Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот rhaegar » 22 май 2021 20:03

Тратник последния километър си го удвои, с това сечене на пътя. Наистина е брутална височина, както казаха коментаторите, случайни победи на Зонколан няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 23 май 2021 14:42

И това видяхме в тазгодишното джиро да прекратят временно цял етап. А уж на хартия не изглеждаше да бъде напрегнат. След вчерашния last kilometer такъв старт също не се вижда всеки ден. Да видим дали днешния наглед никакъв етап няма пък да се окаже решаващ дори и за розовото трико?!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 23 май 2021 16:13

Ами не искат. Или не могат. При толкова силен вятър да няма нито един отбор да подкара за разлика явно си е до неможене.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 май 2021 16:41

Бе някой от Лото да вземе етапа, другите е ясно че ще се возят.

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 23 май 2021 20:04

Молема ме радва на макс- не става за генерално класиране, постоянно се откъсва, там се ослушва през целия ден, накрая стане откъсване и той отново го проспива и не може да спечели етапа. :lol:
Бернал за да не спечели Джирото трябва някъде да се пребие (както стана с Краусвайк преди години, когато изтърва спечелена обиколка), друг вариант няма.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 24 май 2021 12:05

Скопиха наполовина най-интересния етап от джирото, не знам какъв е смисъла да правят предварително етапи, които не могат да бъдат провеждани, но пък предварително са надеждата на някой от месеци назад. Това започна да се случва редовно в джирото и не знам защо всички се съгласяват и примиряват мълчаливо с подобно решение. Мисля, че с приетото преди малко решение организатора неформално връчва титлата на бернал, защото този и предпоследния етап бяха местата, където някой можеше да притисне инеос. Не виждам в такъв случай какъв е смисъла от воденето на стратегии за трета седмица и пестене на състезателите за нещо, което реално е поставено на карта, но може никога да не случи. За мен това е пълен абсурд и подигравка с тимовете.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 май 2021 11:35

Никой ли няма да каже нищо за вчера? :mrgreen: Скопен етап, с отвратително излъчване от което нищо не се видя. Еми... италианци.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 25 май 2021 17:42

Мен адски ме разочарова непровеждането на ключовия за Джирото етап. Това става тенденция в последните години италианците да отменят важни височини и променят етапи. Излъчването няма да коментирам. Чисто състезателно Бернал направи първата крачка към титлата. Миналата година бях убеден, че Роглич ще спечели последния часовник като въобще не съм се замислял, че може да загуби над 2 мин и да загуби фланелката, но ето че се случи, затова от тук нататък докато не мине и последния метър от обиколката няма да изразя категорично твърдение.Йейтс загуби 10 мин в един етап, Краусвайк падна,Думолен се насра, Бернал също не е застрахован от нищо, тъй че да видим.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2021 10:24

Последните 3 етапа са два планински и часовник. Ще е интересно.
Не знам дали някой ще застраши Бернал но от 8-мо до 2-ро място може да има размествания.
Може би Алмейда, Барде и Йейтс ще са интересни за следене в следващите два етапа.
Накрая 30 км. часовник където също може да има доста размествания.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2021 10:37

Ще видим, тежки етапи са, а Бернал не беше добре оня ден. За другите не знам, но Карузо ако свали разликата с още минута, часовникът ще е много интересен.

Изображение

Върни се в “Други спортове”