Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milka

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко

Мнениеот milka » 16 ное 2014 00:51

Кличко го разби , язък ,че цяла година се говориха какви ли не глупости , че Кличко го е страх и незнам си какво .

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 ное 2014 00:51

Евала на Кубрат ! Реална оценка от самият Кубрат !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 ное 2014 00:51

Загубата си беше логична,но начина по който стана е проблема......Кубрат не изглеждаше като човек готвил се месеци за този мач....
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 ное 2014 00:52

Кубрат какво се оправдава...съдии абе Боже
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 ное 2014 00:52

BadBoy написа:
sslevski написа:Едно е сигурно:
Кличко никога няма да има тази публика!!!

Голям праз, това е спорт, в който феновете нямат никакво значение
Днес на всичко сме победени - евровизия, баскетбол, бокс, вероятно утре и на футбол, а ние тук ще си останем само с надъхването.

А кой има значение бе професоре,кой?За кой се правят тия състезания,за баба ти?
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 ное 2014 00:52

1982 написа:
El Commandante написа:
Logical person написа:В предишните си срещу беше тромав и дървен

В предишните си мачове беше просто не особено мотивиран и някъв академичен такъв,се едно тенис играе-цъка-цъка-цъка, а днеска за жалост излезе да убива....мамка му много ме е яд е така като наши играят срещу некви дето са милиард пъти по-добри, хем ми се иска да бият хем па знам че няма как да стане практически...отвратително чувство е това...

Ами Пулев го нахъса с непрестанното плюене - бил се държал като момиченце, мамел, манипулирал ..... и Кличко се мотивира тотално, излезе и го размаза.

Да,1982,така е .Мисля ,че трябваше малко по-кротичко.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 16 ное 2014 00:52

FLANKER написа:
love_hurtz написа:
ShooterMan написа:Стана това, което коментирах още преди година. Кубрат изобщо няма опит в мачове като този и съперници като Кличко. Първо прегоря. Второ - еми просто оня е класи отгоре нашия. Класи над всички. Нито се беше крил от някой, нито е бил притеснен от някой. Грозни приказки, че симулирал, той, най-добрия боксьор в света, спортист с уникален стил на игра стоящ редом до Али? Глупости, хули, лъжи, още като излезе изражението му беше ясно - не порсто да победи, а излезе да пребие нашия и го направи за съжаление. Предизвикахме лъва и това е. ВИждам и палячото Бригс пак да се пеняви, е , тоя колко бой ще яде от Кличко не е истина за всичките си простотии. Смятам за ненужно освиркването на Кличко по такъв начин, това не е подкрепа. Нито е мамил, нито нищо, просто е класа над Кубрат и най-малкото може да му се отдаде заслуженото на шампион и то голям шампион, тази вечер изнесе лекция по бокс.

Кратко точно и ясно. Някой да си изтегли документалните филми за братята кличко да видите за какво става дума. За каква вътрешна мотивация и за какво възпитание още от родителите му. Също така не се фука по медиите, че биел богаташки момчета да им краде маратонките като е бил дете. Такива хора трябва да будят уважение, но ние нали сме големите разбирачи. Също много умно да свиркат по чуждестранен химн. Ще ви е приятно ли да чувате по време на българския химн разни свирни ! Възпитание му е майка та ...

Откъде мога да ги изтегля ,колега? Доколкото знам 40дни преди мач, братята се усамотяват в гори и планини,далеч от суматохата.

http://arenabg.com/torrents/klitschko-2 ... bg-163902/

Ето линк в арената, ако е забранено да се пускат линкове към торент сайтове напиши Klitschko в търсенето.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 ное 2014 00:52

Не съм голям спец в бокса ама Кубрат ми се стори много слаб в играта с крака, не се движеше никак добре! Или пък бъркам.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 16 ное 2014 00:52

Единственото хубаво е че Кубрат няма да се ожени за Андрея. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 00:52

Ботевъ Пловдивски написа:БРАВО на Кубрат за думите след края :!: Вдигна високо главата и намери сили да нахъса всички българи в залата, а и тук. Което след толкова бой говори за ГОЛЯМ ДУХ. Браво, Кобра :!:

Е кво браво баце...требваше вика да го победа...а сега де....се едно аз да цъкам тенисче с Надал на червените кортове на Гребната и да ти кажа че въпреки че ме е бил 6:0/6:0 без нито една моя точка в мача,аз е ТРЯБВАЛО да го бия разбираш ли....е на кво отгоре?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Други спортове”