Ем то най-добрите рънинг защити изпокапаха. От останалите, всички имат над 100 средно допуснати ярда на мач, без самите Балтимор. Моите хора са със 104, Мини 107, Сан Фран 112. Пакърс, Хюстън и КС са катастрофа, с по над 120 средно.
Аз си имам фенските надежди за събота, въпреки че доста по-вероятният изход е победа на Балтимор. Ще са по-свежи, но и след 3 седмици без мач, може би ще са и малко ръждясали. Ае евал съм ги, отиваме на скапаната им нива, Хенри ги прегазва и АFCCG ни зове.
КС и Хюстън по-непредвидим, отколкото изглежда. Вече играха в редовния сезон и не завърши добре за фаворита, въпреки че тогава май бяха с Мат Муур, а не Махоумс.
Не мисля и че Пакърс ще са чак толкова огромен фаворит срещу Сиатъл. За мен 12-5 в Запада е също толкова впечатляващо, колкото 13-3 в Севера. Двата отбора имаха интересно съперничество преди 4-5 години в плейофите, ще видим следващата глава в тая история какво ще донесе. Да не се окаже дивизионен финал в NFC, ама не тоя който иска Червения.
За последния мач не давам много надежди на Минесота, освен ако Далвин Кук не избухне. Ама дори и да стане, Сан Франциско са си по-добри.