Болт 100м. - 9.58 - Извънземен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Болт 100м. - 9.58 - Извънземен.
без химия не може толкоз
Според мен взима само естесвени стимуланти. Съмнявам се да оставят един ямаец да прави за смях американците безнаказано. Знаем за кого работят допинг ченгетата и кого прикриват. Според мен не атлетите от Ямайка. Дано не се научат и да скачат, че отидоха рекордите на Донкова и Стефка

БЕРОЕ ЗАРА
Едва ли на Марс се учи това. По-скоро в някоя затънтена стерилна лабораторийка с двуглави кучета и петкраки жирафи
Това което направи Приц Алберт от ложата направих и аз - просто се ударих по челото без да знам че целия свят прави точно това. Юсеин Болт е страшилище. това НЕЩО не знае какво е съпротивление и съпротива. ВЕЛИКАН
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не знам, ама е първия спринтьор взел да тренира спринт с парашути на гърба, за да си подобрява техниката. Да не говорим, че с неговия разкрач ...
Досега нямаше високи спринтьори, тъй като се считаше, че по-високата им точна на тежестта ще наруши баланса им. Е, явно с тренировки всичко се постига и Болт е намерил начин да неутрализира този проблем.
Досега нямаше високи спринтьори, тъй като се считаше, че по-високата им точна на тежестта ще наруши баланса им. Е, явно с тренировки всичко се постига и Болт е намерил начин да неутрализира този проблем.
- Federer91
- Контакти:
Aз си мисля че пък е невъзможно да се бяга толкова бързо без да си употребявал нещо по специално.Не казвам че е допинг но може да са открили нещо ново в Ямайкакоето другите да не знаят.Като ги гледах Болт и Геи един до друг си помислих че гледам жирав срещу щраус по отношение на краката.Болт с неговите доста по дълги крака прави по големи крачки и следователно е трудно да го надбягаш
До сега си мислих че бягам бързо
абсолютен химик това е нечовешко,ясно е че е страхотен атлет но и взима някаккви неща явно-както и всички други спринтьори и такива рекордьори.

нали в последните метри спря да тича, можете да направи 8,99 

-
Наскоро беше доказано, че човек ( от мъжки пол ) , без да ползва така наречената "химия" може да бяга 100 м. за макс 8,50
!!! Тоест- това е предела на човешките възможности.....ако се използва на 100% човешкият ресурс, откъм визика. Това разбира се, е почти невъзможно.....защото човек, не използва нищо от себе си на 100% нито интелект, нито физика ! Забележете обаче на повторението на бягането, какво се вижда ? Болт бяга изключително правилно....няма залитания, няма "крива" линия....докато съперниците му, се клатят като рап танцьори ! Няма друго мнение за него.......ФЕНОМЕН !
Така че, аз очаквам от Болт в скоро време, нещо от рода на: 9,52.....а защо не и феноменалните 9,50 ? !
П.П. Аз лично не вярвам да взима допинг.....вярвате ли, че ако взимаше......американците щяха да оставят нещата така ?

Така че, аз очаквам от Болт в скоро време, нещо от рода на: 9,52.....а защо не и феноменалните 9,50 ? !
П.П. Аз лично не вярвам да взима допинг.....вярвате ли, че ако взимаше......американците щяха да оставят нещата така ?