Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2020 09:19

Благодаря. Честно казано, аз още асимилирам какво точно стана. :lol:

Хенри е чудовище, във формата на живота си. А на Артър Смит му стига акълът до толкова, че да му остави пъпеша в ръцете. Иначе не особено красив мач и от двете страни, но в плейофите никой не дава точки за стил, така че....
Продължаваме към Балтимор, на тях имаме бая да им връщаме.

В другия мач, Бъфало сякаш не си повярваха, или твърде много си повярваха, не знам. Играеха отлично до сака на Уат, след това пълна трагедия. А Джош Алън що глупости сътвори в последната четвърт, не е за говорене.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2020 23:27

Огромни Минесота. Кърк най-накрая направи силен мач, срещу силен отбор, когато всичко живо го гледа. Страхотна игра и в защита, спряха тока на Брийс. Ако не беше Тайсъм Хил, нямаше изобщо да се стигне до продължения.

Да видим каква ще я надробят Сиатъл и Фили сега.

П.П.: май ще си легна на полувремето на плейофен мач. Така и така ще заспя докато гледам, ако продължават така, няма кво да се мъча. То не е дифенсив батъл, по-скоро е пълна невъзможност на атаките да направят нещо.

Опа, Beastmode, браво.

Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 яну 2020 02:27

И светците, и патриотите паднаха. Господ е българин :oops: Роджърс - Махоумс ще е мечтан финал :!:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2020 08:57

daduradam написа:И светците, и патриотите паднаха. Господ е българин :oops: Роджърс - Махоумс ще е мечтан финал :!:

И 50000 реклами на Стейт Фарм, ае не. Танехил-Уилсън е супер вариант.

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 яну 2020 09:53

Викингите да изпратят каса 12-годишно на Дрю Брийс за безценната помощ :)
Подари два изключително важни търноувъра. Идиотски ИНТ в края на полувремето, който доведе до ТД за Вайкингс и фъмбъла 4 минути преди края дълбоко в полето на Минесота при 1&10.
Бях за Минесота, но ТД на Далвин Кук за 20:10 беше изключително съмнителен и за мен по-скоро го нямаше.
Тайсъм Хил ми напълни душата, ..... QB, WR, RB, .... машина :)
Очаквах доста повече от Алвин Камера и Майкъл Томас в нападение.
Та с 2 думи, .... по-скоро Сейнтс загубиха мача.

Фили и Сиатъл въобще не ги гледах, с толкова проблеми в 2-та отбора не очаквах много от този мач.
Прегледах репортажа, ... добре, че не съм стоял пак до среднощ :)

Очаквам Грин Бей и Сан Фран да нямат проблеми следващата седмица, макар да си мечтая за NFC North дивизионен финал :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 яну 2020 13:34

rhaegar написа:
daduradam написа:И светците, и патриотите паднаха. Господ е българин :oops: Роджърс - Махоумс ще е мечтан финал :!:

И 50000 реклами на Стейт Фарм, ае не. Танехил-Уилсън е супер вариант.

Танехил - Уилсън също ще е много добра двойка. Проблемът е, че не искам да гледам Танехил - Роджърс примерно :? Или да са два трудолюбиви QB-та, или два супер талантливи. Другото, което не искам е много подходящ матчъп за Джаксън на супербоула и да гледам как пребива защитата на противника с ръшинг...
А иначе не мисля, че Тайтънс ще се справят с Рейвънс. Двата финала на конференциите изглеждат ясни според мен
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2020 17:43

Ем то най-добрите рънинг защити изпокапаха. От останалите, всички имат над 100 средно допуснати ярда на мач, без самите Балтимор. Моите хора са със 104, Мини 107, Сан Фран 112. Пакърс, Хюстън и КС са катастрофа, с по над 120 средно.

Аз си имам фенските надежди за събота, въпреки че доста по-вероятният изход е победа на Балтимор. Ще са по-свежи, но и след 3 седмици без мач, може би ще са и малко ръждясали. Ае евал съм ги, отиваме на скапаната им нива, Хенри ги прегазва и АFCCG ни зове.

КС и Хюстън по-непредвидим, отколкото изглежда. Вече играха в редовния сезон и не завърши добре за фаворита, въпреки че тогава май бяха с Мат Муур, а не Махоумс.

Не мисля и че Пакърс ще са чак толкова огромен фаворит срещу Сиатъл. За мен 12-5 в Запада е също толкова впечатляващо, колкото 13-3 в Севера. Двата отбора имаха интересно съперничество преди 4-5 години в плейофите, ще видим следващата глава в тая история какво ще донесе. Да не се окаже дивизионен финал в NFC, ама не тоя който иска Червения. :mrgreen:

За последния мач не давам много надежди на Минесота, освен ако Далвин Кук не избухне. Ама дори и да стане, Сан Франциско са си по-добри.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 яну 2020 00:24

Коментаторите на NBC са пълна трагедия. Жоро Драгоев ще коментира с повече емоция.

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 яну 2020 01:40

Викингите са си Викинги,... деева.
Много са ми симпатични, но за пореден път са пълно разочарование във важен мач.
Нямам нерви да ги догледам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 яну 2020 02:01

Мега зле. Дефанзивната им линия се разпадна, Кърк няма време да диша, Куук го спират на втория ярд....... Почти съжалявам че биха в Ню Орлиънс, като знам какъв мач изиграха Сейнтс и 49's в редовния сезон, имахме нужда от повторените.

Изображение

Върни се в “Други спортове”