Не мисля, че Канзас имат шансове да спечелят супербоул-а, макар че днес спечелиха мачът приличаше повече на някакъв квартален скримидж, отколкото на плейоф двубой.
Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Тексънс катастрофа, никакъв прешър към Махоумс, всеки плей с флаг, не могат да опазят Келси
Тоя булшит с фейк пънт-а при положение, че изобщо не им трябваше... Аз съм щастлив, няма да гледам гнусния Хопкинс след седмица.
Не мисля, че Канзас имат шансове да спечелят супербоул-а, макар че днес спечелиха мачът приличаше повече на някакъв квартален скримидж, отколкото на плейоф двубой.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:мачът приличаше повече на някакъв квартален скримидж, отколкото на плейоф двубой.
Точно това си казах снощи към края на мача
КС определено имат потенциал за участие в СБ.
Грин Бей и Сиатъл направиха истински плейофен мач. Разделиха си по едно полувреме и правилният отбор победи
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Моите уважения към Пакърс, но от четирите оставащи отбора най-малко заслужават да се окичат с пръстените. Да, това няма да има значение ако наистина се случи, но за момента не са ме убедили в нищо. Доста лека програма, единственият силен отбор който победиха беше Чийфс, ама с Мат Муур. Разгром от 49's, загуба от Чарджърс, две клизми с Детройт, едната от които бая съдийска. Снощи пък Сиатъл бяха без половин отбор и пак им оказаха сериозна съпротива. Арън Роджърс дори не е най-добрият Арън в отбора. 
Естествено, ако бият в Калифорния това ще е друга бира.
Аз не виждам и ние как ще опазим Келце, особено ако Джейън Браун не се върне. Доста проблеми имаме и в секъндарито, макар че не проличаха до сега. Тяхната защита и най-вече спешъл тиймс обаче не е като да са перфектни също.
Дано се повторят резултатите от редовния сезон в мачовете между същите отбори.
Иначе фейк пънта на Тексанс снощи е в топ 5 на идиотски решения в плейофите сигурно. Риташ fg при 4th & 1на 13-я ярд в атака, ама на 37-я в твоето поле и водейки 24:6 подаряваш отлична позиция на отбор, който вече се връща в мача? Мачът се обърна изцяло в тоя момент и нямаше връщане.
Естествено, ако бият в Калифорния това ще е друга бира.
Аз не виждам и ние как ще опазим Келце, особено ако Джейън Браун не се върне. Доста проблеми имаме и в секъндарито, макар че не проличаха до сега. Тяхната защита и най-вече спешъл тиймс обаче не е като да са перфектни също.
Дано се повторят резултатите от редовния сезон в мачовете между същите отбори.
Иначе фейк пънта на Тексанс снощи е в топ 5 на идиотски решения в плейофите сигурно. Риташ fg при 4th & 1на 13-я ярд в атака, ама на 37-я в твоето поле и водейки 24:6 подаряваш отлична позиция на отбор, който вече се връща в мача? Мачът се обърна изцяло в тоя момент и нямаше връщане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Моите уважения към Пакърс, но от четирите оставащи отбора най-малко заслужават да се окичат с пръстените. Да, това няма да има значение ако наистина се случи, но за момента не са ме убедили в нищо. Доста лека програма, единственият силен отбор който победиха беше Чийфс, ама с Мат Муур. Разгром от 49's, загуба от Чарджърс, две клизми с Детройт, едната от които бая съдийска. Снощи пък Сиатъл бяха без половин отбор и пак им оказаха сериозна съпротива. Арън Роджърс дори не е най-добрият Арън в отбора.
.
Ей, богохулник
Все пак прогнозата ми за другата седмица е 49ърс да бият Пакърс и Тайтънс да бият КС. Избирам тези два отбора , защото са много добре коучвани и не им липсва талант. И двата отбора имат много солидна защита, нещо което никак не важи нито за Пакърс, нито за КС.Рейвънс го изпитаха на гърба си най-добре, редовният сезон е едно, плейофите е съвсем различно.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Не бе, друго имах предвид. Цялата им атака изглежда така, че сякаш могат да печелят мачове с по-бледо представяне на куотърбека, но без супер игра от Джоунс ще имат доста проблеми. Роджърс напомня за себе си, има моменти в които се опитва да вдигне отбора около себе си и да играе за big play, вместо да вземе това, което ситуацията и схемата на Мат Ле Флор му дава, например някой скрийн за 6-7 ярда, вместо форсирана бомба за 30. Получават му се за момента, ама може и да го накажат грозно.
Иначе, не знам дали сте гледали нещо от колежанския финал. Моите хора от LSU направиха сезон без загуба и вдигнаха титлата, а Джо Бъроу потроши една камара рекорди за QB. Ще го гледаме от есента в Синсинати, дано само е здрав.
60 passing TD
6 INT
5671 passing yards
368 rushing yards
5 rushing TD
65 total TD
6,039 total yards
Не е лошо, за 15 мача.
Иначе, не знам дали сте гледали нещо от колежанския финал. Моите хора от LSU направиха сезон без загуба и вдигнаха титлата, а Джо Бъроу потроши една камара рекорди за QB. Ще го гледаме от есента в Синсинати, дано само е здрав.
60 passing TD
6 INT
5671 passing yards
368 rushing yards
5 rushing TD
65 total TD
6,039 total yards
Не е лошо, за 15 мача.

