Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот Der Führer » 16 ное 2014 14:24

Jürgen написа:Тука много от вас плюят по Кубрат като за последно, обаче човека заслужава уважение за всичко, което е направил. Ако тактиката му беше по-добра според мен имаше голям шанс, но уви... Към края на последния рунд си стана видно, че Кличко започва да се изморява и ако нашия беше издържал още няколко рунда, вероятно щеше да победи все пак. Но прекалено много тактически грешки допусна. За това, според мен, носи голяма вина и отборът му.
Да си бил държал повече езика зад зъбите - бла, бла..... значи оня украински палячо ще му върти номера както си иска, а нашия ще си мълчи, щото нали тоя бил световен шампион....
Поведението на Кличко извън ринга беше всичко друго, но не и мъжко. Не подобава на един истински шампион да върти номера на съперника си постоянно. И само РЕСПЕКТ за Кубрат, че му го каза открито. :P
Загубата е тежка, но не не края на света.
Само успех на Кобрата занапред ;) .

Номерата винаги са били част от бокса ... в този ред на мисли , всичко което направиха Кличко и Кубрат ( всъщност - щабовете им ) са в реда на нормалното . Може би репликата за "момичето" дойде съвсем леко в повече ... но Чисора наричаше братята с далеч по-обидни епитети . Единственото което не ми хареса , беше освиркването на украинския химн . Но там Кубрат няма никаква вина 8-)
По въпроса за ръкавиците - от край време ги избира организатора на мача .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?

Мнениеот drughi » 16 ное 2014 14:24

Двубоят можеше да приключи още в първия рунд. Това се видя много ясно. А, че мача продължи до 5-тия, го решават други хора....може би :!:
Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 ное 2014 14:26

Alexx написа:
cska-632 написа:
Alexx написа:Daно накрая се намери някой да разбие смешника Кличко преди да е обединил всички титли. Ще е срам за бокса ако такъв смешко стана абсолютен световен шампион. Ако се биеше преди 15 години никой нямаше да го знае тоя Кличко, защото тогава имаше велики боксьори.

Ко? Не :mrgreen:

Олимпийски шампион в Атланта 1996 г.
Световен шампион по бокс за професионалисти 1998 г. Преди 16 години.

Голяма работа,че има медал при аматьорите. Тайсън без да е печелил медали от Олимпиади, си стана най-младия световен шампион

Стана, защото внимателно му подбираха съперниците и гледаха да не са здрави физически (кльощави, дебали). Тайсън беше добър, но си беше бияч с много здрави удари. Когато не успееше да повали бързо съперниците си започваха проблемите му. На 24 години беше изхабен боксьор, а на 30 беше свършил с него. Има само девет успешни защити на титлата си. Девет пъти.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 16 ное 2014 14:27

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Много ясно, че беше уреден... Щом се състоя мачът значи е било уредено всичко. Без случващото се на ринга де! Там просто Кличко изнесе лекция на Кубрат за наш ужас!

Право в десетката! :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 ное 2014 14:28

Долно уйно написа:Изключвам абсолютно всичко случило се преди и по време на мача, но Кобрата показа, че не умее да уважава противника, екипът му също, голям е този който може да стисне ръката на победителя.

Кличко макар и тотален хегемон в мача след него поздрави Кобрата, каза добри думи за него, а нашия като типичен Ганьовец говореше тотални небивалици.

Говори какво му е казано от щаба ... иначе трябваше да каже нещо от рода - "като се има предвид , каква мижава фирмичка ме промотира , това беше максимума което можеше да се постигне " ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 16 ное 2014 14:29

blue avalanche написа:
Sstefanov написа:
MagicMoments написа:+1.Факта,че е отказал милиони да се бие за Германия и че е мой сънародник не означава автоматично,че трябва да го харесвам.И Христо Стоичков е мой сънародник,спечелил е Златната топка,ама това не ми пречи да не го харесвам.Както и Любо Пенев и Лудогорец са Български отбор,ама не ги подкрепям в Европа,ЦСКА още по-малко.И един друг пример-Българин спечели сребърен медал в щангите преди 2-3 дни-реакция никаква,вчера и днес всички сайтове и социални мрежи само за Кубрат и Крисия-гордостите на България.Еми мен не ми харесват и заради това се надявам еуфорията да спре и да дойде тази покрай идването на Ливърпул,после и тя да отмине и в спортните медии да се пише за спорт,а не какво предрича първия,третия,десетия треньор на Кубрат,Андреа дали ще го подкрепя,кво прави оня мангал Брингс покрай мача,вълнуват ли се Крисия,Хасан и Ибрахим,колко Българи са си купили билети за мача на Лудогорец срещу Ливърпул,има ли хора на летището заради тях,ще предава ли Бнт 1 завръщането на Крисия,Хасан и Ибрахим, и куп такива малоумни новини.

За теб може да са малоумни новини - но за голяма чат от хората в България не са ! Абе разберете че света не се върти само около вас! Пак ще повторя вие сте безгласната буква и вашето мнение няма никъде тежест (освен пред вас и близките ви евентуално)!

Ами,голяма част от хората в България си избиват комплексите с мисълта,че някакви хлапета заели еннайсто място в най-смешния конкурс на света!
А пък един друг стана на кайма снощи...
Ти "гласна буква" ли си?Твоето мнение къде "тежи"???
Путин,ти ли си???
ПП.Нищо не ме радва повече от това-моето мнение да тежи пред моите приятели и близки.Не страдам от мегаломания...Капиш?
Интересно,лихтенщайнците като си нямат 2-ро място на Евровизия дали планират масова емиграция в България???Или вълна от масови самоубийства???

