от smoothc на 14 Ное 2014 13:52
Успех на Кубрат! Удържи ли Кличко до осмия рунд,със сигурност ще спечели и мача![]()
Е,не стана за съжаление...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
от smoothc на 14 Ное 2014 13:52
Успех на Кубрат! Удържи ли Кличко до осмия рунд,със сигурност ще спечели и мача![]()
levskar_95 написа:obi4am_pirin написа:iliev72 написа:Не знам за вас , но май явно са гледали само мача с Поветкин
Явно разузнаване в щаба не е било на ниво и затова се получи това.
Мач с Поветкин нямаше...само клинчове...умори го да му виси на вратът.Днешния мач беше друг!
Хахахахахха[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10451792_10152467607400205_695198843929664310_n.jpg?oh=2df1469974e8973c7251ed44e9746777&oe=54E77FCA&__gda__=1424319989_9390b1c61e961d1206b8e33beac11906[/wrapimg]
Trueplayer написа:Момчета, трябва да се отдаде и малко РЕСПЕКТ на Кличко. Всеки българин мечтаеше за победа, но явно това е да мечтаем сегашния ни национален отбор по футбол да победи Бразилия. Нашия е много добър, но Кличко е друго измерение, той е Меси и Роналдо на бокса. И нека малко се замислят всички журналисти за плюенето, което сложиха на Кличко, как го е било страх и т.н... Пред Кубрат има още много години бокс и съм сигурен, че ще стане по-добър някой ден. Сега гледам интервюто на Кубрат, казва, че едва ли не съдията бил виновен за загубата.
Кобра, оправяй се и напред и на горе.
RedeviL написа:Квото и да си говорим, Кличко е просто най-добрият боксьор за всички времена, поне според мен. Нашето момче прегоря тотално и това си пролича ясно в самото начало на мача. Съгласен съм с това, че Кубрат изобщо не беше готов за подобен сблъсък с шампиона. Та Кличко има над три пъти повече срещи от Пулев, което за профи бокса е ужасно много! Да не говорим, че тези циркове и номерца преди двубоя някак си озлобиха още повече Кличко и като че ли, не просто искаше да победи Кубрат, а буквално да го премаже и унижи на ринга, което и стана на практика... Наистина жалко, но това е тежката и сурова реалност. Към този момент най-важното нещо за нашето момче е да се възстанови физически и най-вече психически след големия бой, който понесе.
El Commandante написа:parazit написа:Специално Владимир Кличко може да го победят двама.Това са Майк Тайсън и Мохамед Али.
Е тва са само хипотези,които няма да разберем никога доколко са реални.
Според мен Кличко ше падне от някой,чиято най-голяма сила е в това да понесе адски голямо количество бой без да падне и да успее да издебне един единствен удобен момент в целия мач,в който да го срути...
RedeviL написа:Кличко е просто най-добрият боксьор за всички времена
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост