Световното по СНУКЪР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Световното по СНУКЪР

Мнениеот milan199440barca » 28 апр 2012 00:56

rhaegar написа:Хендри кърти Хигинс, а тия глупаци не го дават. Вместо това излъчват тотално решения и глупав мач на Робъртсън, срещу някакъв фермер. Идиоти.

Вбесих се направо. Както и да е. Доколкото проследих по livescore-a 11 фрейм се е решил по цветните. След него още един или два са били много завързани и отнова са били разиграни при вкарани червени.
Хигинс е играл слабо и дори е пропуснал черна, която е можело да му донесе още един фрейм. Изненадва ме слабата игра на Хигинс, както и това, че Хендри стига до четвъртфинала (вероятно).
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 28 апр 2012 02:24

milan199440barca написа:
rhaegar написа:Хендри кърти Хигинс, а тия глупаци не го дават. Вместо това излъчват тотално решения и глупав мач на Робъртсън, срещу някакъв фермер. Идиоти.

Вбесих се направо. Както и да е. Доколкото проследих по livescore-a 11 фрейм се е решил по цветните. След него още един или два са били много завързани и отнова са били разиграни при вкарани червени.
Хигинс е играл слабо и дори е пропуснал черна, която е можело да му донесе още един фрейм. Изненадва ме слабата игра на Хигинс, както и това, че Хендри стига до четвъртфинала (вероятно).

Имаше прилични стриймове в Sportlemon.tv. Успях да гледам голяма част от втората сесия. Хендри играе на нивото си от целия сезон, не е слабо, но нищо феноменално. Просто Хигинс буквално няма нищо общо със себе си. Така или иначе Хендри ми е по-симпатичния от двамата и се радвам, че ще продължи.
Нормално е и всички безпристрастни да му симпатизират, след като отново направи най-голямото шоу на турнира.

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 28 апр 2012 08:47

milan199440barca написа:

Мача го гледах по BBC. Сигурно имаш предвид фрейма, с който Хендри направи 11:4,в него Стивън имаше много лесна жълта топка,която му беше фрейм бол,но удари бялата много лошо и изпусна. След това Хигинс пропусна розовата, а не черната топка както каза коментатора по Eurosport
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 28 апр 2012 11:40

kacho1914 написа:Мача го гледах по BBC. Сигурно имаш предвид фрейма, с който Хендри направи 11:4,в него Стивън имаше много лесна жълта топка,която му беше фрейм бол,но удари бялата много лошо и изпусна. След това Хигинс пропусна розовата, а не черната топка както каза коментатора по Eurosport

Не, говоря за последния фрейм, който е спечелил Хигинс. Хендри почва разчистване на цветните, стига до синята при 14 точки аванс. Или я изпуска или няма възможност да я вкара. Разменят си няколко удара и Хигинс разчиства и печели фрейма. Това проследих по livescore-a. За черната се осланям на това, което каза Божинов по време на последния фрейм в сесията, който все пак бе излъчен.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2012 17:15

Айде Хендри на 1/4 финал :) Дано и с Магуайър стане хубав мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 28 апр 2012 17:41

Моя любимец Хигинс направо го съсипаха... ПОлучава се хубав мач м/у Рони и Марк. Все пак се надявам уелсецът да продължи напред :)
[center]1914[/center]

haha

Мнениеот haha » 29 апр 2012 18:07

Тоя смешник Тръмп много дразни,има някакъв уникален късмет.Срещу Дейл спечели,благодарение на флук,сега пак измъква няколко фрейма с изключително щастливи попадения.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 30 апр 2012 12:16

15,00 часа
Али Картър - Джъд Тръмп (доиграване при 7:9 фрейма)
Матю Стивънс - Бари Хоукинс (доиграване при 8:8)

21,00 часа
Джейми Джоунс - Андрю Хигинсън (доиграване при 10:6)
Марк Уилямс - Рони О'Съливън (доиграване при 5:11)

Днес ще е интересно,ако изключим мача на Рони в останалите мачове всичко може да стане :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 апр 2012 13:39

Дано Марк довечера я докара поне до почивката. Че да има какво да се гледа преди селското дерби в Англия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 30 апр 2012 15:17

rhaegar написа:Дано Марк довечера я докара поне до почивката. Че да има какво да се гледа преди селското дерби в Англия.

Мани, дано шумните селяни бият :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Други спортове”