haha написа:Мегън,много подценяваш Гесинк,изобщо не е толкова слаб,колкото го изкарваш,дори напротив.На този Тур претърпя няколко падания,които определено му се отразиха,може би и формата му не е била най-добрата възможно.Аз бях убеден,че първи под 25 години ще е Гесинк,а втори Ригоберто Уран.В създалата се ситуация,няма кой да измести Уран от лидерската позиция.
Ахаааааааа... А Контадор не падна 3 пъти, не е уморен след като кара и спечели Джирото, или пък сякаш е в отлична форма, но въпреки това не се представя трагично! Дамяно Кунего... колко проблеми имаше от началото на Тура?! То не бяха падания, контузии, дефекти, спукани гуми и тн... и въпреки това е 8-и в класирането! Просто или го можеш, или не! Гесинк е силно надценен! Направи едно едно силно представяне в Тура (миналата година) и хоп вече го обявиха за голяма звезда!
То по времето на Ланс в Дискавъри Ярослав Попович се представяше силно, после и в Астана имаше успехи (етапи в големите обиколки и победи в еднодневните класики), ама сега да си го чувал да прави нещо запомнящо се?! Този сезон в Тура май вече отпадна заради падане, ами миналият?!
Разберете го... това, че един сезон си се представил много силно не означава автоматично, че и следващият ще се представиш така...
Колкото до Уран... едно падане и го няма. Никой не е застрахован, дори изключително опитни сустезатели като Винокуров... - това може на всеки да се случи. Аз лично не очаквам и Уран да вземе бялата фланелка.