Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?
Ето защо държавате ни е пълна кочина, все се търси съмнение в странични фактори.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
hd29 написа:iliyan написа:За пореден път се убеждавам , че тук някой за първи път гледат за мач от профибокса.Ако това снощи е пребиване , то мачовете на М.Тайсън между 1987 и 1992 какво са ?!
Тогава Тайсън отказваше съперниците за 1 рунд и имаше недоволства от ТВ , че мачовете на Тайсън са прекалено кратки и няма време за реклами
Ако снощи срещу него беше Тайсън от 1987-1992 мача щеше да свърши до 90 секунда и нямаше да е полза на Кличко !
То и снощи всичко се реши в първия рунд,неравностойна битка просто.
В мачовете на Тайсън от този период нямаше битка и ако някой издържеше 3 рунда побой се смяташе за герой.
И Тайсън нямаше нужда като Кличко от клинчове и побутвания.Беше истинска машина Тайсън.Спираше само когато удари гонга или противника е проснат на пода.
Аз не видях такова нещо снощи.Видях мръсна игра , клинчове и бутания.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
E, не трябваше нашия да се изхвърля така, Кличко само се мотивира и си го предупреди, че няма да издържи края на петия рунд...излезе и още преди мача от изражението му се виждаше, че целта му е да го смаже...и успя, направо му разцепи мутрата
И все пак нашето момче тепърва ще трупа опит, че на тоя етап няма шанс нито срещу Бригс, нито срещу Поветкин..

И все пак нашето момче тепърва ще трупа опит, че на тоя етап няма шанс нито срещу Бригс, нито срещу Поветкин..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Der Führer
- Контакти:
ntodorov написа:След мача мога смело да мисля, че Кубрат беше умишлено "запратен" в лъвската паст.
Или са заблуждавали Кубрат за класата на Кличко или така е "трябвало да се случи". Изключвам варианта Пулев да е тръгвал на умишлена гибел.
Няма как да мисля това след речта на Пулев към подкрепящите го в залата наши сънародници...
Мислите ли, че Пулев е можел да избира, кога да играе с Кличко ( той ръкавиците, залата, ПР и щаба си няма право да избира, камо ли друго). Неговите мениджъри и спонсори нямаха време за губене. На тях им трябват пари. Бързи пари. Пулев стигна до този мач след случайни и не до там съперници. Кубрат беше употребен в тази битка. Парите в този спорт потичат само от името Кличко...След загубата няма да се учудя, ако от утре Пулев бъде оставен сам. Зад гърба си ще има само близките и приятелите си. Според мен той беше умишлено тласнат в неравната битка. След мача Пулев изглеждаше обиден от този факт. Може да греша, но когато Пулев каза: "Всичко е мафия" го каза с обида и мисля, че визираше и хората от своя щаб. Поне аз с такова убеждение останах. Жалко, защото в този мач Кубрат наистина излезе за битка и имаше своите надежди...Още при първия нокдаун ( в първия рунд) Кубрат усети "истината". Хората от щаба му я знаяха. За по-голям интерес и "настроение" преди мача страстите бяха нажежавани до червено. Отлагането на мача беше с цел, а именно да се създаде такъв допълнителен интерес, че от този мач всеки да вземе максималното. Най-вече - интрига, неизвестност, зрелище и произтичащите от тях още и повече пари.
Ако е визирал своя щаб , го е направил заради лошите условия на подготовка които му осигуриха . Той буквално нямаше спаринг партньор , който дори бегло да се доближава до стила на Кличко . Според мен обаче , просто се придържаше към стилистиката наложена от щаба му ( Кличко се крие , Кличко го е страх , симулира контузии и се зоби на поразия ) . Едва ли е имал някакви илюзии за класата на Кличко ( най-малкото баща му деше да му избие глупостите от главата ) . И в аматьорския бокс и в професионалния , Кличко е по-добрия от двамата . За всички от щаба , а и за самия Кубрат беше пределно ясно , че към момента трябва да се надява на подценяване от страна на украинеца и пласиране на някой щастлив удар , за да успее . Отлагането на мача си беше съвсем резонно - няма как при разкъсани мускулни влакна на бицепса да се боксираш . Според мен , щаба на Пулев умишлено протака колкото е възможно този двубой , а не Кличко . Защото с една молба до борда на федерацията , Кличко щеше да бъде задължен да се изправи срещу Претендента Пулев . Както е по правилник . Кличко съвсем нормално пък не гореше от желание за този мач , по чисто финансови причини . Кубрат не е комерсиален ( все още ) и не носи големи приходи . Но пък мач така или иначе трябваше да има .
Но пък за мен цялото говорене преди мача само амбицира Кличко , който реши да спечели по начин който да не оставя място за спекулации . Което пък можеше да е много опасно за здравето на Кобрата ( не знам какви му са официалните изследвания след мача , но от последния удар се говореше за мозъчно сътресение и счупена скула ) .
