Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Джирото започна с три рутинни етапа в Унгария. Йейтс и Думолен направиха минимални разлики в часовника, но нищо непреодолимо. Ще видим във вторник, финалът е на Етна, там може да проличи кой за какво е дошъл.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Като виден хейтър на ИНЕОС не мога да не се изкефя.
Дано Ланда му вземе и 2-то място!
:-)
Самият факт че Хиндли след толкова етапи беше на 3 секунди от Карапаз, за мен говореше че еквадорецът не е на достатъчно добро ниво. Без да подценявам Хиндли разбира се. А Бора най-накрая се отърваха от стигмата на неудачници, които се бутат цял етап за Саган и накрая са с празни ръце. Хубаво е когато различни отбори печелят.
Но като цяло доста посредствено Джиро, не знам защо възприеха тактиката на Тура и се дистанцираха от финалите на височини. Не съм гледал маршрута на Вуелтата, но дано поне там има повече такива.
Но като цяло доста посредствено Джиро, не знам защо възприеха тактиката на Тура и се дистанцираха от финалите на височини. Не съм гледал маршрута на Вуелтата, но дано поне там има повече такива.

Pichichi написа:Като виден хейтър на ИНЕОС не мога да не се изкефя.
Ланда е слаб на часовника, ама и аз ще му стискам палци.
Keep Walking
Джъмбо Висма (жълтите пе ....перуд...) :-) за ТУР-а:
Roglic, Vingegaard, Van Aert, Kuss, Kruijswijk, Tiesj Benoot, Nathan Van Hooydonck, Christophe Laporte.
Roglic, Vingegaard, Van Aert, Kuss, Kruijswijk, Tiesj Benoot, Nathan Van Hooydonck, Christophe Laporte.
Да не казвам голяма дума, ама Вингегард изглежда на едно ниво с Роглич.

Не е изключено!
Pichichi написа:Не е изключено!
Ми аз изгледах планинските етапи на Дофине, единият от които беше едно към едно с етапа на 14.07. През повечето време изглеждаше, че ако бяха съперници вместо съотборници, датчанинът да го е отвял.
То аз си знам че Роглич винаги предпочита да го играе лисугер и донякъде може да е било тактика от страна на Висма. То ще проличи съвсем скоро.