Защо да уважаваш Великия Кличко, като те третират като втора ръка човек?
Много се впечатлявате от "благородството" на Владимир, но никой не повдига въпроса за допинга. Като си такъв шампион приеми да те третират като съперника, а не се дръж все едно има нещо гнило, защото завинаги ще остане съмнението, че е точно така.
Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
renegade_s
- Контакти:
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?
Извинявай, ама дай да видим нещата от друг ъгъл. Той е шампион, 20 години на върха в аматьорски бокс, профи-бокс, кик-бокс....и идва някакъв НЕАНДЕРТАЛЕЦ, който интелектуално е на нивото на костенурка и му казва - измамник, дай допинг, щото АЗ така искам? КОЙ СИ ТИ БЕ, КОЙ, ЧЕ ДА КАЗВАШ? Представи си себе си, получаваш заплата и някакво пичлеме от улицата, цигане ти поиска пари, ти вадиш 10 стотинки и то - аве еййй, я кажи колко получаваш бе, я се отчети тука пред мене?! Пульо, макар и надут до немай и къде тука в България навън е абсолютнен АНОНИМКО, поразчу се с бръщолявенето си, стана известен като ГОЛЯМАТА УСТА, после стана за смях на ринга, после за резил с поведението си след мача, а накрая...мисля, че е засъжаление, защото май май не знае изобщо къде се намира и какво прави, явно от тупалките на Кличко е получил някакви мозъчни увреждания 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
А аз се чудя, кое му е патриотичното да издаваш маймунски звуци и да освиркваш химна на чужда страна. Още повече, че този мач се гледа в цял свят . И после се чудим защо като отидем в чужбина на нас българите гледат като дъното на хранителната верига, едно ниво с амебите.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Има израстване, сега поне не каза, че ако са на улицата е щял да го убие.. 
renegade_s написа:Защо да уважаваш Великия Кличко, като те третират като втора ръка човек?
Много се впечатлявате от "благородството" на Владимир, но никой не повдига въпроса за допинга. Като си такъв шампион приеми да те третират като съперника, а не се дръж все едно има нещо гнило, защото завинаги ще остане съмнението, че е точно така.
За допинга си има договори. Кубрат, като е шматка и е сключил такъв, ще го проверяват под път и над път. Кличко дава много по-рядко, защото има умни хора до себе си и не го загробват с някакви малоумни договори да пикае по летища, хотели и бинго-зали.
Не му е виновен никакъв допинг на Кубрат, че на ринга беше "подвижен" като костенурка и тактиката му беше аматьорска.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Preparator19
- JackPackage
- Контакти:
Madridist написа:А аз се чудя, кое му е патриотичното да издаваш маймунски звуци и да освиркваш химна на чужда страна. Още повече, че този мач се гледа в цял свят . И после се чудим защо като отидем в чужбина на нас българите гледат като дъното на хранителната верига, едно ниво с амебите.
Факт.
С нашия манталитет, ние сме си виновни за това - може да има всякакви идиоти сред чуждите фенове, но те поне имат уважение към противника - не да му освиркват химна и т.н. Никъде другаде го няма това, освен при нашите аборигени
Кличко показа че е на светлинни години от Кобрата НА РИНГА и ИЗВЪН НЕГО.
Не знам дали "треньорския щаб" на Кубрат го карат да ги говори тези неща преди и след мача, но трябва да се осъзнае малко. Беше приземен от много високо и трябва да работи тихо за да "продължаваме напред", не да говори много без покритие...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
samo_levski
- Контакти:
renegade_s написа:Защо да уважаваш Великия Кличко, като те третират като втора ръка човек?
След тоя бой, който му хвърли Кличко, мисля, че не останаха никакви съмнения кой е по-добрия. Допинг, мафия, ръкавици и тн... са неща, които могат да се вземат под внимание само, ако двубоя беше равностоен и Кличко беше спечелил по точки. След като за 5 рунда го свали 4 пъти на земята и имаше още 1-2 много брутални десни, които просто въжетата и клинчовете спасиха Кобрата да не падне, не мисля, че изобщо може да има някво съмнение.
Стига сте приказвали, като някви болни мозъци. Кубрат и публиката в залата се държаха просташки. Кличко беше на много добро ниво. Всъщност тактиката на Кобрата преди мача беше добра. Дори Кличко си призна, че Кубрат е успял да го изкара извън равновесие. Много хора споделят мнението, че това е бил един много емоционален двубой от страна на Кличко. Пулев можеше да се възползва от това, ако беше по-добър. Но той няма спортно-техническите качества да се бие за световната титла с Кличко и мисля, че след мача спокойно можем да кажем, че е най-слабия претендент от всички, които са се изправяли срещу Кличко.
Но говоренето след мача, поведението му и на неговите фенове е отвратително. Явно е много лесно да свириш на струната на национализма и то по мега просташки начин, за да събереш едни тъпи селяни, които да те боготворят.
Изкзванията и глупостите на феновете, като "Ти си победителя" след мача са просто нереални. Каквато им е и преценката за спортно-техническите качества на Пулев. Лошото е, че и представата на Пулев за спортно-техническите му качества е нереална.
Кличко след мача каза нещо много правилно - той даде един урок на нашия Бай Ганьо. Показа му, че трябва да уважаваш и да имаш самочуствие с покритие. Лошото е, че Кубрат не само не си взе поука от станалото, лошото е, че си мисля, че самочуствието му и наглостта му ще расте още повече, усетил огромната подкрепа на феновете му зад себе си.
В заключение ще кажа, че един боксов мач не може да бъде повод за национално обединение. Както и един футболен мач не може.
Този удар явно тотално е размътил мозъка на Кубрат и затова говори тези нелепици.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
dream team
- Контакти:
Майк Тайсън: По-тъп мач не бях гледал
Ленъкс Люис: Пулев е един обикновен побойник
Не си представям т.нар. Кобра срещу Тайсън или Ленъкс. Срещу Тайсън можеше и инвалид да остане.
Ленъкс Люис: Пулев е един обикновен побойник
Не си представям т.нар. Кобра срещу Тайсън или Ленъкс. Срещу Тайсън можеше и инвалид да остане.