Хубава пара си разделиха за 36 минути мърдане по ринга.
Тези дето са дали пари да гледат едва ли са останали доволни.....
Иначе,Флойд показа добра защита,а Мани беше по-агресивен.
Къде може да гледаме Мейуедър - Пакиао?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде може да гледаме Мейуедър - Пакиао?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Много пари в тоя бокс... за 36 минути тичане по ринга и накрая 200$ милиона в джоба... тоя изкара повече от колко Меси и Роналдо за 5 години общо ХАХА... 
@ Няма да има реванш според мен, защото нигата се отказва есента
@ Няма да има реванш според мен, защото нигата се отказва есента
Абе ако някой е очаквал да бъде ПОБЕДЕН Флойд...няма как да се случи. Нали ореолът му е НЕПОБЕДЕНЕИЯ. Сега ще изиграе още някой и друг мач да си прибере пенсионния фонд, че както харчи за коли и к*рви надали ще му стигнат
Аз имам един въпрос. Нали съдиите броят ударите. Защо и на 3-мата сбора им е равен и винаги и при други мачове е 228? След като всеки брои ударите, нали за един е удар, за друг не е и все трябва да им е различен. А то винаги 118:110; 116:112.
Аз имам един въпрос. Нали съдиите броят ударите. Защо и на 3-мата сбора им е равен и винаги и при други мачове е 228? След като всеки брои ударите, нали за един е удар, за друг не е и все трябва да им е различен. А то винаги 118:110; 116:112.
Интериорни врати - Врати хармоника
Говереше се нещо, че Флойд е правил договора и в него е имало клауза, при която ако загуби да има реванш с Пакяо, а ако победи да няма. Пакяо ще ползва ръкавици, които онзи му даде, съгласил се е как да разделят парите от двубоя (60-40), кога и къде да се играе. Общо взето американецът си е избрал всичко.... както и Кличко си избира. Така че реванш не очаквайте.
bobo_13 написа:Абе ако някой е очаквал да бъде ПОБЕДЕН Флойд...няма как да се случи. Нали ореолът му е НЕПОБЕДЕНЕИЯ. Сега ще изиграе още някой и друг мач да си прибере пенсионния фонд, че както харчи за коли и к*рви надали ще му стигнат![]()
В бокса всеки спечелен рунд е 10 точки, съответно 9 за другия. Това означава, че според единия съдия Флойд е спечелил 10 рунда, а Мани 2 (118:110) другите двама съдии са дали 8-4 рунда за Флойд. (116-112)
Последна промяна от riddler на 03 май 2015 08:29, променено общо 1 път.
kazaka написа:bobo_13 написа:Абе ако някой е очаквал да бъде ПОБЕДЕН Флойд...няма как да се случи. Нали ореолът му е НЕПОБЕДЕНЕИЯ. Сега ще изиграе още някой и друг мач да си прибере пенсионния фонд, че както харчи за коли и к*рви надали ще му стигнат![]()
В бокса всеки спечелен рунд е 10 точки, съответно 9 за другия. Това означава, че според единия съдия Флойд е спечелил 10 рунда, а Мани 2 (118:110) другите двама съдии са дали 8-4 рунда за Флойд. (116-112)
Мерси, kazaka. Ей...това съм се чудил винаги, ама не съм си правил труда да търся
Сега като мина БОЯ на Века да се върнем към радостта от раждането на кралското бебе
Последна промяна от bobo_13 на 03 май 2015 08:27, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
- dreben23
- Контакти:
Мейуедър= Кличко

Пакиао> Дженингс
Пакиао> Дженингс
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
kazaka написа:bobo_13 написа:Абе ако някой е очаквал да бъде ПОБЕДЕН Флойд...няма как да се случи. Нали ореолът му е НЕПОБЕДЕНЕИЯ. Сега ще изиграе още някой и друг мач да си прибере пенсионния фонд, че както харчи за коли и к*рви надали ще му стигнат![]()
Така е в профи бокса, гледа се всеки рунд, а не ударите като при аматьрите, или казано с други думи, ако спечелиш 7 рунда в 12 рундов мач, ако ще и 200 удара да получиш (стига да си на краката си) победата ще е за теб
Добре, че поне не си изгубих времето, а преди тази гоненица с боксови ръкавици изгледах Клипърс - Сан Антонио Спърс, много здрав баскет, а ще имат и нов шампион...