"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот MagicMoments » 20 юли 2011 13:45

А и за въпросната 2009 г. Меншов си бе постигнал целта.Участва в Тура ей така.И тогава беше падал много пъти бе изгубил смисъл да се бори за класиране.И просто завърши.Така че не сте прави.Логиката на Аналния е правилна.В която голяма обиколка да е участвал Контадор винаги я е печелил.А има състезатели като Кадел,Лайфаймер,Хорнер,та дори Клоьден които винаги за ощетявани по някакъв начин(дали от падания отборни тактики 2009 :!: :!: :!: или други...)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 13:52

MagicMoments написа:А и за въпросната 2009 г. Меншов си бе постигнал целта.Участва в Тура ей така.И тогава беше падал много пъти бе изгубил смисъл да се бори за класиране.И просто завърши.Така че не сте прави.Логиката на Аналния е правилна.В която голяма обиколка да е участвал Контадор винаги я е печелил.А има състезатели като Кадел,Лайфаймер,Хорнер,та дори Клоьден които винаги за ощетявани по някакъв начин(дали от падания отборни тактики 2009 :!: :!: :!: или други...)

Не, не е правилна! И Анди Шлек го доказва това нещо! Миналата година, ако не му бе паднала веригата на Анди най-вероятно щеше да спечели Тура! Вижте го сега на какво прилича!!! Ако логиката на Аналният бе вярната, то Анди сега трябваше да мачка и да води с много! ;) Ама нещо не е така? Защо? Защото логиката на Аналният е грешна! Какъв по-показателен пример за това, че му е грешна логиката от този с Анди Шлек?! За разлика от Гесинк той не е падал, не е имал контузии, има доста по-силен отбор, който да му помага и въпреки това резултатите му от тази година отстъпват от резултатите му от миналата година! И това ако не доказва вярността на моята теза, че година с година не си прилича и че миналите резултати не са гаранция за бъдещи по-високи резултати, то кое е?! Защо логиката на Аналният да е вярна и правилна спрямо Гесинк, но спрямо Анди не е?! Тя или е правилна, или не е! Щом в един случай не е, значи като цяло не е! Защото няма такова понятие "малко правилна", това е все едно да ми кажете "малко бременна"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 20 юли 2011 13:58

Да разбираме ли,че Анди Шлек е слаб състезател?Ами,ако на Алп Дюез направи на Контадор сериозна разлика,какво правим тогава?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 14:04

haha написа:Да разбираме ли,че Анди Шлек е слаб състезател?Ами,ако на Алп Дюез направи на Контадор сериозна разлика,какво правим тогава?

Не съм казал, че Анди Шлек е слаб състезател! Покажи къде съм казвал такова нещо и не ми извъртай думите, ако обичаш! Аз само ви давам ясен пример, че логиката на Аналният не е правилна!

Или си мислите, че Гесинк се е готвил по-старателно за Тура, отколкото Анди?! Едва ли! Единият се бори за бялата фланелка, а другият да спечели Тура! И въпреки това, въпреки проблемите на Контадор, каквито определено малкият Шлек нямаше Анди се представя по-слабо спрямо миналата година! Т.е. резултатите от миналата година нямат нищо общо с показваното тази година! Защото всеки път обстоятелствата са различни. Т.е. логиката на Аланият отива да по дяволите! Защото ако тя бе вярна за Гесинк, то трябваше да е вярна и за Анди, и предвид проблемите на Контадор... малкият Шлек трябваше вече да е в жълто, или в най-лошият за него вариант да е наравно с Кадел!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 20 юли 2011 14:06

haha написа:Да разбираме ли,че Анди Шлек е слаб състезател?Ами,ако на Алп Дюез направи на Контадор сериозна разлика,какво правим тогава?

Еми ще успорваме различни теорииии :lol: :lol: :lol: Според мен Анди има шансове за топ 3 но какво ще прави на Галебие не знам.Вчера просто Анди нямаше ден както се случи и на Контадор на Луиз Адриас(или подобно) в четвъртък....
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 14:17

Добре де, толкова ли не схванахте какво се опитвам да ви кажа? Че резултатите на един състезател от МИНАЛАТА година не са гаранция за същото или по-добро представяне през ТАЗИ година. И това е така във всеки спорт. Иначе Надал никога нямаше да измести Федерер в тениса, Шумахер най-вероятно нямаше да има 7 титли, ако Сена бе жив, Роналдиньо може би щеше да е най-великият футболист, ако не бе се отдал на нощен живот, Юсеин Болт никога нямаше да счупи рекордите на 100 и 200 метра спринт и тн... Но нещата постоянно се менят. Винаги има различни факти, дадености, които променят всичко. Просто едно силно представяне никога не е гаранция за следващо силно представяне и примерите за това в световният спорт са повече от много.

Както казах не можем да върнем времето назад и да разберем кой щеше да е прав. За вас ако Гесинк не бе имал тези падания щеше да е в бяло, за мен нямаше да е, но никога няма да разберем дали щеше да спечели бялата фланелка на края на Тура, така че този спор е безсмислен.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 20 юли 2011 14:27

ОК ,да сменим темата...Миналата седмица Ставрев говореше за някакъв филм(не знам дали беше колоездачен)казваше се Асовете.Дали отнякъде мога да го изтегля(като изключа замундата тъй като там нямам рег)...... :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 14:51

MagicMoments написа:ОК ,да сменим темата...Миналата седмица Ставрев говореше за някакъв филм(не знам дали беше колоездачен)казваше се Асовете.Дали отнякъде мога да го изтегля(като изключа замундата тъй като там нямам рег)...... :roll: :roll: :roll:

Да, колоездачен е. Еми ако нямаш Замунда, тогава Арена. Сега проверих в Замунда, там го няма.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 20 юли 2011 15:11

Няма го и Арената.Ако знаех как се казваше на френски.... :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 15:30

Ох, доста годинки минаха, откакто съм учил френски, а и никога не ми е бил много богат речника по френски. :( Ако не се лъжа трябва да е "La aces", но не гарантирам.

Навремето в гимназията като трябваше да избираме втори език всички искахме руски или немски. Не ни намериха учител по руски, а ни намериха по френски. Дадоха ни шанс доброволно да се разделим на 2 групи по 13 човека, като всяка група трябваше да учи единият език, но никой не искаше да учи френски и затова класната ни раздели спрямо... дисциплината ни! Всички примерни ги пратиха да учат немски, а всичките, които бяхме с проблемно поведение за наказание ни пратиха в групата по френски. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Разбира се бях в групата по френски, но никога не съм имал желание да го науча този език и никога не съм полагал усилия да го науча. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Други спортове”