Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот Pichichi » 02 юли 2021 23:14

Висма имат и Ван Аерт който в момента е втори и не е супер куц в планината и е добър на часовник. Мисля че беше в челото предния часовник. Могат да играят, ако се ослушват по планинските етапи другите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2021 23:22

ВВА не е човек за тежките планински етапи и ще проличи може би още утре. Въпреки че миналата година доста помогна на Роглич и в такива, но това е по-скоро еднократно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 юли 2021 00:09

Абе зависи много, те го водят него "todo terreno" както се казва на испански. Определено е коз за Висма а и датчанина както каза също. Преди няколкото години Алафилип за малко не удържа и без отбор караше тогава. Сега Ван Аерт има Висма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2021 01:01

Има сериозна разлика. Тогава от Аланфилип никой не очакваше нищо, а той тогава взе един часовник мисля и кара страхотно на Турмале, за да остане в жълто доста по-дълго, отколкото някой предполагаше. Факт, нямаше отбор, но и имаше свободата да прави каквото си иска и да кара както може. Висма ако разчитаха на ВВА за краен победител, нямаше да го пращат днес в откъсвания и да се гонят с другия белгиец в спор за фланелката. Двамата с Ван дер Поел са страхотни таланти, с потенциал да спечелят много класики и етапи в големи обиколки, но не са хората на които да разчиташ за победа в такива. Дано и отборите им не се опитват зорлем да ги правят претенденти. Видя се с един Думолен, който беше подобен тип какво стана, въпреки че той взе на мускули едно Джиро.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 03 юли 2021 09:27

Според мен Ван дер Пул има огромен талант за нещо повече от класиките и отделните етапи, и според мен дори той самия още не осъзнава това. Това, което видяхме вчера, жълтата фланелка да се опитва да бъде в откъсване, скоро няма да видим, и разбиването буквално на цялата група и на цялата обиколка, защото за някои амбициите приключиха още вчера, се дължи голяма степен на него. Ами чесно казано се радвам, че взе участие на на този тур. Това, което се случи вчера, ще дава тепърва отражение във следващите етапи, и ако миналата година говорихме за изненади, тая не мисе мисли какво още ни очаква да видим. Много ще се радвам Ван дер Пул да задържи максимално фланелката, ми аз не мисля, че е по слаб от един Нибали или Виндегар или останалите около него в класирането. Същото се отнася и за Ван Арт, битката между двамата засега им дава доста комфортна преднина, а като знаем, че белгиеца не се справя зле с планините и часовника не знам. Ми засега единствено Погачар отговаря на тяхната класа. Да видим днес кой в какво състояние ще е, защото след вчерашния маратон е напълно възможно отново някой да губи по 10 минути.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2021 16:59

Ем и Вингегард няма да е, жалко.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2021 18:18

Мисля, че нещата относно победата са ясни. Ако не изпадне в някаква нечовешка криза до края, няма кой да съблече Погачар. Остава да видим как ще се оформи подиума.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 03 юли 2021 18:20

Той ги приключи всички за един етап. Нямам думи.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 юли 2021 21:02

Тур дьо Тадей. :mrgreen:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 юли 2021 21:27

:oops:
Браво!