Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Лично аз очаквах по-дълъг мач,но...Явно медийните ''дитирамби'' около двубоя са ме заблудили сериозно.Дори при първия нокдаун на нашия не повярвах на очите си(неадекватния коментатор въобще не го слушах).При втория вече се уверих,нашето момче го ''пребиват'' пред очите на целия свят.От бокс не разбирам,а и не гледам много,но това си беше по-скоро бой от колкото двубой.Дано Пулев се възстанови по-бързо физически и психически най-вече и да го видим скоро пак на ринга.
След мача мога смело да мисля, че Кубрат беше умишлено "запратен" в лъвската паст.
Или са заблуждавали Кубрат за класата на Кличко или така е "трябвало да се случи". Изключвам варианта Пулев да е тръгвал на умишлена гибел.
Няма как да мисля това след речта на Пулев към подкрепящите го в залата наши сънародници...
Мислите ли, че Пулев е можел да избира, кога да играе с Кличко ( той ръкавиците, залата, ПР и щаба си няма право да избира, камо ли друго). Неговите мениджъри и спонсори нямаха време за губене. На тях им трябват пари. Бързи пари. Пулев стигна до този мач след случайни и не до там съперници. Кубрат беше употребен в тази битка. Парите в този спорт потичат само от името Кличко...След загубата няма да се учудя, ако от утре Пулев бъде оставен сам. Зад гърба си ще има само близките и приятелите си. Според мен той беше умишлено тласнат в неравната битка. След мача Пулев изглеждаше обиден от този факт. Може да греша, но когато Пулев каза: "Всичко е мафия" го каза с обида и мисля, че визираше и хората от своя щаб. Поне аз с такова убеждение останах. Жалко, защото в този мач Кубрат наистина излезе за битка и имаше своите надежди...Още при първия нокдаун ( в първия рунд) Кубрат усети "истината". Хората от щаба му я знаяха. За по-голям интерес и "настроение" преди мача страстите бяха нажежавани до червено. Отлагането на мача беше с цел, а именно да се създаде такъв допълнителен интерес, че от този мач всеки да вземе максималното. Най-вече - интрига, неизвестност, зрелище и произтичащите от тях още и повече пари.
Или са заблуждавали Кубрат за класата на Кличко или така е "трябвало да се случи". Изключвам варианта Пулев да е тръгвал на умишлена гибел.
Няма как да мисля това след речта на Пулев към подкрепящите го в залата наши сънародници...
Мислите ли, че Пулев е можел да избира, кога да играе с Кличко ( той ръкавиците, залата, ПР и щаба си няма право да избира, камо ли друго). Неговите мениджъри и спонсори нямаха време за губене. На тях им трябват пари. Бързи пари. Пулев стигна до този мач след случайни и не до там съперници. Кубрат беше употребен в тази битка. Парите в този спорт потичат само от името Кличко...След загубата няма да се учудя, ако от утре Пулев бъде оставен сам. Зад гърба си ще има само близките и приятелите си. Според мен той беше умишлено тласнат в неравната битка. След мача Пулев изглеждаше обиден от този факт. Може да греша, но когато Пулев каза: "Всичко е мафия" го каза с обида и мисля, че визираше и хората от своя щаб. Поне аз с такова убеждение останах. Жалко, защото в този мач Кубрат наистина излезе за битка и имаше своите надежди...Още при първия нокдаун ( в първия рунд) Кубрат усети "истината". Хората от щаба му я знаяха. За по-голям интерес и "настроение" преди мача страстите бяха нажежавани до червено. Отлагането на мача беше с цел, а именно да се създаде такъв допълнителен интерес, че от този мач всеки да вземе максималното. Най-вече - интрига, неизвестност, зрелище и произтичащите от тях още и повече пари.
Последна промяна от ntodorov на 16 ное 2014 16:26, променено общо 1 път.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Наистина се видя голямата разлика.Как работеше с краката си и тялото си Кличко.Нашият Пулев боксьор тип Разяреният бик.Тромав и непохватен.И наи важното никаква защита .Ама никаква.Тотално свален гард което е самоубииство ако се боксираш така.Все ми се струва че украинеца можеше да завърши първият рунд със нокаут.Просто след 2 та нокдауна някак си спря....Остави малко шоу за публиката.Това за съжаление са възможностите на нашият на този етап.След някоя друга година може и пак да опита.
Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?
Никаква уговорка.Този Кличко си е танк които и каквото ще да приказва.Такава мощ при ударите притежава.Това си е огромна класа.Просто си личи съвършеният боец.
Вълчан написа:Наистина се видя голямата разлика.Как работеше с краката си и тялото си Кличко.Нашият Пулев боксьор тип Разяреният бик.Тромав и непохватен.И наи важното никаква защита .Ама никаква.Тотално свален гард което е самоубииство ако се боксираш така.Все ми се струва че украинеца можеше да завърши първият рунд със нокаут.Просто след 2 та нокдауна някак си спря....Остави малко шоу за публиката.Това за съжаление са възможностите на нашият на този етап.След някоя друга година може и пак да опита.
Забележете, че след всеки удар на Пулев в главата на Кличко последваше отвръщащ удар и...нокдаун за Пулев, а в 5 - ия рунд след серията удари на Пулев, Кличко го нокаутира веднага след тях. Последния му удар беше толкова силен, че и кофата на Каматцу да имаше пред лицето на Кубрат пак ударът щеше да стигне фатално до главата му....
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?
Що за глупава тема ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Всичко идва от главата .
Това е проблема на целият Български народ .
Не си знаем реалните възможности и мястото на което трябва да сме ,а от рано сме скочили във облаците мислейки ,че сме много над всички останали и трябва да се държат с нас като с богове само защото ние си въобразяваме ,че сме богове .
Но когато излезем на ринга , на футболното игрище разбираме каква е суровата истина и много пъти ставаме за смях пред света както с поведението си така и със направеното .
Не си знаем реалните възможности и мястото на което трябва да сме ,а от рано сме скочили във облаците мислейки ,че сме много над всички останали и трябва да се държат с нас като с богове само защото ние си въобразяваме ,че сме богове .
Но когато излезем на ринга , на футболното игрище разбираме каква е суровата истина и много пъти ставаме за смях пред света както с поведението си така и със направеното .
milka написа:Всичко идва от главата .
+1
За пореден път се убеждавам , че тук някой за първи път гледат за мач от профибокса.Ако това снощи е пребиване , то мачовете на М.Тайсън между 1987 и 1992 какво са ?!
Тогава Тайсън отказваше съперниците за 1 рунд и имаше недоволства от ТВ , че мачовете на Тайсън са прекалено кратки и няма време за реклами
Ако снощи срещу него беше Тайсън от 1987-1992 мача щеше да свърши до 90 секунда и нямаше да е полза на Кличко !
Тогава Тайсън отказваше съперниците за 1 рунд и имаше недоволства от ТВ , че мачовете на Тайсън са прекалено кратки и няма време за реклами
Ако снощи срещу него беше Тайсън от 1987-1992 мача щеше да свърши до 90 секунда и нямаше да е полза на Кличко !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:За пореден път се убеждавам , че тук някой за първи път гледат за мач от профибокса.Ако това снощи е пребиване , то мачовете на М.Тайсън между 1987 и 1992 какво са ?!
То и снощи всичко се реши в първия рунд,неравностойна битка просто.