Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?
Айде лека от мен че тука сме по напред с времето от София.В различна часова зона сме ако ме разбирате 

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Айде лека от мен че тука сме по напред с времето от София.В различна часова зона сме ако ме разбирате
От кой щат си?

- Neron
- Контакти:
dindan написа:Neron написа:Айде лека от мен че тука сме по напред с времето от София.В различна часова зона сме ако ме разбирате
От кой щат си?
Североизточния.Айде че трябва утре рано да ходя да се редя за червения паспорт че ще имам пътуване до София.Лека на всички и да няма обидени.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
[offtopic]
Както кажеш
Не мисля, че е необходимо да доказвам какво знам и какво не знам пред човек, който явно не знае, че частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите.
[/offtopic]
dindan написа:Явно неможеш,или по точно незнаеш
Както кажеш

Не мисля, че е необходимо да доказвам какво знам и какво не знам пред човек, който явно не знае, че частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:[offtopic]dindan написа:Явно неможеш,или по точно незнаеш
Както кажеш![]()
Не мисля, че е необходимо да доказвам какво знам и какво не знам пред човек, който явно не знае, че частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите.[/offtopic]
Аз те разбирам, ама що слагаш цитат в офтопик

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- B__A__N__DA__TA
Не е задължително, но има ли избор? Ако имахме 10 стадиона, които отговарят на критериите за провеждане на мероприятия, сигурен съм, че щяха да се използват пълноценно от федерациите.По същата логика, 10-те стадиона могат да бъдат заменени с 10 или дори само 5 спортни зали и да се ползват целево............,но трябва да ги ИМА
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- MagicMoments
- Контакти:
Някои спортове като баскетбола и футбола трябва да са в София.Но един спорт като волейбола трябва да е във Варна.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Хей, плачковци от провинцията, я не се обяснявайте... всяко чудо ще ви е за 3 мача... Нали играха националите в Бургас едни квалификации и какво... първи мач с Полша, с която трябваше да водим битка за класиране. Първо не се напълни стадиона, второ всички футболисти играещи в двата ни гранда бяха освиркани
Националите трябва и ще играят в София мачовете си, както и волейболистите ще ги играят в новата зала. Това са простите факти и разберете, че в България най- редно е нещата да се случват в столицата!

Националите трябва и ще играят в София мачовете си, както и волейболистите ще ги играят в новата зала. Това са простите факти и разберете, че в България най- редно е нещата да се случват в столицата!
Абе шопари я спрете хаповете бе , не може само Селото София да се развива индустриално , та нали , ако в Пловдив се направи някакво значимо спортно или събитие от друг вид малко ще му стегнем фасона .. Кво сички треа да се бием за път в Унуй сеЛо софия .... айде със здраве ..

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
Трябва да са там където има най-добри условия за провеждане.