"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот megan fox » 19 юли 2011 21:58

track.and.field написа:Това франсе започва да ме дразни, няма ли най-накрая да го изръсят някъде :?

Мен повече ме дразни малоумният му бавноразвиващ се и бавнодвижещ се отбор... тия като застанат начело на колоната и темпото тотално заспива, а скоростта пада до 30 км/ч!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 19 юли 2011 22:17

Теорийте ви за Контадор извън тройката се разбиха на пух и прах.Днешното му представяне показва че Тура едва сега започва т.е. най интересното предстои.Впечетлен съм досега от представянето на Кадел и май е най сериозната заплаха за Алберто.Много ще ми е кеф ако от тази позиция с това изоставане Контадор натрие носовете в крайна сметка на братята и на цяла Франция която е против него.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 юли 2011 22:18

megan fox написа:
track.and.field написа:Това франсе започва да ме дразни, няма ли най-накрая да го изръсят някъде :?

Мен повече ме дразни малоумният му бавноразвиващ се и бавнодвижещ се отбор... тия като застанат начело на колоната и темпото тотално заспива, а скоростта пада до 30 км/ч!

Е те ли са виновни-който има зор да кара-те нямат!! :? :?

Иначе Тура за мене вече е безсмислен-Кадел печели 90% :? КОнтадор втори!!
Изображение

tolkata
Контакти:

Мнениеот tolkata » 19 юли 2011 22:18

Дано братята утре не загубят пак време на спускането и отбора им да заложи на Анди. Все още вярвам, че е най-добрия в изкачванията в този тур .
Последна промяна от tolkata на 19 юли 2011 22:29, променено общо 3 пъти.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 юли 2011 22:23

megan fox написа:
MagicMoments написа:П.п Мегън оказах се прав че Уран ще е в бяло :lol: :lol: :) :)

Засега да..., а тогава защо всички заложихте за този некадърник от Рабобанк Гесинк?

Защото е най-добрият многоетапник от тия до 25 години. Просто паданията и на него му се отразиха ужасно
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 юли 2011 22:34

AnalBreaker написа:
megan fox написа:
MagicMoments написа:П.п Мегън оказах се прав че Уран ще е в бяло :lol: :lol: :) :)

Засега да..., а тогава защо всички заложихте за този некадърник от Рабобанк Гесинк?

Защото е най-добрият многоетапник от тия до 25 години. Просто паданията и на него му се отразиха ужасно

Как да го кажа, за да ме разберете най-правилно? Няма такова животно като "най-добър многоетапник"! Едно падане стига, за да отиде всичко по дяволите! А никой не е застрахован от падане... Дали някоя кола ще те блъсне, дали мотора, дали някой друг колоездач ще падне пред теб и ти ще се забиеш в него или просто сам ще паднеш... никой не е застрахован и това е част от този спорт, а това е нещо, което не може да се предвиди.

Аз лично съм на мнение, че Гесинк нямаше да спечели бялата фланелка и да не бе падал няколко пъти, но това вече няма как да го разберем.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 юли 2011 22:40

Как нямаше да я спечели?! Нали миналата година завърши втори след Анди... Миналата година завърши 6 в тура!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 19 юли 2011 22:49

Мегън,много подценяваш Гесинк,изобщо не е толкова слаб,колкото го изкарваш,дори напротив.На този Тур претърпя няколко падания,които определено му се отразиха,може би и формата му не е била най-добрата възможно.Аз бях убеден,че първи под 25 години ще е Гесинк,а втори Ригоберто Уран.В създалата се ситуация,няма кой да измести Уран от лидерската позиция.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 юли 2011 23:20

AnalBreaker написа:Как нямаше да я спечели?! Нали миналата година завърши втори след Анди... Миналата година завърши 6 в тура!

Е и? Миналата година си е за миналата година! То и миналата година Анди завърши втори и ако не му бе паднала веригата най-вероятно щеше да спечели, но виж го тази година! Нищо общо!!! Разбери го, година с година не се приличат и в тозиспорт няма нито грам логика! Иначе вече Контадор трябваше да води с няколко минути на останалите...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 юли 2011 23:24

haha написа:Мегън,много подценяваш Гесинк,изобщо не е толкова слаб,колкото го изкарваш,дори напротив.На този Тур претърпя няколко падания,които определено му се отразиха,може би и формата му не е била най-добрата възможно.Аз бях убеден,че първи под 25 години ще е Гесинк,а втори Ригоберто Уран.В създалата се ситуация,няма кой да измести Уран от лидерската позиция.

Ахаааааааа... А Контадор не падна 3 пъти, не е уморен след като кара и спечели Джирото, или пък сякаш е в отлична форма, но въпреки това не се представя трагично! Дамяно Кунего... колко проблеми имаше от началото на Тура?! То не бяха падания, контузии, дефекти, спукани гуми и тн... и въпреки това е 8-и в класирането! Просто или го можеш, или не! Гесинк е силно надценен! Направи едно едно силно представяне в Тура (миналата година) и хоп вече го обявиха за голяма звезда!
То по времето на Ланс в Дискавъри Ярослав Попович се представяше силно, после и в Астана имаше успехи (етапи в големите обиколки и победи в еднодневните класики), ама сега да си го чувал да прави нещо запомнящо се?! Този сезон в Тура май вече отпадна заради падане, ами миналият?!

Разберете го... това, че един сезон си се представил много силно не означава автоматично, че и следващият ще се представиш така...

Колкото до Уран... едно падане и го няма. Никой не е застрахован, дори изключително опитни сустезатели като Винокуров... - това може на всеки да се случи. Аз лично не очаквам и Уран да вземе бялата фланелка.

Върни се в “Други спортове”