Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2021 18:37

Малко като Джирото се получава, когато Бернал ги отвя в първата седмица и после имаше контролирани загуби до края. Но аз харесвам точно такъв стил, атакуваш, когато си силен и можеш да нанесеш удар. Не като заешкото криене на Роглич миналата година, возейки се на гърба на Думолен и Себ през целия тур и накрая да го издуха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 юли 2021 14:07

Днес и утре етапи завършващи на височини!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 14 юли 2021 23:41

Конкуренцията в този тур е кръгла 0

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 11:09

Днес има изкачване на Col du Tourmalet но финала е на следващата височина!
Все пак е радостно че Инеос и Висма може би ще се провалят! Да ги изтроля!

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Слабаци!

Браво на Виньегаард дано удържи вторто място с 4/5 секунди :mrgreen: !

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 15 юли 2021 19:58

Бернал печели Вуелтата за ужас на хейтърите и прави тройна корона. 8-)
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юли 2021 09:00

Абе то Погачар ако вземе да реши да участва и той да не стане пак фейл! Или пък Роглич макар че той е дразнещ.

:lol: :lol: :lol:

Тогава милиардерчето да не врътне кранчето и да фалират!

Никак не е добре да има толкова по-мощен финансово отбор в сравнение с другите. Винаги ще ги хейтя когато ги пребиват като кучета!
Порт, Морт, Томас, резервния вариант и т.н.т. не могат ръка да хванат!
Само се надявам Погачар да не иде в Инеос по някое време че ще стане много безсмислено.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юли 2021 09:42

То тва не е истина просто, каква подготовка, какъв инеос, какъв роглич, тоя погачар ги прави на маймуни когато и където си поиска, тоя ли е толкова силен, или другите са пълен ташак не зная, но тоя тур е един от най-тъпите които съм гледал. И като ми кажат, че отборите цяла година се готвили за това състезание, и накрая не виждаме нито един силен отбор, ми става едно такова безсмислено, смятайте, щом некви новоизлюпени проекточасовникари като макнълти и биерг изпъкват в планините в тура в тоя смешен отбор на ОАЕ за каква пародия горовим. Тоя път да започват направо от сега да се готвят за тура през 2023.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юли 2021 11:10

Бе аз си мисля, че нещата щяха да са други ако Роглич и Томас не бяха с тия тежки падания. Всички знаем, че те бяха хората подготвени да спорят за победата, а не Карапаз и Вингегард. В крайна сметка Висма останаха с трима или четирима състезатели и пак направиха отличен Тур с етапни победи и подиум, можем само да гадаем в пълен състав как щяха да са. В Инеос Томас, Порт и Харт са по-скоро туристи заради паданията, вижда се че Квятковски и най-вече Кастровиехо са отлично подготвени. Имаха отличен отбор, който без травми буквално би завлякъл уелсеца на всяка една височина.

За мен по-скоро скуката е следствие на паданията и безумно тъпото решение на организаторите да разчитат на вятър и хълмисти етапи, вместо да оставят състезанието да се печели където трябва, а именно в планините.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 юли 2021 16:08

Тур-а прилича на 2014-а, където Фрум и Контадор се пребиха, Нибали спечели в конкуренцията на... Жан Кристоф Перо.
Погачар почти сигурно щеше да спечели, дори и другите да бяха здрави, но състезанието стана супер тъпо след паданията в началото. Роглич за мене щеше да му е най- големията съперник, той единствен го победи тая година. За профилът на етапите вече е казано, само ще добавя, че това е най- лошо направената последна седмица на Льо Тур, откакто аз гледам колоездене.

Инеос, дори пребити като кучета, вземат 3-о място в генералното класиране с тяхната опция номер 2. Представи си, ако вземат че се събудят за следващия Тур какво ще стане. :mrgreen:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 17 юли 2021 00:07

И аз мисля че погачар пак щеше да ги смачка като кучета. Томас е мегаслаб дори и непаднал нали го видяхме няколко седмици преди тура в дофине ричи го направи смешен а виждаме къде е ричи сега на тура въобще тура е един пълен провал за инеос с облед класата и бюджета с който разполагат падали не падали с 35775 опции си тръгват с 0 победи тва е а за роглич нз но щом миналата година не го би като знаем кво беше не знам как тая щеше да го направи. А тоя е решил на ходи и на вуелта досега не знам някой в последните години с жълтата фланелка за няма и месец да тръгне да кара и вуелтата вие представяте ли си тоя ако ги бие све берналовци томаси рогличи и звезди и там направо тоя прюдом ли къв е да развява флагчето и да закрива тоя спорт завинаги.

Върни се в “Други спортове”