Кеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Кеч

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 яну 2013 21:08

vasilnv написа:
TEDIMAR99 написа:Ся следва един от най-яките турнири :Royal Rumble

това не беше ли дето излизат 40/30 кечиста и почват да се изхвърлят от ринга :?
Ако е това заедно с Кечмания и Договорът в куфарчето са ми любимите турнири, другите са много еднотипни

ДА!Излизат през 90 секунди.Тая година ще бъде от 30 човека.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 яну 2013 21:12

don kiki написа:изгледайте този истинска класика от 1997 Bret Hart & Shawn Michaels

Брет Харт е легенда, може би единственият, който не е контузвал колега по своя собствена грешка (неправилно изпълнение). Затова и до голяма степен го наричаха Ди Ексълънс ъф Егзикюшън. Виж, него нерядко го контузваха разни мърльовци, като Бил Голдбърг, например.
Брат му - Оуен Харт, умря на ринга. Дейви Бой Смит, по-известен като Дъ Бритиш Булдог, който беше женен за сестра му, също почина преди 11-12 години.

Но много назад се върнах, тогава тази индустрия наистина струваше, златната ера на 90-те, с несравнимото съперничество между WWF и WCW, но това отдавна го няма, аз лично не гледам съвременните бози. Би било пълна загуба на време.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 11 яну 2013 21:27

Eminem написа:Между другото, това, че не се бият, не означава, че не се нараняват. Имат всякакви контузии. Например, Острието се отказа от кеча, защото рискуваше да стане инвалид ако беше продължил да се състезава. Ледения също се отказа заради контузия, Хоган в едно предаване 5 мин. си изброяваше контузиите, Майкълс има хронична контузия на гърба, ХХХ има много контузии.
Няма кечист, който да няма контузии.

Какво му има на Острието? Беше ми любимия ... ;D
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 яну 2013 21:32

Момчета, от ноември спрях да го гледам, но сега пак ще почна, няма как от Мелето до Манията е велико, може ли някой с 2-3 изречения да каже какво съм изпуснал :|

П.п. Разбрах, че има някакви щитът, кви са тия :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 яну 2013 22:01

kingofpop написа:Момчета, от ноември спрях да го гледам, но сега пак ще почна, няма как от Мелето до Манията е велико, може ли някой с 2-3 изречения да каже какво съм изпуснал :|

И аз не съм гледал от около 3-4 месеца.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 11 яну 2013 22:11

vasilnv написа:
kingofpop написа:Момчета, от ноември спрях да го гледам, но сега пак ще почна, няма как от Мелето до Манията е велико, може ли някой с 2-3 изречения да каже какво съм изпуснал :|

И аз не съм гледал от около 3-4 месеца.

А аз като не бях гледал от над година-две к'во праим? :lol: По евроспорт понеделник от 22:00 мисля беше дават какво се е случило,изоставането е около седмица максимум 2,докато по бтв комеди е над месец(все пак да се преведе,да се купи преди това).

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 11 яну 2013 22:48

След тоя тема стигам до извода футбола ни докарва спорове кеча ни обединява :d
Иначе за мен кичестите днес които ми харесват са CM Punk и Kane и Lesnar и The Rock ама те се появяват веднъж в годината.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 яну 2013 22:56

9lives написа:След тоя тема стигам до извода футбола ни докарва спорове кеча ни обединява :d

:lol: :lol: :lol: така е :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2013 23:33

ihalamadrid написа:
Eminem написа:Между другото, това, че не се бият, не означава, че не се нараняват. Имат всякакви контузии. Например, Острието се отказа от кеча, защото рискуваше да стане инвалид ако беше продължил да се състезава. Ледения също се отказа заради контузия, Хоган в едно предаване 5 мин. си изброяваше контузиите, Майкълс има хронична контузия на гърба, ХХХ има много контузии.
Няма кечист, който да няма контузии.

Какво му има на Острието? Беше ми любимия ... ;D

Не мога да кажа точно. Има контузия на врата. От време на време краката и ръцете му изтръпвали и лекарите били категорични, че трябва да се откаже от кеча, иначе рискува да се парализира. Това си спомням.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 яну 2013 00:43

ralka_levskarka написа:
vasilnv написа:
TEDIMAR99 написа:Ся следва един от най-яките турнири :Royal Rumble

това не беше ли дето излизат 40/30 кечиста и почват да се изхвърлят от ринга :?
Ако е това заедно с Кечмания и Договорът в куфарчето са ми любимите турнири, другите са много еднотипни

МСС също не е лош.

[center]HELL IN A CELL![/center]

Te това беше турнира, който навремето чаках с нетърпение. Клетката измислена и проектирана от Гробаря и мелетата, които ставаха в нея.

Кои са ви любимите песни от тия на кечистите?
Ето го и моят топ 5:

[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

И едно рекламно клипче на Кечмания 21 с Ледения, което много ме кефи:

[center][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Други спортове”