ТИ ще се класираш ли по добре от Крисия бе чуждопоклонник. Ще бъда който си искам! Ти ли ще се явяваш крайната инстанция бе капут. Като не харесваш статия няма да я четеш , като не ти харесва сайта няма да влизаш бе. Вярвай ми че Крисия е направила повече за България от тебе и оня дрисък където си мислите че сте нещо. Тя излезе пя прекрасно но не спечели - малшанс. Ти дори не си стигнал до там бе а сигурно си над 20 годишен а тя е на 10 и ще е пише за нея да защото е звезда ТАКА СЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН като се пише за тях. Както го правят по целият свят плиткоумен клоун! Най лесно е мразиш известните - защото никога няма да постигнеш това което те са ! Трябва да се закрием като нация - толкова сме жалки че няма на къде повече! ЗЛОБА ЗЛОБА И ПАК ЗЛОБА само това ни дава тон в тоя скапан живот. После защо се чудим че ни викат цигани като ние сме по зле от тях. Ние не си зачитаме нашите успехи , а искаме някой да ни ги зачете ! Е няма как да стане това! С човечета като тебе България ще затъва , дай си нещо я фейсбук или някаква връзка да се свържа с тебе да видим как ще говориш за Крисия на живо форумен трол!

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 16 ное 2014 14:35

Der Führer написа:
Jürgen написа:Тука много от вас плюят по Кубрат като за последно, обаче човека заслужава уважение за всичко, което е направил. Ако тактиката му беше по-добра според мен имаше голям шанс, но уви... Към края на последния рунд си стана видно, че Кличко започва да се изморява и ако нашия беше издържал още няколко рунда, вероятно щеше да победи все пак. Но прекалено много тактически грешки допусна. За това, според мен, носи голяма вина и отборът му.
Да си бил държал повече езика зад зъбите - бла, бла..... значи оня украински палячо ще му върти номера както си иска, а нашия ще си мълчи, щото нали тоя бил световен шампион....
Поведението на Кличко извън ринга беше всичко друго, но не и мъжко. Не подобава на един истински шампион да върти номера на съперника си постоянно. И само РЕСПЕКТ за Кубрат, че му го каза открито. :P

Номерата винаги са били част от бокса ... в този ред на мисли , всичко което направиха Кличко и Кубрат ( всъщност - щабовете им ) са в реда на нормалното . Може би репликата за "момичето" дойде съвсем леко в повече ... но Чисора наричаше братята с далеч по-обидни епитети . Единственото което не ми хареса , беше освиркването на украинския химн . Но там Кубрат няма никаква вина 8-)

Само репликата за "момичето" ли?
А това,че Кличко се бил скрил или го било страх или след края на мача,че се бил добре.
Да те смажат от бой а ти да кажеш,че си се бил добре е несериозно.
Какво трябва да стане,да те утепат за да си признаеш,че са те надиграли по категоричен начин.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 ное 2014 14:44

Фюрер напълно съм съгласен с теб.Явно щаба е слабото място на нашето момче и сега е момента да реши какво да прави ако иска да става световен шампион.
Куца тактика.И нашият трябваше да си измисли контузия просто за да изнерви малко Кличко и да му наруши ритъма на подготовка.Явно щабът на нашият има много да учи.
А за ръкавиците си беше мръсен номер и дано нашият го е научил и когато подписва вече договори.Това да влиза в договора - с какви ръкавици ще се играе за да няма изненади.
Иначе за мен Кличко игра мръснишки.Ако не се лъжа при два от нокдауните ако не беше бутнал Кубрат , нашето момче нямаше да падне , а Кличко нямаше полезен ход или удар.
Да му мисли Кубрат с кого от щаба трябва да се раздели за да го видим отново в такъв мач.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 16 ное 2014 14:46

Когато Пулев падна на земята
И започна да брои съдията
Цялата България броеше
Да повярва тя нещеше

Никой за Кубрат не каза дума лоша
Щото българите паднеш ли те хвърлят в коша
Някак виждаш му сърцето
– за България се би момчето!

Но, Кубрат е силен и достоен Мъж
Силен не с крошета само
а и с името си българско голямо!
Силата да кажеш, „да аз бях победен,
Но ханско име нося и нии неще се предадем”
Той аз не казва, а говори „ние”
Кажете ми на мене вие
Има ли друг такъв силен и голям
Да окуражава нас кога е паднал сам!

Ренета Първанова
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 ное 2014 14:49

organzata написа:
Der Führer написа:

Само репликата за "момичето" ли?
А това,че Кличко се бил скрил или го било страх или след края на мача,че се бил добре.
Да те смажат от бой а ти да кажеш че си се бил добре е несериозно.
Какво трябва да стане,да те утепат за да си признаеш,че са те надиграли по категоричен начин.

Повтярям - промоутърската фирма изработва стратегия ( включително и на поведение и говорене ) , боксьора е длъжен да се придържа към нея , защото тя му плаща заплатата . То и за допинга си е абсолютна простотия ... но малко хора знаят , че нито Кличко , нито Световния боксов съвет , нито коя да е боксова организация може да пратят на Пулев , допинг проверка ... а само и единствено Световната антидопингова агенция УАДА (WADA) . А те проверяват там , където има най-големи съмнения . Навремето скъсваха от проверки и братята Кличко , когато прохождаха в професионалния бокс . Естествено трябва да си готов и да си поемеш последствията от поведението . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Други спортове”