От друга страна пък , нямаше как шанса да бъде пропуснат . От промоутърите на Кубрат най-вече. Не всеки ден се явява шанс за печелене на титла от техен боксьор . А доколко са вярвали в успеха ... самия факт , че не платиха необходимата сума за да претендира Кобрата и за 4-те пояса е показателен . Най-големия им грях обаче е , че за 2 години ( откакто Пулев е претендент номер 1 за титлата на Кличко ) , те не му осигуриха читав треньор , който да го подготви тактически за мача . Видя се , че чисто физически Кубрат издържа на бой .
Плюса е , ако може да се каже така , че Пулев вече направи име ... сега остава да го поеме и читав промоутър ( има спекулации , че това може и да са братята Кличко след като приключат с активния спорт ) .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Аз се надявам скоро титлата да отиде в Щатите, за да забравим този скучен период в бокса в който доминираха двамата братя.
п.п. естествено повече желая нашия да вземе титлата отколкото да отиде в САЩ
п.п. естествено повече желая нашия да вземе титлата отколкото да отиде в САЩ
Гледах целия бой и останах впечатлен от безобидността на Кубрат. Както винаги на думи сме много големи. Видя се едно безразличие, едно неуважение към Шампиона, към поясите му.
Публиката? Тя за жалост последва недостойния призив и опит на нашата малка змия да принизи един доказан спортист с опит и репутация.
А оправданията след мача бяха върхът на безобразието и балканската наглост. Кличко имал късмет. Да има късмет, че не нокаутира нашенеца още в първия рунд.
И що за поведение - стойки на един крак... Тц,тц,тц.
Е затова няма да ни уважават. Жалка картинка. Кой сега е момичето? Освен всичко друго са дали разрешение на Кубрат да си ползва адидаските, ама снощи и с метални боксове да играеше пак щеше да яде пердах - толкова си може нашето момче.
Яд ме е за показаната арогантност, дори когато загуби той продължи да се държи като магаре.
Публиката? Тя за жалост последва недостойния призив и опит на нашата малка змия да принизи един доказан спортист с опит и репутация.
А оправданията след мача бяха върхът на безобразието и балканската наглост. Кличко имал късмет. Да има късмет, че не нокаутира нашенеца още в първия рунд.
И що за поведение - стойки на един крак... Тц,тц,тц.
Е затова няма да ни уважават. Жалка картинка. Кой сега е момичето? Освен всичко друго са дали разрешение на Кубрат да си ползва адидаските, ама снощи и с метални боксове да играеше пак щеше да яде пердах - толкова си може нашето момче.
Яд ме е за показаната арогантност, дори когато загуби той продължи да се държи като магаре.

-
- Контакти:
Точно този, който разбира от профи-бокс казва, че беше пребиване. Който не разбира се големее с това, че българите сме бойци и не се предаваме. Истината е, че Кличко нокаутира нашия още в първия рунд! Спря се и го остави жив само заради многото вложени пари и рекламодатели, телевизии и т.н.! ВСЕКИ, който поне малко вдява от тази игра знае какво се случи - нодкаун, циркове на нашия, веднага втори нокдаун показващ, че нашия и идея си няма къде се намира и е готов за нокаут....Кличко не го удряше буквално до края на рунда и целия 2-ри. И сещам се за мача на Кличко с Александър Поветкин, който впрочем нашите медии обрисуваха като някакъв смешник, а беше съвременник на Пулев, стана и олимпийски шампион, докато нашия отпадаше в първите мачлета, имаше 27 победи без загуба до Кличко и то с по-стойностни бойци от паляците били се с Пулев до снощи, би Чагаев, би Рахман....Но Поветкин ИЗДЪРЖА 12 рунда с Кличко въпреки, че на няколко пъти украинеца игра мръсно, всъщност целия мач игра мръсно, но случайно намерих думите на Поветкин след онзи мач:
"Какво мога да кажа? Нещата не се получиха, както ги бях планирал. Аз никога не се предавам и се бия до край. Тази вечер Владимир бе по-добър от мен. Той е най-добрият в света" - Някой ще ги съпостави ли със цървулските изрази на Пулев след снощното пребиване от страна на Кличко? С оправданията му за късмет и мафии въпреки, че не изкара и 5 рунда за разлика от "смешника" Поветкин, който си изкара мача.....и наистина не се предаде на Кличко, падаше и ставаше, ама НАИСТИНА ставаше....и накрая го поздрави като истински спортист и победител и обеща да тренира повече и да го победи! Нищо общо с мутреенето на Пулев! Пулев и след един олимпийски резил, май точно когато Поветкин спечели Олимпиадата, та тогава Пулев отпадна първия кръг....и се разбуча - тоя, ако го хвана извън ринга...шшшш, ало, мутрата, и тогава и сега закани, а в решителните моменти - пръц, като снощи. Не Кличко беше балонът, Пулев беше медийния балон, който украинеца спука снощи...от бой
