diplomat написа:delboy написа:хахаха много боксови спецове се навъдиха тия дниБравооо
Ще ви дам джокер кой ще е новият абсолютен шампион след време - Антъни Джошуа от Англия. Олимпийския шампион от Лондон, досега има 9 мача и никой не е издържал повече от 3-4 рунда. Мениджър му е Еди Хърн и доста внимателно го подготвя. Евентуално след 1,5-2 години ако Влад не се е отказал може и да се срещнат. Прави ли са спаринги заедно и украинеца е меко казано впечатлен от него. Иначе ако сте фенове ви препоръчвам на 29-ти да гледате Фюри-Чисора, там е истинска война, как се псуват в туитър не е истинаПреди това на 22-ри Клевърли-Белю 2 също ще е шоу
Е лошо има ли?На мен лично ми се струва, че на Чисора времето мина, загуби от по-големия Кличко и от Хей, не виждам как ще направи нещо съществено занапред.
Е аз не казвам че ще доминира, просто мачът ще е интересен. Много добре вметна мачът с Хей, помним как се биха като хамали на пресконференцията в Германия, после колко закани имаше, след това Хей го строши от бой и Чисора намери сили и го поздрави след мача и прие загубата. Респекта м/у спортистите е на първо място, това като вметка просто.