Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Мнениеот Alonso_Massa » 17 ное 2014 13:49

И на мен ми прави лошо впечатление държанието му... Българин е вярно и трябва да го подкрепяме, но пък на черното бяло не може да се каже.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2014 13:49

Все едно ние да играем контрола с Бразилия и преди мача да говорим наляво и надясно как ще им сдерем гьона... :mrgreen:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 17 ное 2014 13:50

Не. Ударите на Кличко, които повалиха Кубрат, не са плод на късмет. Имаше един човек, който беше напълно неподготвен за това, което го очаква на ринга, и това беше Кубрат. Иначе за думите към българите, след като се изправи на крака, шапка му свалям.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 17 ное 2014 14:00

До мача в събота уважавах много Кубрат, защото в интервютата, които съм му гледал винаги е казвал доста смислени и умни неща!.....
Онази вечер обаче бях шокиран от поведението му след срещата, като повтаряше постоянно само две изречения, не поздрави Клично(какъвто и да е в очите му) и снощи за капак отново каза, че световния шампион от 10 години, не заслужавал уважение?!........
Ами Пулев падна по много брутален начин след още по-брутален нокаут предшестван от 3 нокдауна! За какъв шанс можем да говорим и за каква мафия? Просто Кличко е уникален боксьор и толкова! Отиваш, поздравяваш го и си тръгваш!
Не помня отдавна да съм бил толкова развълнуван преди подобно спортно събитие, като в събота вечер!? Молих се за нашето момче......! Още ми е гадно след бруталния нокаут, с който падна Кубрат и така е редно, защото сме си българи и той си е наше момче, пък и го заслужава след десетките му победи на професионалния ринг!
Не му прави чест обаче поведението след мача и евтините му изкази по разни интервюта! След като си паднал по такъв начин, би трябвало да се държиш по друг начин или поне, малко по-самокритично!
Разочарован съм и от играта му, и от поведението му!
Да не говорим за поведението на иначе огромната ни публика в залата, която също ме развълнува доста, но до момента, в който освирка химна на Украйна!? В същност, тази просташка проява си е запазена марка за нас българите! Примерите за това са ужасно много, но най-често се наблюдават по мачовете на националите ни по футбол! Срамно е! До кога?
Ако искаш да те уважават си длъжен да уважаваш! Това не се отнася само за спорта, а за живота въобще!
Лично мнение!

Да са ни живи и здрави извънземната КРИСИЯ и уникалните Хасан и Ибрахим! ......Така не се бях чувствал от 1994-та! Горд съм, че съм българин заради тези фантастични деца :!: :idea:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 ное 2014 14:03

Много хубав коментар на fire. Съгласен съм с всяка една дума от начало до край. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 ное 2014 14:04

fire написа:До мача в събота уважавах много Кубрат, защото в интервютата, които съм му гледал винаги е казвал доста смислени и умни неща!.....
Онази вечер обаче бях шокиран от поведението му след срещата, като повтаряше постоянно само две изречения, не поздрави Клично(какъвто и да е в очите му) и снощи за капак отново каза, че световния шампион от 10 години, не заслужавал уважение?!........
Ами Пулев падна по много брутален начин след още по-брутален нокаут предшестван от 3 нокдауна! За какъв шанс можем да говорим и за каква мафия? Просто Кличко е уникален боксьор и толкова! Отиваш, поздравяваш го и си тръгваш!
Не помня да съм бил толкова развълнуван преди подобно спортно събитие, като в събота вечер!? Молих се за нашето момче......! Още ми е гадно след бруталния нокаут, с който падна Кубрат и така е редно, защото сме си българи и той си е наше момче, пък и го заслужава след десетките му победи на професионалния ринг!
Не му прави чест обаче поведението след мача и евтините му изкази по разни интервюта! След като си паднал по такъв начин, би трябвало да се държиш по друг начин или поне, малко по-самокритично!
Разочарован съм и от играта му, и от поведението му!
Да не говорим за поведението на иначе огромната ни публика в залата, която също ме развълнува доста, но до момента, в който освирка химна на Украйна!? В същност, тази просташка проява си е запазена марка за нас българите! Примерите за това са ужасно много, но най-често се наблюдават по мачовете на националите ни по футбол! Срамно е! До кога?
Ако искаш да те уважават си длъжен да уважаваш! Това не се отнася само за спорта, а за живота въобще!
Лично мнение!

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН. Струва ми се, че и повечето трезво гледащи на Кубрат сме на това мнение. А като гледам, и колегите му бивши боксьори изобщо не могат да му вдянат поведението.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 17 ное 2014 14:13

Супер много му стисках палци и го подкрепях , но ме разочарова тотално ! Прабългарския манталитет в него е леко в повече за жалост. Дано се промени за в бъдеще.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 ное 2014 14:13

Eto za всички моралисти ! Така се прави ! :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TjouFpCicpI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hx66LWV-CCk[/youtube]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 17 ное 2014 14:16

Едно време Тайсън се държеше така. Като се замисля, Христо Стоичков също има маса подобни изригвания. Разликата е, че двамата илизаха след това на ринга/терена и правеха противниците си смешни. Тогава донякъде ти е простено подобно поведение. Когато обаче са ти направили физиономията на някаква лилавееща висяща пихтия и мача ти е приключил в болницата, е леко неуместно да изригваш по тоя начин.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 17 ное 2014 14:24

Пхахаха тръгнали да ми сравняват величия в своите области като Тайсън и Доктора Хонорис Кауза с Пулев. Само че забравяте едно, те първо си извуюваха правото да говорят така и след това говореха. Тайсън можеше да каже каквото поиска и все още може, защото мачовете му траеха по 1 минута (както и оняденшния), Стоичков правеше уникални неща на терена, нищо че е простак. А нашия кво? На гол тумбак, чифте пищови. Пълен палячо, на който не му харесва да духа супата.

Върни се в “Други спортове”