П.п Браво,че най-накрая спряхте споровете помежду си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MagicMoments написа:tolkata написа:megan ти си адски неориентиран братле. По назад в постовете си обясняваше как имало 2ри отборен часовник, сега обясняваш, че Анди бил слаб състезател . Спри да пишеш глупости просто е.
Господин 5 мнения тихо......
megan fox написа:AnalBreaker написа:Кво значение има кой е бил една минута повече от другия отпред? Не сменяй темата като изгуби "невероятните" си доводи. Важното е, че даде немалки смени и стова те оборвам напълно.
ЛоЛ! Значението е, че Кадел се покрива!!! И това всички го знаят! На Гап от кумова срама взе 2-3 смени за по няколко метра и после пак само се возеше!!! И накрая, когато видя, че СС и Контадор не са толкова свежи просто замина напред!
Днес Кадел искаше да направи същото - някой друг да преследва Анди и да топи разликата, Кадел да си пази силите, а накрая да атакува! И точно затова днес никой не му даваше смени! Защото намеренията му прозираха кристално ясно! А ти или си малоумен, че не го загряваш това, или сега само се опитваш да се заяждаш, защото не можеш да приемеш, че не си прав, както винаги!
Отивам да пия бира, повече безсмислени спорове не ми се водят!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Тоя изрод Франк Шлек беше свеж като краставица след края на етапа. Изглежда много ясен фаворит за утре и най-вероятно ще помогне на брат си.
Вьоклер утре е съблечен, а аз въпреки всичко си чакам чудото от Контадор. В краен случай - Евънс.
AnalBreaker написа:То се вижда кой е малоумният. Целият форум почна да ти се смее на простотиите.
Безсмислените спорове ги започваш ти с олигофренските си тези
tirion написа:Не можах да разбера поведението на франсето и на СС в тоя етап,да имаш няколко съотборника и вместо след спускането да поведат колоната да намали разликата,те седят и чакат,кво чакат-май Годо.Гледал съм сигурно над 10 тура но този е един от най слабите,а пък за тактиките които правят въобще не ми се говори,такава малоумщина не бях гледал и не бях вярвал че може да стане,основен претендент за 1 място да им прави 5 мин и всичките плъхове освен Кадел да си правят някакви тактически игри.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта