Кеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Кеч

Мнениеот durex » 11 яну 2013 17:16

Кеча е за забавление. Какво ще рече - "вече пораснах" я погледни залата..пълна е с хора и над 40 годишни. Хората го гледат за да се разтоварят от тежкото ежедневие което имат. Аз го гледам само в този период в който са в момента, а именно по пътя към кечмания, защото тогава се завръщат доста звезди от Atittude era-та. Тоест гледам кеч от Януари до Април. :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2013 17:17

WESLEY119 написа:Гледах го в годините когато го даваха в четвъртък и петък, след Шоуто на Слави.Ледения ме грабна най-много, а тогава "мразех" трите хикса.Сещам се, че един приятел бе фен на Кърт Енгъл, та падаше голям смях с това.Преди около 2г. Ледения се бе върнал, даже гледах някакви откъси, няма ли някаква информация за ново завръщане.

Иначе Джон Сина е голям,но изтече то сценария.

Само да питам, какво беше това с липсата на кръв и някаква си "PG" ера?

Ледения няма да се завръща като активен кечист. Има вероятност да се появи в епизод на RAW този месец.
PG ера е ера за децата. Няма псувни, няма зловещи мелета, няма кръв, няма удари със столове по главата. Затова Сина го направиха Супер мен. Да радва децата и те да му купуват фен артикулите.
Когато беше attitude era имаше по-здрав бой, кръв, псувни...кечът беше насочен към по-големите.
Последна промяна от Eminem на 11 яну 2013 17:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 яну 2013 17:19

Eminem написа:
WESLEY119 написа:Гледах го в годините когато го даваха в четвъртък и петък, след Шоуто на Слави.Ледения ме грабна най-много, а тогава "мразех" трите хикса.Сещам се, че един приятел бе фен на Кърт Енгъл, та падаше голям смях с това.Преди около 2г. Ледения се бе върнал, даже гледах някакви откъси, няма ли някаква информация за ново завръщане.

Иначе Джон Сина е голям,но изтече то сценария.

Само да питам, какво беше това с липсата на кръв и някаква си "PG" ера?

Ледения няма да се завръща като активен кечист. Има вероятност да се появи в епизод на RAW този месец.
PG ера е ера за децата. Няма псувни, няма зловещи мелета, няма кръв, няма удари със столове по главата. Затова Сина го направиха Супер мен. Да радва децата и те да му купуват фен артикулите.
Когато беше attitude era имаше по-големи мелета, кръв, псувни...кечът беше насочен към по-големите.

От споменатите от теб неща, сега няма единствено кръв, но псувните и ударите със столове се завърнаха за радост на окото :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2013 17:25

durex написа:От споменатите от теб неща, сега няма единствено кръв, но псувните и ударите със столове се завърнаха за радост на окото :)

Много им падаха рейтингите и малко пооправиха нещата. Ударите със столове се завърнаха, но не съм видял удар със стол по главата. Псувни има от време на време, но са силно ограничени. И не всеки кечист може да си позволи това. Най-вече Скалата, Ледения, Сина и Пънк имат тази привилегия.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 11 яну 2013 18:03

Едно време съперничеството на Скалата и Ледения беше легеднарно :D Или пък бъзиците на DX с Винс Макмеан :D Лита и Острието също бяха култови .... сега няма такова шоу но се опитват да измислят нови неща .... Джон Сина ме радваше в началото но вече стана голям супермен .... след 4 финишъра да стане тва дори и в нагласените боища изглежда смешно...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 яну 2013 18:15

Може да прозвучи пенсионерски, но кеча от едно време беше по-интересен. :)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 яну 2013 18:16

Alexx написа:Може да прозвучи пенсионерски, но кеча от едно време беше по-интересен. :)

То това днешното кеч, кеч ли е, едно време какъв кеч имаше ... :lol:
Майтапя се, напълно съм съгласен с теб
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 яну 2013 18:20

Ся следва един от най-яките турнири :Royal Rumble
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 11 яну 2013 18:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SiAgpcAFcKM[/youtube]
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 11 яну 2013 18:23

http://www.youtube.com/watch?v=psyxBWDD-5M

Колкото е нагласено такава сила рядко се вижда като на 4:45 нататък ... от легнало положение 100 килограмов мъж дигна на крака .... :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Други спортове”