Jürgen написа:Тука много от вас плюят по Кубрат като за последно, обаче човека заслужава уважение за всичко, което е направил. Ако тактиката му беше по-добра според мен имаше голям шанс, но уви... Към края на последния рунд си стана видно, че Кличко започва да се изморява и ако нашия беше издържал още няколко рунда, вероятно щеше да победи все пак. Но прекалено много тактически грешки допусна. За това, според мен, носи голяма вина и отборът му.
Да си бил държал повече езика зад зъбите - бла, бла..... значи оня украински палячо ще му върти номера както си иска, а нашия ще си мълчи, щото нали тоя бил световен шампион....
Поведението на Кличко извън ринга беше всичко друго, но не и мъжко. Не подобава на един истински шампион да върти номера на съперника си постоянно. И само РЕСПЕКТ за Кубрат, че му го каза открито.![]()
Загубата е тежка, но не не края на света.
Само успех на Кобрата занапред.
Номерата винаги са били част от бокса ... в този ред на мисли , всичко което направиха Кличко и Кубрат ( всъщност - щабовете им ) са в реда на нормалното . Може би репликата за "момичето" дойде съвсем леко в повече ... но Чисора наричаше братята с далеч по-обидни епитети . Единственото което не ми хареса , беше освиркването на украинския химн . Но там Кубрат няма никаква вина
По въпроса за ръкавиците - от край време ги избира организатора на мача .