Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
В момента тече официалното представяне и ще видя какви промени ще има. Явно сайта, от който ги копирах, е използвал по-предварителни данни от отборите.

Има промяна и в отбора на Мувистар. Освен Лопес, Мас и Валверде, в състава тук е и Марк Солер, испанците са заложили на всичките си звезди в тура, и определено ще търсят нещо повече в тази обиколка, с нетърпение очаквам да видя представянето им.
Ланда наистина го няма, докато в Куикстеп както бе вече казано Сам Бенет е заменен от Кавендиш. В Инеос Ван Барле заменя Рон Денис.
Другото, което прави голямо впечатление, е различната екипировка на доста от отборите за тура, което ще ни бърка най-малко първата седмица.

Ланда наистина го няма, докато в Куикстеп както бе вече казано Сам Бенет е заменен от Кавендиш. В Инеос Ван Барле заменя Рон Денис.
Другото, което прави голямо впечатление, е различната екипировка на доста от отборите за тура, което ще ни бърка най-малко първата седмица.
Денис пък защо е отпаднал от състава? Това е огромна изненада за мен.

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Денис пък защо е отпаднал от състава? Това е огромна изненада за мен.
Ще ходи във Висма от следващия сезон и нещо са се изпокарали с шефовете в Инеос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

А коментаторите постоянно разправяха, колко хубаво му било в Инеос. 

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
 подобно падане не бях виждал до сега.
  подобно падане не бях виждал до сега.Re: Колоездене
Ооооо

Нищо не може да бие едно падане дето Канчрлара летя през глава. Да видим какви ще са щетите, дано да няма сериозни такива.
Заслужена победа на Аланфилип иначе, не ми е симпатичен, но класата си е класа.

Заслужена победа на Аланфилип иначе, не ми е симпатичен, но класата си е класа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И на мен грам не ми е симпатичен, обаче тея падания ебаха майката на етапа. Аз подобни пребивания на цялата група наистина непомня да съм гледал. И то две.

Паданията във вчерашния етап се оказаха сериозна пречка за някои. Лопез и Мартен дойдоха на +1.59, Ричи Порт пък загуби +2.26. Вероятно днес ще има още слезли от велодипедите, като цяло доста гадно започна този тур.