ПС: За всички патриотари надъхващи се с това как едно момче тръгнало от залата на ЦСКА излязало срещу богатия сноб Кличко, дето имал какво да яде, имал треньори, имал пари....ЕЙ СМЕШНИЦИ, вие знаете ли Кличко от къде е тръегнал? От ВОЕННИТЕ БАЗИ в Казахстан! Тренирал е като идиот и много помия е изял, за да стигне до върха! ТОЙ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ПАРИТЕ, ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛИКИ ТРЕНЬОРИ, НЕ ГИ Е ВЗЕЛ ДАРОМ>....ама ко да говоря
"Какво мога да кажа? Нещата не се получиха, както ги бях планирал. Аз никога не се предавам и се бия до край. Тази вечер Владимир бе по-добър от мен. Той е най-добрият в света" - Някой ще ги съпостави ли със цървулските изрази на Пулев след снощното пребиване от страна на Кличко? С оправданията му за късмет и мафии въпреки, че не изкара и 5 рунда за разлика от "смешника" Поветкин, който си изкара мача.....и наистина не се предаде на Кличко, падаше и ставаше, ама НАИСТИНА ставаше....и накрая го поздрави като истински спортист и победител и обеща да тренира повече и да го победи! Нищо общо с мутреенето на Пулев! Пулев и след един олимпийски резил, май точно когато Поветкин спечели Олимпиадата, та тогава Пулев отпадна първия кръг....и се разбуча - тоя, ако го хвана извън ринга...шшшш, ало, мутрата, и тогава и сега закани, а в решителните моменти - пръц, като снощи. Не Кличко беше балонът, Пулев беше медийния балон, който украинеца спука снощи...от бой

ПС: За всички патриотари надъхващи се с това как едно момче тръгнало от залата на ЦСКА излязало срещу богатия сноб Кличко, дето имал какво да яде, имал треньори, имал пари....ЕЙ СМЕШНИЦИ, вие знаете ли Кличко от къде е тръегнал? От ВОЕННИТЕ БАЗИ в Казахстан! Тренирал е като идиот и много помия е изял, за да стигне до върха! ТОЙ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ПАРИТЕ, ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛИКИ ТРЕНЬОРИ, НЕ ГИ Е ВЗЕЛ ДАРОМ>....ама ко да говоря
Последна промяна от ShooterMan на 16 ное 2014 17:35, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Серафим Тодоров: Кобра, не става с ляв, ляв, десен! Трябват крошета и ъперкъти
Един от най-добрите боксьори в нашата история Серафим Тодоров коментира битката между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Българският боец падна в нокаут в петия рунд и не успя да спечели световната титла в свръхтежка категория. Трикратният световен и европейски шампион при аматьорите смята, че Кобрата има да извърви още много път, а основният проблем в играта му е праволинейността.
„Честно да си кажа – не ми хареса. Пулев не ми хвана окото, не скъси дистанцията. Кличко вижда добре боя от далеч, има дълги ръце, той винаги така се бие. Кобрата трябваше да му влезе близко, да потърси разнообразие в играта си. Движение, крошета, ъперкъти. Така се бие в професионалния бокс. Не става само с ляв, ляв, десен. Трябва да е обигран, гъвкав. Тази праволинейна игра не носи успех в професионалния бокс”, заяви Тодоров пред БЛИЦ. „Не може да се надиграваш и надхитряш с Кличко. Няма какво да го чакаш. Скачаш му веднага на близка дистанция и с разнообразие от удари може да го нокаутираш. Но като цяло украинецът е от друга планета, извънземен. Той е император. Още като видях как стъпва Пулев, как влиза в мача и след първия удар ми стана ясно. Мислех, че ще изкара най-много до четвъртия рунд”, допълни 45-годишният бивш спортист №1 на България.
„Кобрата има много път да извърви. Още е зелен за професионалния бокс. Харесва ми спортната му злоба, хъса му. Прослави България, показа ни по най-добрия начин пред света. Харесвам го много и се гордея. С много работа и божията помощ ще успее. Но има много път. Има страхотни боксьори, с които трябва да се бие преди отново да стигне до мач за световната титла. Много ще е трудно. В тази категория са Шагаев, Поветкин, Хук.. Страхотни боксьори. Нашето момче трябва да се бие с тях, за да натрупа опит. Кличко е друго измерение и едва ли някой ще го победи преди той сам да се откаже”, сподели още Серафим Тодоров. „Треньорът на Пулев – Таков, беше праволинеен и такъв си остана. Сега стилът на Кобрата е такъв. Опитва само прави удари, движи се малко. Ляв, ляв, десен... Така няма как да стане. Все пак наистина се радвам, че Пулев стигна до тук и искам да му пожелая да е жив и здрав, да продължава да работи със същата спортна злоба и Господ да го пази и да му помага”, завърши Сарафа.
