МОК извади борбата от олимпийските игри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: МОК извади борбата от олимпийските игри
Абсолютна глупост. При все, че наистина се направиха доста грешни промени в правилата. Спортовете, които моментално трябва да се изключат са женските дисциплини в борбата, бокса и щангите... Може би и тяхното вклюване въобще и нелицеприятните същества, които гледаме, изиграха също лоша шега. Иначе да се радваш, че са махнали борбата и да си българин е много странно нещо. При толкова успехи в този спорт и традициите , които има тук далеч не само заради олимпиадите( пехливаните по селските събори, Дан Колов ако щеш...). Борбата не са МУТРИТЕ!
Между другото на ОИ в Бразилия 2016, освен Г.Боевски,който така и така си е там,ще има още 10 БГ спортисти максимум и съм готов да се обзаложа че двама от тях ще са Г.Димитров и Цвети Пиронкова.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Най-накрая това безумно блъскане ще го премахнат.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ами айде за да сме модерни да извадим освен борбата и маратона и да направим модерен пе*ерастобой ?! По-дяволи май дори кърлинга (най-глупавия спорт all times) е олимпийски спорт...
Има такива безумни спортове на Олимпиадата, те решили да махат борбата. Това, че някои хора свързват борбата с мутрите, не значи че тя не е престижен спорт. Например в САЩ тя е много популярна в университетите. Голяма част от момчетата в ММА са взети именно от там.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]
JohnnieWalker написа:Ами айде за да сме модерни да извадим освен борбата и маратона и да направим модерен пе*ерастобой ?! По-дяволи май дори кърлинга (най-глупавия спорт all times) е олимпийски спорт...
Стига сте обиждали спортове, които или не ви харесват, или пък не ги разбирате. Аз също не разбирам спортове като конен спорт или художествена гимнастика, но никога няма да тръгна да кажа обидна дума за тях. А кърлингът за мен е един доста интересен спорт, както и други споменати като снукър или дартс. Глупаво решение е премахването на борбата и не, защото някой имал или нямал успехи там, а защото и този спорт си има своите фенове, както и други спортове. Ами да си вкарат, каквито искат спортове-аз лично не разбирам защо пък трябва изобщо да се махат, каквито и да е спортове. На принципа съм, колкото повече, толкова повече

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
и МОК изперкаха
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
За съжаление с настоящите си правила борбата е обречена на подобна съдба. Само си представете дали в древността са теглили сини и червени топчета и ще ви стане ясно. На последната олимпиада - мачове на килограм и никаква равнопоставеност между състезателите - добър спорт по принцип, отвратителен спорт в момента.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:За съжаление с настоящите си правила борбата е обречена на подобна съдба. Само си представете дали в древността са теглили сини и червени топчета и ще ви стане ясно. На последната олимпиада - мачове на килограм и никаква равнопоставеност между състезателите - добър спорт по принцип, отвратителен спорт в момента.
Аз вече не я и гледам, не знам докъде са стигнали ФИЛА с простотиите. Някога имаше партери за пасивност, после и един идиотски захват на края, при равенство. За който не се интересува от борба, това е все едно във футбола на 5 минути, ако няма гол, съдията да има право да даде дузпа за един от отборите, по негова преценка. Може да е за отбор, който не е излизал от половината си в тия 5 минути, може да даде 18 дузпи за един и същи отбор. А ако завършат наравно, накрая да хвърли една монетка и единият отбор да получи право на 20 дузпи. Ако вкара поне една - печели, ако пропусне и 20-те, печели другият. Уж с идеята да станело по-атрактивно, съсипаха спорта. А иначе борбата си е много интересна и за гледане, и за практикуване. Някога я и гледахме, и се борехме чат-пат. Ама това сега е много по-съдийски спорт от художествената гимнастика и фигурното пързаляне, там все пак има някакви по-обективни критерии.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Много си прав братле! Чичковците от FILA сами се докараха в поза "партер"защо написа:gzagorov написа:За съжаление с настоящите си правила борбата е обречена на подобна съдба. Само си представете дали в древността са теглили сини и червени топчета и ще ви стане ясно. На последната олимпиада - мачове на килограм и никаква равнопоставеност между състезателите - добър спорт по принцип, отвратителен спорт в момента.
Аз вече не я и гледам, не знам докъде са стигнали ФИЛА с простотиите. Някога имаше партери за пасивност, после и един идиотски захват на края, при равенство. За който не се интересува от борба, това е все едно във футбола на 5 минути, ако няма гол, съдията да има право да даде дузпа за един от отборите, по негова преценка. Може да е за отбор, който не е излизал от половината си в тия 5 минути, може да даде 18 дузпи за един и същи отбор. А ако завършат наравно, накрая да хвърли една монетка и единият отбор да получи право на 20 дузпи. Ако вкара поне една - печели, ако пропусне и 20-те, печели другият. Уж с идеята да станело по-атрактивно, съсипаха спорта. А иначе борбата си е много интересна и за гледане, и за практикуване. Някога я и гледахме, и се борехме чат-пат. Ама това сега е много по-съдийски спорт от художествената гимнастика и фигурното пързаляне, там все пак има някакви по-обективни критерии.