MuFc1878 написа: Контадор за мен е голямата загадка!
Определено! Не се знае дали и не блъфира. Според мен ще се възстановява до Алпите и после ще атакува.
Утре ще е скука, даже не знам дали да гледам етапа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа: Контадор за мен е голямата загадка!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Все някога ще направят разлика на Воклер,убеден съм,че няма да е в жълто на последното бягане по часовник.Иначе,ако Тур-а продължава да се развива така (разликите между фаворитите),не виждам причина Кадел да не го спечели.
AnalBreaker написа:Никой не смята, че на часовника ще е в жълто. Апл Дюез и Галибие ще го унищожат
haha написа:А Контадор на какво разчита?Просто другите са по-силни от него и той не може да им вземе и 1 секунда.Надявам се,дори да остане извън тройката накрая.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост