Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: КУБРАТ ПУЛЕВ

Мнениеот Alexx » 21 авг 2014 10:48

galimando55 написа:Има защо да отказва допинг проба!!!!Мъж над 40 с такива ръце и изпъкнали вени,Кобрата е прав да иска допинг проба преди мача!!!!Нашият е малък,никой не го брои ,но дано се надъха и смачка тази медийна звезда!!!!Запита ли се някой защо толкова дълго отказваше мач с Кубрат ,а след това никой не искаше да се боксира с Кобрата,все отказващи се претенденти!!!!!!Но Кличко не е помислил само за едно,Кубрат Пулев е БЪЛГАРИН и то не какъв да е носещ име на Велик владетел,научен да постига целите си но Световния не го знае,само с пари и спонсори не става,трябва сърце и желание което Кубрат има дано успее.Убеден съм че ще трябва да се справи не само с боксовите умения на Кличко,срещу него ще се изправи цяла финансова империя .И дано успее Кубрат да им срине изкуствения свят в който живеят с брат си ,велики и непобедими,ама срещу посредствени боксьори и спаринг партньори.Давай Кобра ти можеш да го постигне!!!

Стига сте писали глупости от псевдо патриотизъм! Има си правила! Те гласят,че допинг проба се два след мача! Също така това да не ви е селска кръчма,че всеки който поиска ще се бие с шампиона? Кличко не е бягал от нашия, просто през 2013, нашия стана претендент номер 1 и няма как видиш ли още на следващия ден да има бой между двамата. Нали Кличко и нашия преди това са имали мачове? Нали ти е ясно,че тези мачове не могат да се отложат за да се бият веднага на следващия ден?

an4o_321
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко / 6 септември 2014 /

Мнениеот an4o_321 » 22 авг 2014 02:16

Допинг проба, по правилата на Кличко се дава след мача, ама ако му вземат една изненадваща, десетина дена преди двубоя, когато още ще е в процес на изчистване, ще изгърми като конфета! И аз лично много му се кефех, до преди 4-5 месеца, преди да осъзная, че този изумителна форма с която излиза на ринга всеки път, не може да се дължи на планинския въздух в Австрия, където тренира преди всеки мач!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 16:33

an4o_321 написа:Допинг проба, по правилата на Кличко се дава след мача, ама ако му вземат една изненадваща, десетина дена преди двубоя, когато още ще е в процес на изчистване, ще изгърми като конфета! И аз лично много му се кефех, до преди 4-5 месеца, преди да осъзная, че този изумителна форма с която излиза на ринга всеки път, не може да се дължи на планинския въздух в Австрия, където тренира преди всеки мач!

Като истински шампион е длъжен да даде проба точно преди двубоя и с това ще докаже, че излиза чист срещу нашия.. в противен случай Кобрата е прав, че взима забравени вещества.. :idea: Не може на Кубрат да му взимат в месеца по 3-4 пъти проби и преди двубоите, а Кличко да дава само когато си поиска... това е пълен фарс.. да не свърши като Армстронг накрая Кличко :idea:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 авг 2014 18:05

Къде е длъжен да дава проби? Има ли правила които го задължават? Ми няма ! Има ли правила за изненадващ допинг контрол в бокса ? Ми няма! Така,че пожелайте успех на Кобрата и недей те писа тези неща.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 22:51

Alexx написа:Къде е длъжен да дава проби? Има ли правила които го задължават? Ми няма ! Има ли правила за изненадващ допинг контрол в бокса ? Ми няма! Така,че пожелайте успех на Кобрата и недей те писа тези неща.

Alexx... няма да е приятно, ако оня е назобен като животно срещу нашия... значи на Кубрат ще му вземат проба преди мача, а на оня анабол не :?
Къде е феърплея тука, като няма правила за допинг проба преди двубой :idea:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 авг 2014 10:01

Кубрат и неговите промоутъри са си подписали договор с някаква компания от време на време да правят допинг тестове на Кобрата. Това не е вина на Кличко,че нашия и неговите хора са си вкарали таралеж в гащите. Има си правила и те се спазват. Кличко не е длъжен да губи време да дават допинг тест, защото тези нещо могат да развалят подготовката на един играч.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 авг 2014 02:01

И да им обясняваш, няма смисъл, ние много обичаме да сме жертви и винаги съзираме конспирации и заговори срещу нас. Все гледа да ни прекара някой ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Поветкин: Това е патент на Владимир

Мнениеот Балкански Орел » 27 авг 2014 12:12

Когато разбрах, че Кличко отменя мача с Пулев, се усмихнах. Това не беше неочаквано за никого. Защо не отмени мача си с Алекс Леапай. Клетият австралиец по случайност се докопа до мач с Кличко и бе размазан още в петия рунд. Боксьори като мен и Пулев обаче не се дават лесно. Аз наистина бях победен от Владимир, защото избрах грешна тактика. Пулев едва ли щеше да повтори моята грешка. Българинът е интелигентен боксьор, който щеше да създаде сериозни проблеми на Владимир. Сега силно се надявам този мач да се състои, защото от това ще спечели боксът в световен мащаб. Вече всички искат да видят боя между Кубрат Пулев и Владимир Кличко", каза Поветкин.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
stefani

Re: Поветкин: Това е патент на Владимир

Мнениеот stefani » 27 авг 2014 12:43

Кобра пребий го :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Поветкин: Това е патент на Владимир

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 авг 2014 12:53

Рано или късно, "чупо-мотинг" ще има! 8-)
Изображение Изображение

Върни се в “Други спортове”