Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко

Мнениеот JACKO » 16 ное 2014 00:47

Точно това ме кара да се гордея че съм българин (макар от турски произход-или ако нямам право, съдете ме.) След година нов шанс.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 ное 2014 00:48

Каквото и да си говорим, каквото и да ни се иска на всички, Кличко си е една шибана боксова легенда и ще остане завинаги в историята на тоя спорт.
Кобрата е мъжко момче, има време, ще има нов шанс 100%. Нека преди да го оплюем, да се замислим ние колко рунда бихме издържали на негово място.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 00:48

Logical person написа:В предишните си срещу беше тромав и дървен

В предишните си мачове беше просто не особено мотивиран и някъв академичен такъв,се едно тенис играе-цъка-цъка-цъка, а днеска за жалост излезе да убива....мамка му много ме е яд е така като наши играят срещу некви дето са милиард пъти по-добри, хем ми се иска да бият хем па знам че няма как да стане практически...отвратително чувство е това...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 16 ное 2014 00:48

JACKO написа:Точно това ме кара да се гордея че съм българин (макар от турски произход-или ако нямам право, съдете ме.) След година нов шанс.

+11111111111111111111111
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 ное 2014 00:49

sslevski написа:Едно е сигурно:
Кличко никога няма да има тази публика!!!

Голям праз, това е спорт, в който феновете нямат никакво значение
Днес на всичко сме победени - евровизия, баскетбол, бокс, вероятно утре и на футбол, а ние тук ще си останем само с надъхването.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 16 ное 2014 00:49

dafquezz написа:Каквото и да си говорим, каквото и да ни се иска на всички, Кличко си е една шибана боксова легенда и ще остане завинаги в историята на тоя спорт.
Кобрата е мъжко момче, има време, ще има нов шанс 100%. Нека преди да го оплюем, да се замислим ние колко рунда бихме издържали на негово място.

И двамата братя Кличко са топ бокьорси.Специално Владимир Кличко може да го победят двама.Това са Майк Тайсън и Мохамед Али.

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 16 ное 2014 00:50

Много шум за почти нищо. Добър е Кобрата, но за най-високото ниво не е дорасъл. Два нокдауна в първия рунд, още един плюс сцепена скула в третия, класически нокаут в петия. След мача: Кобрата с лице като парцал; Кличко свеж като репичка. Живот и здраве, догодина повече. :)
Последна промяна от Spiro Spirov на 16 ное 2014 00:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 16 ное 2014 00:50

След загубата всеки може да коментира всичко. Да благодарим на Кубрат, че изживяхме тази емоция! Определено нашият боксьор не успя да се отпусне,беше скован, а очаквах да се движи повече. Има разочарование в нас, но нека да не хулим грозно. Във всеки спорт има загуби, няма непобедени шампиони!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 00:50

El Commandante написа:
Logical person написа:В предишните си срещу беше тромав и дървен

В предишните си мачове беше просто не особено мотивиран и някъв академичен такъв,се едно тенис играе-цъка-цъка-цъка, а днеска за жалост излезе да убива....мамка му много ме е яд е така като наши играят срещу некви дето са милиард пъти по-добри, хем ми се иска да бият хем па знам че няма как да стане практически...отвратително чувство е това...

Ами Пулев го нахъса с непрестанното плюене - бил се държал като момиченце, мамел, манипулирал ..... и Кличко се мотивира тотално, излезе и го размаза.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 ное 2014 00:50

Кубрат Пулев написа: "България над всичко. Продължаваме напред. Никога не се предаваме!

:!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Други спортове”