Един от най-добрите боксьори в нашата история Серафим Тодоров коментира битката между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Българският боец падна в нокаут в петия рунд и не успя да спечели световната титла в свръхтежка категория. Трикратният световен и европейски шампион при аматьорите смята, че Кобрата има да извърви още много път, а основният проблем в играта му е праволинейността.
„Честно да си кажа – не ми хареса. Пулев не ми хвана окото, не скъси дистанцията. Кличко вижда добре боя от далеч, има дълги ръце, той винаги така се бие. Кобрата трябваше да му влезе близко, да потърси разнообразие в играта си. Движение, крошета, ъперкъти. Така се бие в професионалния бокс. Не става само с ляв, ляв, десен. Трябва да е обигран, гъвкав. Тази праволинейна игра не носи успех в професионалния бокс”, заяви Тодоров пред БЛИЦ. „Не може да се надиграваш и надхитряш с Кличко. Няма какво да го чакаш. Скачаш му веднага на близка дистанция и с разнообразие от удари може да го нокаутираш. Но като цяло украинецът е от друга планета, извънземен. Той е император. Още като видях как стъпва Пулев, как влиза в мача и след първия удар ми стана ясно. Мислех, че ще изкара най-много до четвъртия рунд”, допълни 45-годишният бивш спортист №1 на България.
„Кобрата има много път да извърви. Още е зелен за професионалния бокс. Харесва ми спортната му злоба, хъса му. Прослави България, показа ни по най-добрия начин пред света. Харесвам го много и се гордея. С много работа и божията помощ ще успее. Но има много път. Има страхотни боксьори, с които трябва да се бие преди отново да стигне до мач за световната титла. Много ще е трудно. В тази категория са Шагаев, Поветкин, Хук.. Страхотни боксьори. Нашето момче трябва да се бие с тях, за да натрупа опит. Кличко е друго измерение и едва ли някой ще го победи преди той сам да се откаже”, сподели още Серафим Тодоров. „Треньорът на Пулев – Таков, беше праволинеен и такъв си остана. Сега стилът на Кобрата е такъв. Опитва само прави удари, движи се малко. Ляв, ляв, десен... Така няма как да стане. Все пак наистина се радвам, че Пулев стигна до тук и искам да му пожелая да е жив и здрав, да продължава да работи със същата спортна злоба и Господ да го пази и да му помага”, завърши Сарафа.

- Der Führer
- Контакти:
iliyan написа:За пореден път се убеждавам , че тук някой за първи път гледат за мач от профибокса.Ако това снощи е пребиване , то мачовете на М.Тайсън между 1987 и 1992 какво са ?!
Тогава Тайсън отказваше съперниците за 1 рунд и имаше недоволства от ТВ , че мачовете на Тайсън са прекалено кратки и няма време за реклами
Ако снощи срещу него беше Тайсън от 1987-1992 мача щеше да свърши до 90 секунда и нямаше да е полза на Кличко !
Тайсън изпитваше неимоверни затруднения срещу високи боксьори през цялата си кариера , така че въобще не съм сигурен дали щеше да победи Кличко . Всъщност спирането на Тайсън беше елементарно - държиш го на разстояние , ако играеш добре с крака ( Кличко го може ) и влизаш в клинч в веднага щом Тайсън успее да скъси дистанцията . Справка мачовете с Ленъкс Луис и Холифийлд ( а и в разцвета на кариерата му , срещу "Костотрошача" Смит , където Тайсън все пак успява да спечели по точки ) . А след 6-я рунд Тайсън свършваше и въздуха .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
ShooterMan написа:ПС: За всички патриотари надъхващи се с това как едно момче тръгнало от залата на ЦСКА излязало срещу богатия сноб Кличко, дето имал какво да яде, имал треньори, имал пари....ЕЙ СМЕШНИЦИ, вие знаете ли Кличко от къде е тръегнал? От ВОЕННИТЕ БАЗИ в Казахстан! Тренирал е като идиот и много помия е изял, за да стигне до върха! ТОЙ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ПАРИТЕ, ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛИКИ ТРЕНЬОРИ, НЕ ГИ Е ВЗЕЛ ДАРОМ>....ама ко да говоря
Кличко е тръгнал от на баща си тестисите според мен. Ама щом казваш може да е клонинг на брат си направен в казахски бази.
Кличко никой нямаше да го знае ако се биеше преди 15 години. Просто защото няма класата на онези боксьори от онези години и най-вече, защото е скучен и никой ама никой ама абсолютно никой нямаше да тръгне да го промотира.