Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко

Мнениеот Pichichi » 16 ное 2014 01:05

blue avalanche написа:
Spiro Spirov написа:Много шум за почти нищо. Добър е Кобрата, но за най-високото ниво не е дорасъл. Два нокдауна в първия рунд, още един плюс сцепена скула в третия, класически нокаут в петия. След мача: Кобрата с лице като парцал; Кличко свеж като репичка. Живот и здраве, догодина повече. :)

Какво значи "догодина"???
Че Пулев ще играе финали докато Кличко умре от старост???

Скоро Кубрат няма да го пуснат пак на мач за титлата с/у Кличко!
Не мисля че ще му се случи в близките 2/3 години. А украинеца може и да я загуби в тия години, има по-добри претенденти от Кубрат.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 16 ное 2014 01:05

sin4ec написа:
iliev72 написа:
sin4ec написа:Аз не смятам, че Кубрат се би лошо. Просто даваше инициативата на противника в началото, дали от стъписване или неопитност. Та в 20 секунда той му вкара тежък удар и онзи се разклати, там трябваше да атакува смело и да го свали, беше реално! В този спорт трябва да мислиш бързо и да се хванеш и за най-малкия шанс, а в 20 секунда той спокойно можеше да прати Кличко в нокдаун. Факт.

Просто трябваше да го бутне както го направи Кличко срещу него и нещата можеше да са други !

Точно сега изгледах кадъра с удара му, Кличко обели очите! В 20-та секунда! Малко опит, едно бутане и втори удар...яд ме е, наистина!

Кличко да си ги носи тези титли в Крим, Донецк, Луганск и Славянск!
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2014 01:05

sin4ec написа:
iliev72 написа:
sin4ec написа:Аз не смятам, че Кубрат се би лошо. Просто даваше инициативата на противника в началото, дали от стъписване или неопитност. Та в 20 секунда той му вкара тежък удар и онзи се разклати, там трябваше да атакува смело и да го свали, беше реално! В този спорт трябва да мислиш бързо и да се хванеш и за най-малкия шанс, а в 20 секунда той спокойно можеше да прати Кличко в нокдаун. Факт.

Просто трябваше да го бутне както го направи Кличко срещу него и нещата можеше да са други !

Точно сега изгледах кадъра с удара му, Кличко обели очите! В 20-та секунда! Малко опит, едно бутане и втори удар...яд ме е, наистина!

В такива моменти се вижда разликата между големите и селските хамали...

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 16 ное 2014 01:06

blue avalanche написа:Пулев ще играе финали докато Кличко умре от старост???

А това какво значи? :-)

"Догодина" значи когато там се разберат за реванш, ако въобще се разберат. С други думи: нищо конкретно не значи. :lol:

Потребителски аватар
кайра
Контакти:

Мнениеот кайра » 16 ное 2014 01:06

sin4ec написа:
iliev72 написа:

Абсолютно си прав,просто тук нашият си изпусна шанса...всичко да отиде на 180 градуса..

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 16 ное 2014 01:06

Аз сънувах че Кличко ще го нокаутира в 7 рунд и се молех да не стане,ама................... :oops:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 ное 2014 01:06

Лошото за Кобрата е,че е на 33 години! Ако сте наясно как се стига до мач за титлата,който мач може да дойде, дори при най-добрите боксьори само веднъж,за цялата им кариера! Може да се каже,че това беше звездния миг на Пулев и той го пропусна! Да се надяваме,че ще се появи втори шанс за него,но на тези години,ако вече не си станал шампион, то е много трудно да станеш такъв!!!
Последна промяна от CSKA 78 на 16 ное 2014 01:07, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 ное 2014 01:07

Oчаквано развитие, просто Пулев заигра по начина по който искаше Кличко. Ако беше подходил като Поветкин и беше издържал поне до 8-ми рунд, можеше да атакува, защото си личеше, че физически е по-добре подготвен от Поветкин. Липса на опит и лоша тактическа подготовка за мача.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 16 ное 2014 01:07

blue avalanche написа:В такива моменти се вижда разликата между големите и селските хамали...

:idea:
Големият хамал би селския, искаш да кажеш
:mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 01:07

BadBoy написа:Кубрат не се представи добре. Кличко е с класа над него. След загубата не се държа достойно, това за късмета беше неспортсменско. търси се оправдания. Много пара, ама нищо на ринга

Поздравявам Кубрат за постигнатото дотук, не е срамно, че падна днес, но много се излага с тея приказки ..... когато си бит категорично, е просто нелепо да говориш за съдии, късмет ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Други спортове”