nghcvth написа:Botev1912Forever написа:А по темата-не съм запознат много със сценария,изгубих му нишката преди доста време.Надявам се Данчо да си тръгне с титлата.
Общо взето около Брайън се развиваха нещата. Шефовете аз пореден път го прецакаха в мач за титлата, Батиста се върне и спечели мелето, но публиката тотално го намрази и завръщането му се провали, докато Ортън няма победа от няколко месеца и го бие, който го хване.
Леснар и Гърбаря направиха много слаба вражда като в повечето шоута не се появяваха и Хейман дрънкаше разни глупости.
Уайътови провалиха Сина в 2 мача за титлата и така се оформи враждата им. Общо взето интересно беше, въпреки че не съм им фен, а имаше и доста добри промота.
Останалите истории бяха боза.
Аз основните вражди ги знам друго имах предвид.Вече не го гледам кеча толкова разпалено,но преди година и половина две го гледах с много по-голям интерес от сега и знаех какво ще стане в дългосрочен план.Но вече не следя толкова изкъсо действията.
Иначе този мач между Леснър и Гробаря го таралясват от 2 години и чак сега го оформиха.Казваха че можел да пропадне и тази година,защото Гробаря не бил в добра форма.