За мен в тази фаза на сезона А. Роджърс дава сериозно предимство на Пакс от 4-те останали отбора.
Ако рисийвърите на Пакърс не го подведат, мачът с 49 ще е много равностоен и непредвидим.
Реджи спомена разгрома от тях (мисля, че беше 12-13 седмица), ама не мисля, че е гледал мача
Още първия пъзешън на ГБ - грешка на Оф линията доведе до предизвикан фъмбъл (Роджърс)и после ТД за 49 -7:0;
Брутална съдийска тесла при сак на Джими Джи на 3rd down помогна за продължаване на драйва на 49 и ФГ - 10:0;
После рисийвърите на сирената направиха няколоко фрапиращи дропа в ключови моменти (3-4 поредни на 3rd down), 49 дръпнаха и мачът стана съвсем друг.
Ако рисийвърите на Пакърс не го подведат, мачът с 49 ще е много равностоен и непредвидим.
Реджи спомена разгрома от тях (мисля, че беше 12-13 седмица), ама не мисля, че е гледал мача
Още първия пъзешън на ГБ - грешка на Оф линията доведе до предизвикан фъмбъл (Роджърс)и после ТД за 49 -7:0;
Брутална съдийска тесла при сак на Джими Джи на 3rd down помогна за продължаване на драйва на 49 и ФГ - 10:0;
После рисийвърите на сирената направиха няколоко фрапиращи дропа в ключови моменти (3-4 поредни на 3rd down), 49 дръпнаха и мачът стана съвсем друг.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Оправдания. И на Махоумс мачът му тръгна в лоша посока оня ден и кво? Истината е, че Пакърс не играят впечатляващо, не победиха убедително никой (освен донякъде Джайънтс) и имаха зверски късмет с Детройт, две победи след като водеха в двата мача общо НУЛА секунди. Ако бяха две загуби и трябваше да гостуват във Филаделфия и НО, не знам дали щеше да ги гледаме тая седмица. Ясно ми е, че Роджърс е най-доказаният останал QB, но това не променя нищо от последните ми 3 мнения по въпроса "Пакърс".

Бият ни с нашата игра. Много здрав рън, а Махоумс прави невъзможни пасове отново. Май бяхме до тук.

По-силни са.
След доброто начало ви разкостиха.
Надявам се и аз на чудо, ама едва ли.
След доброто начало ви разкостиха.
Надявам се и аз на чудо, ама едва ли.
Няма да има чудеса.
Ем беше един отличен сезон, дано догодина си вземем дивизията и не се налага да правим геройски победи навън.
Тъчдаун ръна на Махоумс обърна целия мач, както и странното решение на Арт Смит да се върне към рън-рън-пас-пънт офенса, който е роден провал. Докато използвахме Танехил и Чийфс не знаеха какво да очакват, имахме успех. В момента, в който се обърнахме единствено към Хенри, всичко приключи.
Ем беше един отличен сезон, дано догодина си вземем дивизията и не се налага да правим геройски победи навън.
Тъчдаун ръна на Махоумс обърна целия мач, както и странното решение на Арт Смит да се върне към рън-рън-пас-пънт офенса, който е роден провал. Докато използвахме Танехил и Чийфс не знаеха какво да очакват, имахме успех. В момента, в който се обърнахме единствено към Хенри, всичко приключи.