Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2019 16:54

Ем няма да влизам в Редит на другия ден, за да не знам кой какво е драфтнал. Трудно ще се стърпя, ама мога.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 02 апр 2019 17:30

Голяма драмa между Колорадо и Сейнт Луис! Аваланж загубиха след дузпи, но спечелиха ценна точка в борбата за уайлд карда, след като губеха в началото на третата част с 0-2. Авс ги очакват 3 много трудни мача до края на редовния сезон.

Сейнт Луис след първата половина от сезона бяха един от най-слабите отбори в лигата, а сега могат дори и да си спечелят дивизията си. Не е истина как се промени сезона за тях след треньорската смяна. Те са доста непредвидим отбор и в плейофите може да се очаква всичко от тях.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 апр 2019 23:11

Битката за wild card местата е жестока. Може да приемем че Далас ще вземат едното на Запад, Колорадо и Аризона имат сходна програма откъм трудност и би трябвало всичко да се реши в последния мач. Като че ли Аваланч са ми малко по-симпатични и съм за тях.

Аз очаквам Питсбърг тая нощ да потвърдят класирането, било то с точка от Детройт, или Тампа да бият Монреал. Все едното ще стане. Кълъмбъс също могат да се класират с победа срещу Бостън и загуба на Монреал. Като цяло Канейдиънс имат ужасна програма (домакинства на Тампа и Торонто с гостуване във Вашингтон между тях) и сякаш ще се разминат с плейофите.

Ако някой ме притеснява на Изток (освен Тампа, нали), това са именно Блу Джакетс. Ще влязат в елиминациите в отлична серия. Ще ме изкефи да бумнат Вашингтон, въпреки че са пословични неудачници в плейофите. На Запад определено Калгари и СЛ са в най-добра форма.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 апр 2019 07:20

Естествено. :(

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 03 апр 2019 14:16

Спокойно, ще имат шанс за реванш.
Пълна липса на късмет за Койотите и след снощната загуба то Кингс 99% отпадат от уравнението за плейофите. Пълна доминация и куп пропуски. Куик тотално ги обезвери.
Аваланш спечелиха важна победа срещу Едмънтън и при това обрат, след като губеха с 0-2 след 1-вата част. След това обаче Авс ги погребаха. Вече имат 4 точки аванс пред Койотите, могат да дишат спокойно.
Далас официално се класираха за плейофите. Закономерна победа над Фили: 6-2.
Брюинс се подиграха на Калъмбъс при все, че този мач за отбора от Охайо беше от огромно значение. Мечетата ще бъдат опасни за всеки един отбор в плейофите. Очаквам с нетърпение сблъсъците им с Мейпъл Лийфс.
Впечатляващи победи за Монреал и Каролина.

Голът на сезона от преди седмица някъде:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N8cE3KtxcqE[/youtube]

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 апр 2019 16:53

Ами в момента отборите с най-големи серии са Детройт- 8 победи в посл. 10 мача! :shock:
Тампа, СЛ и Колорадо 7 от 10. Лавините обаче късно се вдигнаха и ще останат на последното място
даващо участие в плейофи и с/у Калгари.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 апр 2019 00:55

Не го мислете хокейчето :)
Повторение на финала от 2004 ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 05 апр 2019 09:02

Официално Питсбърг, Колорадо и Каролина се класираха за плейофите. Единствената въпросителна остана последното място в уайлд карда на Изток, но ми се струва, че Калъмбъс ще си вземат мача срещу Рейнджърс и ще се класират.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2019 09:30

Те не са ли и с мач по-малко? Редно е те да се класират.

13th straight season in the playoffs twice as long as any other team, 3 cups including a repeat something no other team has done in the salary cap era, 4 finals, easily the best team of this generation and its not even close

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 апр 2019 11:18

Red_Neck написа:Не го мислете хокейчето :)
Повторение на финала от 2004 ;)

Не го вярвам това!
Има интрига все още по класирането. Доста отбори могат да си сменят местата в последните 1/2 мача
които им остават.

Върни се в “Други спортове”