Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот black sea » 16 ное 2014 01:17

Огромна разлика в класите, за съжаление и напълно заслужена победа за Кличко. Нашия за пет години и двайсетина мача в профи бокса - толкоз. Лошо впечатление обаче правят тъпите му обяснения и доводи, с които пада до ниското ниво на интелект на своята половинка - Андресина. След толкова бой да говори за късмет и съдии, малко нагличко.

Потребителски аватар
кайра
Контакти:

Мнениеот кайра » 16 ное 2014 01:18

Пичове не знам,ама за мен има само един номер едно в бокса и това е Майк Тайсън-хората плащаха по 2000 долара за билет до ринга,а мача свършваше в 30-тата секунда... :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 01:18

iliev72 написа:
гражданин от село написа:Кличко едва ли някога ще играе втори мач с/у един и същ противник.Вече му знаят стила и номерата и едва ли ще минат втори път при сравнително равностоен противник.

Някъде имаше изказване , че след раждането на детето му мисли да приключва с бокса.Не бих се учудил това да му е последният.Макар , че ми се иска да изкара поне още 5г в които Кубрат да има втори шанс.

Съмнявам се Кубрат да има повече шанс да се бие с Кличко. Сега други чакат на опашката, Владимир вече напредва и с годинките, няма да продължи още дълго.

По-скоро, може да се бие за титлата на Виталий с някого другиго. Нали ще я овакантява.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 ное 2014 01:19

БРАВО КОБРА ТИ СИ ГЕРОЙ !
Мишките да не забравят едно нещо:
И в аматиорския бокс Кубрат е губил от най-добрите, но се е връщал и ги е смачквал !

Не е важно колко силно удряш, а колко удари ще понесеш и пак ще се изправиш !

ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 ное 2014 01:19

memnto написа:
Tommi написа:Архивите говорят:

12 май 2014г.:
Tommi написа:Времето е в полза на Пулев. Кличко не е в първа младост и колкото повече се отлага този мач, толкова по-добре за Пулев. Според мен към момента украинецът все още е по-добрият боксьор и ако нашият избърза с мача ще сгреши.

Ти ще кажеш, че си прогнозирал, че Кабо Верде ще станат световни шампиони по футбол. :lol: :lol: :lol:
Браво, не знам как си се сетил, че Кличко е по-добрият.

Ама горе-долу от тогава до преди 1 час много хора подскачаха като петли и сипеха закани към Кличко, не знам дали и ти не си от тях. ;) Страх го било да се изправи срещу Кубрат и затова отказва мач, уплашил се е от Кубрат и затова симулира контузия, Кубрат щял да го смачка и не знам какво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко

Мнениеот NOMER14 » 16 ное 2014 01:19

джони написа:много грешна такитика на Кобрата,тръгна да се надиграва,при положение,че Кличко в кариерата си няма загубен мач по точки,тактиката трябваше да е да се издържи 8-9 рунда и тогава вече с късмет да се търси тежък удар

Това е нормалната и очаквана тактика. Затова може би Кубрат избра да го изненада със силен удар в първия рунд, но...

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 16 ное 2014 01:19

Кубрат Пулев - дебютира 2009 година.
Владимир Кличко - дебютира 1996 година.

:roll:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 ное 2014 01:20

viali69 написа:"Мачът на века" ..
"Кличко се страхува от Кобрата" ...
"Кличко бяга от мач с Кобрата" ...
"Кубрат ще играе с неудобни ръкавици срещу Кличко" ....

Близо две години платените медии ни промиваха мозъците с подобни идиотщини !
Е, вече всичко се видя на ринга.
Срамно е, но не е трагедия.
Трагедията е в това, че по същия начин ни промиват мозъците за далеч по важни неща от живота от някакъв боксов мач ...
Изтрезня ли, българино ?!?!

И най-вече твоя мозък е промит :lol: :lol: :lol:
И си изпаднал в някаква параноя, че някой промива мозъци :lol:
Нещо като бай Шиле си! Даже си в Русия :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 ное 2014 01:21

Браво на Кобрата...добър мач!Тука чета някакви специалисти дето го приключват...Човека направи първа загуба!!!Кличко ги има три...него щяхте да сте го приключили сигурно!За момента Кличко е по-добър,но по-добра конкуренция от Кубрат в момента няма и за това ще бяга от друг такъв мач!
Последна промяна от obi4am_pirin на 16 ное 2014 01:22, променено общо 1 път.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 16 ное 2014 01:21

black sea написа:Огромна разлика в класите, за съжаление и напълно заслужена победа за Кличко. Нашия за пет години и двайсетина мача в профи бокса - толкоз. Лошо впечатление обаче правят тъпите му обяснения и доводи, с които пада до ниското ниво на интелект на своята половинка - Андресина. След толкова бой да говори за късмет и съдии, малко нагличко.

По същия начин мисля и аз, поведението му преди мача също беше много жалко. Добрите говорят на ринга, не случайно кличко му каза, че ще му каже нещо на пресконференцията след мача. Нали знаете кой се оправдават и кой приемат загубата с вдигната глава. Едните се наричат мъже, а другите ...

Върни се в “Други спортове”