"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот MagicMoments » 21 юли 2011 19:35

Мисля си че накрая утре ще остане само Франк сам.Кадел свали 2 минути на Адни факт :!: ама с много усилия,Басо и Воклер изпаднаха накрая в криза..за Анди ще разберем
П.п Браво,че най-накрая спряхте споровете помежду си :geek: :geek: :geek:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 21 юли 2011 19:36

Истината за днешния етап е, че ако в групата бяха организирали преследването КАТО ХОРАТА, на финала Шлековеца щеше да има аванс най-много от няколко мижави секундички, които нямаше с нищо да му помогнат. Най-голям плюс за него днеска беше не толкова "великата" му спортна форма, а ГЛУПОСТТА на останалите, които от много надхитряне, надхитриха само... себе си :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

tolkata
Контакти:

Мнениеот tolkata » 21 юли 2011 19:45

MagicMoments написа:
tolkata написа:megan ти си адски неориентиран братле. По назад в постовете си обясняваше как имало 2ри отборен часовник, сега обясняваш, че Анди бил слаб състезател . Спри да пишеш глупости просто е.

Господин 5 мнения тихо......

Господин 1000 мнения с нищо запомнящи се и неадекватни

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 юли 2011 19:47

megan fox написа:
AnalBreaker написа:Кво значение има кой е бил една минута повече от другия отпред? Не сменяй темата като изгуби "невероятните" си доводи. Важното е, че даде немалки смени и стова те оборвам напълно.

ЛоЛ! Значението е, че Кадел се покрива!!! И това всички го знаят! На Гап от кумова срама взе 2-3 смени за по няколко метра и после пак само се возеше!!! И накрая, когато видя, че СС и Контадор не са толкова свежи просто замина напред!
Днес Кадел искаше да направи същото - някой друг да преследва Анди и да топи разликата, Кадел да си пази силите, а накрая да атакува! И точно затова днес никой не му даваше смени! Защото намеренията му прозираха кристално ясно! А ти или си малоумен, че не го загряваш това, или сега само се опитваш да се заяждаш, защото не можеш да приемеш, че не си прав, както винаги!

Отивам да пия бира, повече безсмислени спорове не ми се водят!

То се вижда кой е малоумният. Целият форум почна да ти се смее на простотиите.

Безсмислените спорове ги започваш ти с олигофренските си тези
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 юли 2011 20:59

Утре може да се обърне всичко, ако на някой са му останали сили. Просто днеска много хора се изцедиха.. Анди, Кадел, Контадор хептем няма сили, Томи едва устиска. Франк като че ли ще е най-свеж. Басо и той не се напрягаше много. Очаква ни интересен етап. Не мисля, че само ще се дебнат и няма да се атакуват. Да видим.
Иначе днеска разликата на Анди се дължеше на безумието на другите фаворити. Какво толкова чакаха и те не могат да обяснят.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 юли 2011 22:37

Тоя изрод Франк Шлек беше свеж като краставица след края на етапа. Изглежда много ясен фаворит за утре и най-вероятно ще помогне на брат си.
Вьоклер утре е съблечен, а аз въпреки всичко си чакам чудото от Контадор. В краен случай - Евънс.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 21 юли 2011 23:12

Не можах да разбера поведението на франсето и на СС в тоя етап,да имаш няколко съотборника и вместо след спускането да поведат колоната да намали разликата,те седят и чакат,кво чакат-май Годо :) .Гледал съм сигурно над 10 тура но този е един от най слабите,а пък за тактиките които правят въобще не ми се говори,такава малоумщина не бях гледал и не бях вярвал че може да стане,основен претендент за 1 място да им прави 5 мин и всичките плъхове освен Кадел да си правят някакви тактически игри.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 юли 2011 23:18

ehh написа:Тоя изрод Франк Шлек беше свеж като краставица след края на етапа. Изглежда много ясен фаворит за утре и най-вероятно ще помогне на брат си.
Вьоклер утре е съблечен, а аз въпреки всичко си чакам чудото от Контадор. В краен случай - Евънс.

Чудото просто вече е невъзможно. Трябва да има направи на всички над 3 мин. само утре, за да има шанс на часовника. При тази му форма няма как. Или Кадел, или Анди ще е в жълто.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 00:54

AnalBreaker написа:То се вижда кой е малоумният. Целият форум почна да ти се смее на простотиите.

Безсмислените спорове ги започваш ти с олигофренските си тези

Дреме ми на чепа какво правели шайка хорица, дето по принцип не бих забелязал тяхното жалко, лишено от всякакъв смисъл съществуване! Никога не съм плащал данък обществено мнение, и не смятам да почвам да плащам! Над тези неща съм.

И всъщност конкретно за Кадел спора ти го започна, аз само си написах МОЕТО мнение! Ти беше този, който реши да оспорва, сякаш нямам право на лично мнение и нямам право да го споделя! Не го налагам на никого, просто го излагам! Така че пътя чертата и тн... надявам се да знаеш как продължава този лаф! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 00:58

tirion написа:Не можах да разбера поведението на франсето и на СС в тоя етап,да имаш няколко съотборника и вместо след спускането да поведат колоната да намали разликата,те седят и чакат,кво чакат-май Годо :) .Гледал съм сигурно над 10 тура но този е един от най слабите,а пък за тактиките които правят въобще не ми се говори,такава малоумщина не бях гледал и не бях вярвал че може да стане,основен претендент за 1 място да им прави 5 мин и всичките плъхове освен Кадел да си правят някакви тактически игри.

Все пак, за да караш трябва да имаш свежи крака, които да могат да въртят педалите. ;) СС рано-рано издиша, а накрая ясно се видя, че и Томи яко бере душа и едвам издържа на темпото на Кадел. Ако СС бе пратил отбора си начело на колоната да гонят Анди... най-много собствените му съотборници да го бяха изръсили. Все пак лидерите на отборите съобразяват стратегиите си със личното си моментно състояние.

Това, което е по-любопитно лично за мен е следното: видно е, че Контадор има проблеми и че не е на висота и все пак останалите фаворити продължават да се съобразавят с него и да се тревожат най-много от него и докато се дебнат с Контадор изпускат доста...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Други спортове”