Бокс (Всекидневна)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бокс (Всекидневна)
Джошуа беше доста добре бит, всичката сган на стадиона ме изкефи колко тиха беше след боя. It's coming home :D По експозивен по бърз и много по целеустремен беше Усик! Очакваме с нетърпение реванш и мач с циганския крал!
Няма смисъл от реванш. Джошуа няма техниката, за да победи Усик. Фюри-Усик ще е по-интересен двубой, понеже и двамата са доста технични.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Усик - Уайлдър Фюри ще бъде брутално нокаутиран този път
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Усик - Уайлдър Фюри ще бъде брутално нокаутиран този път
Надявам се да не си прав. Не съм фен на Фюри, просто Уайлдър е прекалено лимитиран боксьор за мен. Господ му е дал сила, но технически е много зле. За мен техниката винаги е била преди силата, така че Усик - Фюри би бил по-интересният двубой.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:pomiqrat написа:Усик - Уайлдър Фюри ще бъде брутално нокаутиран този път
Надявам се да не си прав. Не съм фен на Фюри, просто Уайлдър е прекалено лимитиран боксьор за мен. Господ му е дал сила, но технически е много зле. За мен техниката винаги е била преди силата, така че Усик - Фюри би бил по-интересният двубой.
Фюри е влязъл здраво във филма колко е велик и не взема насериозно Уайлдър. Силата на Уайлдър и техниката на Усик е мечтана комбинация, но това не се е случвало в тежка категория. Не очаквам Хърн да отстъпи на Усик мача за абсолютен шампион, но не очаквах и решението на съдиите. Може да вкарат допълнителта клауза победителят да играе с него.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:AJ е най-голямият смешник на ринга!
След оПулев.
Bernaleo написа:miro_rz написа:AJ е най-голямият смешник на ринга!
След оПулев.
Е аз нашия не го броя много за боксьор!
Балона на черничкия се спука, уж щеше да е най великият в историята, а то вече има 2 загуби. Усик е страхотен и напълно заслужи победата!1 Нашия Пулев, не заслужава да бъде коментиран. Но много се изкефих как пред всичкитеи инцести украинеца триумфира! Обаче и мого респект показа!
miro_rz написа:AJ е най-голямият смешник на ринга!
Малко ме е яд, че не гледах мача!
Ходи да го смениш. Боксът е най-тежкият спорт не само физически, но и психически. Браво на руснака, но всеки, който стъпва на ринга заслужава уважение. Джошуа има какво да подобрява, най-вече с тактиката. Може да го бие.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk