Световното по СНУКЪР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световното по СНУКЪР
Бахти какво става-7 поставени вече отпаднха,Селби губи 3:6,Тръмп (който искам да отпадне,щото ми е неприятен) също губи от Дейл,очаквам и един от любимците ми-Али Картър също да отпадне
Май това ще е първенството на изненадите.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Е с новите правила класирането се променя доста бързо. Като цяло не е имало някакви сериозни изненади, освен някои на пръв поглед доста лесни победи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Бахти късметлията е Тръмп,шибаният флук ще го класира.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
- Контакти:
Айде, Тръмп продължава...
Тръмп продължава,Марк Селби е аут
Програмата за днес:
15,00 часа
Али Картър - Марк Дейвис (доиграване при 8:1 фрейма)
Дейвид Гилбърт - Нийл Робъртсън
21,00 часа
Джо Пери - Стивън Магуайър
Марк Уилямс - Чуан Лю (доиграване при 6:3)

Програмата за днес:
15,00 часа
Али Картър - Марк Дейвис (доиграване при 8:1 фрейма)
Дейвид Гилбърт - Нийл Робъртсън
21,00 часа
Джо Пери - Стивън Магуайър
Марк Уилямс - Чуан Лю (доиграване при 6:3)
Първи кръг приключва с 8 отпаднали от поставените
Определено ще има много сезнационни играчи на 1/4 финалите,дори и на 1/2финал най-вероятно.

- bekono
- Контакти:
Може да наблюдаваме евентуален полуфинал между ракетата и една от изненадите. Така като гледам може и един от финалистите да е огромна изненада за всички любители на снукъра.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- milan199440barca
- Контакти:
Магуайър измъкна по невероятен начин 10-я фрейм срещу Джо Пери. В долната половина вероятният четвъртфинал между Робъртсън и О'Съливан/Уилямс би трябвало да определи единия финалист.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Хендри кърти Хигинс, а тия глупаци не го дават. Вместо това излъчват тотално решения и глупав мач на Робъртсън, срещу някакъв фермер. Идиоти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изключително слаба игра на Хигинс,както каза и коментатора не съм го виждал да се представя толкова слабо
Хендри напълно заслужено ще продължи напред,пожелавам му успех срещу Магуайър,ще бъде интересен (надявам се) пореден шотландски сблъсък.