцията на Кубрат беше подобаваща. А това, че Зауерланд организират галата - просто без коментар, на теб този спорт ти е мнооооого неясен. То всъщност на теб какво ли ти е ясно, де...

Олигофрени сте вие, които вярвате на подобни циркове ! При това завъшени олигофрени ! :mrgreen:
Понеже "не ми е ясен" този спорт написах още преди половин година, че Пулев има най-малко още 1-2 мача до мач с Кличко, тогава, когато вие вече бяхте убедени, че следващият противник е Кличко ! От тогава Кубрат Пулев изигра два мача, а се оказа, че ще има най-малко още един. :lol:
Също ви написах тук, че докато Виталий Кличко е в голямата политика Кубрат няма да се бие с брат му.

Дали не е имало удар, а ?! Я дай линк да видим !

http://www.youtube.com/watch?v=QmwUlWbZjmI - ето ти линк, 20:45 гледай дали го оцели изобщо, ако не си сляп

А и не ми се измъквай с това кой какво ти казвал, много добре знаеш, че аз не съм от ентусиастите, предричащи бой с Кличко, преди да му е дошло времето. А как ти хрумна, че Кубрат изобщо иска да се бие с брат му? Коланът, който държи Витали, не представлява никакъв интерес за Кубрат.

Освен това ако искаха да намерят лесен съперник на Кубрат, това далеч нямаше да е доказан нокаутьор като Абел, а щеше да е някой като Шърман Уилямс - носещ на бой, но не особено опасен в атака, но всъщност защо ли си губя времето да ти обяснявам...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Кубрат Пулев vs Джоуи Абел - Победа за Кубрат!

Мнениеот Eminem » 15 дек 2013 02:08

Браво на Кубрат! По бързата процедура. :lol: Изкефих се като кобрата си вдигаше краката, за да покаже, че не е в нокдаун... :lol: шиб*н хамерикански съдия.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 дек 2013 06:36

http://www.youtube.com/watch?v=QmwUlWbZjmI
futbolqga написа:- ето ти линк, 20:45 гледай дали го Оцели изобщо, ако не си сляп

А и не ми се измъквай с това кой какво ти казвал, много добре знаеш, че аз не съм от ентусиастите, предричащи бой с Кличко, преди да му е дошло времето. А как ти хрумна, че Кубрат изобщо иска да се бие с брат му? Коланът, който държи Витали, не представлява никакъв интерес за Кубрат.

Момче, това, че ходиш да те блъскат в главата в някой квартален физкултурен салон изобщо не те прави разбирач на тема бокс. Аз не претендирам да съм такъв, но когато съм гледал бокс, ти, вероятно си ходел прав под масата.
Класически нокдаун ! Да, Оцели го ! Така го Оцели, че нашият се намери на земята по гъз. После се опита да шмекерува за пред публиката, но нокдаунът си беше факт !
Къде прочете, че съм написал Кубрат Пулев да се бие с Виталий ?
Написах, че докато Виталий Кличко е в голямата политика, а Украйна е в центъра на вниманието Кобрата няма да има мач с брат му ! Никакъв шанс за това ! Разбираш ли ?
Защото професионалният бокс е преди всичко бизнес + политика и съвсем малко спорт !!!
Факт е, че търсиха подходящ слаб боксьор за Пулев. След като Танка се оказа 43 годишен пенсионер побързаха да го сменят с този НЕДОКАЗАН американски боксьор.
Елементарната проверка в Уикипедия доказва, че Джоуи Ейбъл се е бил само с посредствени боксьори от своя щат или от съседен щат - Минесота. Така е натрупал внушителна статистика за себе си, но нищо повече.
В Уикипедия има информация само за 5 от противниците на Ейбъл от общо 34 ! Другите са пълни анонимници !
Гледайте обективно на нещата !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 15 дек 2013 09:22

viali69 написа:http://www.youtube.com/watch?v=QmwUlWbZjmI
futbolqga написа:- ето ти линк, 20:45 гледай дали го Оцели изобщо, ако не си сляп

Момче, това, че ходиш да те блъскат в главата в някой квартален физкултурен салон изобщо не те прави разбирач на тема бокс. Аз не претендирам да съм такъв, но когато съм гледал бокс, ти, вероятно си ходел прав под масата.
Класически нокдаун ! Да, Оцели го ! Така го Оцели, че нашият се намери на земята по гъз. После се опита да шмекерува за пред публиката, но нокдаунът си беше факт !
Написах, че докато Виталий Кличко е в голямата политика, а Украйна е в центъра на вниманието Кобрата няма да има мач с брат му ! Никакъв шанс за това ! Разбираш ли ?
Защото професионалният бокс е преди всичко бизнес + политика и съвсем малко спорт !!!
Факт е, че търсиха подходящ слаб боксьор за Пулев. След като Танка се оказа 43 годишен пенсионер побързаха да го сменят с този НЕДОКАЗАН американски боксьор.
Елементарната проверка в Уикипедия доказва, че Джоуи Ейбъл се е бил само с посредствени боксьори от своя щат или от съседен щат - Минесота. Така е натрупал внушителна статистика за себе си, но нищо повече.
В Уикипедия има информация само за 5 от противниците на Ейбъл от общо 34 ! Другите са пълни анонимници !

Ето, аз гледам обективно-и виждам че си тъп кът гъзЪ си ;)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 15 дек 2013 10:37

viali69 написа:http://www.youtube.com/watch?v=QmwUlWbZjmI

А дали се усеща в това ,което си написал дългата ръка на Новия Световен ред? Да ти еба майката!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 15 дек 2013 11:06

Това е бокс , ако ще си говорим за бокс .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NvDok3kjB7c[/youtube] Това снощното беше някакъв друг спорт .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 дек 2013 11:07

[center]Изображение[/center]
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 15 дек 2013 11:47

БРАВО КОБРА , ГОЛЯМ СИ :twisted:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 дек 2013 11:48

[offtopic]
727150 написа:Това е бокс , ако ще си говорим за бокс .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NvDok3kjB7c[/youtube] Това снощното беше някакъв друг спорт .
[/offtopic]
Като гледам това видео и като слушам как говори този човек веднага ми изплува образа на Брус Лий.
Али и Брус са от една порода - бойци, които знаят какво могат и не се притесняват от това да го демонстрират по безкомпромисен начин.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 15 дек 2013 11:56

Оставете глупостите, да говорим реално. Американеца нямаше качества за този мач, това бе ясно. Въпреки това стила му на боксиране беше хубав, за разлика от бокса който показа Кобрата. Ок, той е човека дето е сложил големия залог, но да нанесеш силен удар и да търсиш веднага след това клинч е смешно. Освен че търсеше клинча, не се боксираше и много чисто, а цирка със съдията бе излишен.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Други спортове”